Årets första Julkonsert 2019 med julbord

Julkonsert med Linnéa Sallay, Rita Saxmark och Erik Sunnerstam

Årets julkonsert, en efterlängtad tradition och med artister av högsta klass förstärks i år av Laurentii Motettkör under ledning av Ewa-Lena Kansbod.
Vi firar in julen i härlig gemenskap, god mat och stämningsfull musik. Färden går i år norr om Stockholm till Sollentuna kyrka.

Avresa: 30 november 2019 Pris: 925 kr
inkl bussresa, julbord och julkonsert

För bokning av resan kontakta VIATOUR:
Tel: +46 (0)8 739 32 00
e-post: info@viatour.se

Vårt traditionella julbord avnjuts 2019 i den mångfacetterade och grönskande oasen i Infracitys unika restaurang. Området började bebyggas på 1970-talet av finansmannen Göran Lars Gullstedt och fick namnet GLG-Center. I början av 1990-talet byggdes landmärket som blev hotell och drivs idag av hotellkedjan Scandic. Göran Lars byggde sig en egen våning högst upp som sedan blev bröllopssviten. Sollentuna Kyrka byggdes i slutet av 1100-talet och är Sollentunas äldsta kyrka. Den senaste större restaureringen gjordes på 1930-talet. Här har Laurentii Motettkör sin hemvist och har under årens lopp framfört många stora verk med både solister och orkestrar. Namnet Laurentii kommer från en stor figur i altarskåpet
från 1475, Sankt Laurentius. Kören leds idag av Ewa-Lena Kansbod som bland annat arbetat i Högalids församling med musikverksamheten. Laurentii Motettkör skänker tillsmmans med våra sångstjärnor Linnéa Sallay, Rita Saxmark och flöjtisten Erik Sunnerstam julefrid i de mest älskade julsångerna. Våra solister är alla yrkesverksamma musiker, populära reseledare och guider som genomfört framförallt musikresor både i Sverige och utomlands.

Resfakta

I PRISET INGÅR:
  • Bussresa tur och retur från Cityterminalen
  • Julbord i Infra City
  • Julkonsert
TILLVAL:

Pris: 925 kr
Avresa: 30 november 2019 från Cityterminalen
Klockan: 12:45 & 15.15

Andra påstigningar än Cityterminalen och tider kan komma till senare.

BOKNING SKER TILL VIATOUR

Avresor

Det finns inga planerade avresor för denna resa, är ni en grupp som önskar en grupp resa kontakta oss per telefon 08 – 94 40 40 eller info@reseskaparna.se

Reseprogram

Visa alla dagar
Dag

Reseledare

Linnéa Sallay

Sverige, Musikresor

Linnéa har en gedigen musikutbildning och är en av våra mest uppskattade reseledare. Därtill Auktoriserad Stockholmsguide

Erik Sunnerstam

Sverige, Malta, Musikresor

Erik är vår flöjtist med öga för detaljer. Han har gjort flera uppskattade musikresor, bland annat till Dalhalla. Numer tar han även med grupper utomlands, vilket han gjort med stor bravur.

Rita Saxmark

Sverige

Rita har länge varit knuten till ReseSkaparna som reseledare och artist. Med varma och härliga sätt är hon en mycket uppskattad reseledare.

Bra att veta

Bokning sker till Viatour

Boka här

Några av våra resor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev