Bridge Amalfikusten

Precis hemkomna från rubricerade resa vill vi framföra ett tack för en trevlig och givande resa.

Resan i enlighet med planeringen hade varit helt perfekt. Att denna planering ändrades p g a Norwegians ändrade flygtider var trist. Lite grovt räknat tappade vi faktiskt en dag av resan och vi fick byta hotell två gånger istället för som planerat en gång. Reseskaparna gjorde dock det som stod i sin makt för att reducera nackdelarna.

De valda hotellen uppfyllde till fullo beskrivningarna med undantag för lågt vattentryck på Ascot, vilket klart försvårade morgonduschen.

Bridgen var lika välplanerad som resan i övrigt. Britt och Christer gjorde allt för att ge oss bra möjligheter till trevlig bridge. Sist men inte minst Reseskaparnas representation under resan.

En stor eloge till Britt och Christer för deras sätt att leda resan och en lika stor eloge till Anna för hennes guidning under utflykterna.

Avslutningsvis kan vi konstatera att detta var vår första bridgeresa med Reseskaparna. Tidigare har vi bara åkt med Grand Tours på bridgeresor. Den kombination av bridge och kulturella utflykter som Reseskaparna erbjuder gör att vi nu har gjort vår första bridgeresa med Reseskaparna, men inte vår sista.

Stort tack till alla inblandade för en trevlig, prisvärd och givande resa.

Christina och Max Sandin
Alla resekommentarer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev