Skepp och Skoj kryssning

Skepp och Skoj . ReseSkaparna har i flera år arrangerat sin Alla Hjärtans kryss med alla sina reseledare och artister. 2018 har vi gått ihop med Smart Senior för att kunna ge er resenärer ännu mer inspiration, underhållning och trevligheter.

Den 8 april är det dags för succékryssningen Skepp & Skoj som arrangeras för sjätte året. Vi fyller Silja Lines fina fartyg Galaxy med 55 plussare och kryssar från Stockholm till Åbo. Ombord bjuds du på massor av härlig underhållning, mässa med intressanta utställare, ReseSkaparnas inspirerande reseshow och mycket mer.

Artisterna du inte får missa!
Alexandra Wickmant • Kalle Moreus • Svenne Hedlund • Janne Önnerud • Lennart Grahn • DJ Claes ”Clabbe” af Geijerstam
• Hep Stars • Lennie Norman

 

Skepp och Skoj arrangeras av Smart Senior tillsammans med ReseSkaparna.
Läs mer om kryssningen här

ReseSkaparnas kunder får 150 kr rabatt

Vårens häftigaste kryssning – dans, sång, mässa, show och glädje.

Avresa: 8 april från Stockholm – Värtahamnen

Hemkomst: 09 april kl 18.15

Fartyg: Silja Galaxy

Allt detta ingår:
• Välkomstdrink
• Del i 4-bäddshytt* ovan vattenlinjen
• Inpirerande mässa
• Stort underhållningspaket
• ReseSkaparnas reseshow

Ditt pris: 425 kr /person (150 kr rabatt för ReseSkaparnas kunder

Ord.pris: 575 kr/person

* vid två personer i ovan hytt blir priset 595 kr/person efter avdragen rabatt.

 

Välj måltider i samband med bokning.

FÖR BOKNING:

Ring 08-666 33 33
Bokning – länk

Uppge kod: SKEPPEJMEDLEM

ReseSkaparnas reseledare och artister förbereder en fartig och underhållande reseshow och tävling ombord med fina resepriser. Reseshow i Moonlight kl 10.30 & 12.30

Under showen har ni möjlighet att vinna en resa till Albanien & Montenegro på 8 dagar som avgår hösten 2019 (värde 14 450 kr) – Läs mer om resan

 

Möt våra härliga artister och reseledare
Rita Saxmark, Erik Sunnerström, Jan Erik Sandvik, Olle & Irene Sangemark, Jöran Nielsen och Katarina & Christina ombord.

Trion Creme de la Creme, bestående av Rita, Erik och Jan-Erik leder showen, där revyartisterna Olle & Irene Sangemark medverkar tillsammans med vår eminenta Englandsexpert Jöran Nielsen samt ReseSkaparnas Katarina och Christina.

 

Trion Crene de la Creme har en vid repertoar och framträder regelbundet vid privata fester och på flera av Reseskaparnas julkonserter då även tillsammans med sångerskan Linnéa Sallay. Trion specialiserar sig på show-musik från 50-talet och framåt och har en övervägande svängig framtoning. Sopran Rita Saxmark , flöjt Erik Sunnerstam  och piano Jan-Erik Sandvik

Olle och Irene Sangemark

Har drivit, spelat och skrivit Västeråsrevyn sedan början av 1980-talet. Rutinerade scenartister som under åren roat på många pensionärs-, företags- och föreningsträffar m m. Bland mycket annat turnerar de sedan 2007 med ett program av och om vår store revyartist Karl Gerhard.

RevyMakarnas är också reseledare/guider med resor i Sverige, Irland och Wales. De bjuder på dans, musik och en härlig annorlunda presentation av rundresor till Wales, Irland, Malta med flera.

Jöran Nielsen
Englandsexpert och naturlig underhållare,  som med sin humor, kunskap och påhittighet verkligen bjuder på ontyckta och innehållsrika resor. På scen får ni möta Jöran i Kilt!

Jag älskar verkligen ”mina” resmål. ”Brinner” för dem och för att visa dig som väljer de resorna respektive lands och plats höjdpunkter och de där pärlorna som gör resan till något alldeles extra. Och se till att just du trivs och mår bra. Min ambition är att du ska få lite mer än du väntat dig och kommer hem med en fin upplevelse i bagaget som inspirerar till fler resor. Jöran är verkligen expert på sina resmål, speciellt Skottland.

Katarina Åström & Christina Wallblom

Grundare och ägare av ReseSkaparna, presenterar sina resor med bild och inspiration – allt från musikresor, rundresor, mat&vin, må bra resor.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev