ReseSkaparna på kontoret

ReseSkaparna på kontoret – Reseskaparna

­
Här är vårt team som tillsammans skapar nya reseupplevelser ut i världen, kontakta oss gärna om du vill ge oss tips eller vill veta mer om någon resa.

Christina Wallblom
Kicki  är en av ReseSkaparnas ägare med lång erfarenhet i resebranschen.  Kicki är kontorets alltid lika glada virvelvind som alltid har 1 000 bollar i luften. Hennes idéer och inspiration sinar aldrig och hon har alltid minst ett nytt resmål på gång!

Katarina Åström
Katarina är en av ReseSkaparnas ägare också hon med lång erfarenhet i resebranschen.

Åse Johansson Kristiansen
Åse började hos oss 2014 och är den som har koll på allt och alla, hon är också den med den mest fullspäckade kalendern. Med en bakgrund från HSB och en hel drös styrelseuppdrag har hon många järn i elden. Åse tackar aldrig nej till en resa och vart den går spelar inte så stor roll så länge det går att bada. Men måste hon välja är ett besök hos Fredrik på Malta en favorit.

Isabel Betancor
Isabel har varit med sen starten 2009. Hon började som praktikant och har hängt kvar sen dess. Isabel har som flera av våra medarbetare studerat till reseproducent på Scandinavian College of Travel and Tourism i Orsa. Isabel är den på kontoret som aldrig får spela musik då övriga medarbetare inte är helt överens i hennes låtval. Hon gör gärna många kortare resor under året, men en favorit är spanska Solkusten.

Sabina Ernlund
Sabina har precis som Isabel varit med från starten 2009. Hon är utbildad reseproducent på Scandinavian College of  Travel and Tourism i Orsa och började som praktikant. Utan Sabina får vi inget fika på kontoret, så när hon då och då får för sig att ha sockeruppehåll får hela kontoret snällt ordna köpefika istället. Sabinas hjärta klappar lite extra för Sydafrika, ett land hon själv rest runt i.

Maria Gjuraj
Ytterligare en praktikant som blivit kvar är Maria, hon började hos oss 2015 och till skillnad från övriga praktikanter kommer Maria från Norrtäljes TRAC utbildning. Maria är den på kontoret som har bäst koll på vilka skönhetsartiklar och behandlingar som är i ropet. Maria vill alltid lära sig nya saker och reser gärna till USA där hon har en del släkt och vänner.

Johan Berg
Johan började som reseledare hos oss 2013 då han bodde i Italien men när han flyttade hem till Sverige 2016 fick han ett eget skrivbord på kontoret. Från jurist till engelskalärare till reseledare och reseproducent har Johans bana gått spikrak. Johan håller fortfarande i vår populära resa Solens mat & vin i Terracina och Italien är såklart ett av hans favoritresmål.

Mona Lagerström
Mona är den som oftast svarar i telefonen när du ringer till oss. Mona har en bakgrund som psykoterapeut men har nu bytt bana och har jobbat hos oss sen 2016. Hon har stenkoll på vilken resa som skulle passa dig bäst, när det vankas födelsedagar på kontoret är Mona expert på att hitta en passande present. Mona har en förkärlek till Asien och av våra resor vill hon helst åka på Yogaresa till Indien eller följa med Zlatko till Adriatiska kusten.

Sara Holmström

Prenumerera på vårt nyhetsbrev