Bridge på Solkusten

Spaniens soligaste landskap lockar med små mysiga bergsbyar och trevliga orter längs havet. Vi bor bekvämt på trevligt hotell invid havet i Fuengirola, en av de trevliga semesterorterna längs med solkusten och gör utfärder till den mysiga byn Mijas Pueblo samt äter lunch hemma hos lokal familj under ett Andalusiskt äventyr. Med oss på resan har vi våra bridge- och reseledare Christer och Britt Cedergren samt vår lokala guide Monica Mozo som är bosatt i Fuengirola.

Resfakta

I PRISET INGÅR:
  • Flygresa Stockholm – Malaga t/r
  • Bridge- och reseledare Christer och Britt Cedergren
  • Svensktalande lokal reseledare vid ankomst/avresa samt under utfärder
  • Del i dubbelrum med frukost 10 nätter
  • 2 luncher
  • 9 middagar
  • Utfärd Malaga
  • Utfärd Andalusiskt äventyr
  • Utfärd Mijas Pueblo inkl vinprovning
TILLVAL:

Enkelrum: 2 250 kr
Bridgeavgift: 5 eur pp per speldag (Minst 20 spelare)

Avresor

Det finns inga planerade avresor för denna resa, är ni en grupp som önskar en grupp resa kontakta oss per telefon 08 – 94 40 40 eller info@reseskaparna.se

Reseprogram

Visa alla dagar
Dag 1
STOCKHOLM – FUENGIROLA

Flyg från Arlanda till Malaga. Vid ankomst tas vi emot av vår värdinna, Monica. Transfer till Fuengirola och vårt hotell som ligger centralt beläget invid den långa strandpromenaden. Vi tar en tur till fots som avslutas vid vår lokala restaurang för en sen välkomstmiddag. (M)

Dag 2
FUENGIROLA

Vi möts i receptionen och följer med Monica på en orienteringstur i området kring hamnen och upp till centrala Fuengirola med buss- och tågstationen. Sedan har vi en ledig dag till att göra vad vi vill. På eftermiddagen – BRIDGE 1. Middag på hotellet. (F, M)

 

 

Dag 3
MALAGA

Vi börjar vår andalusiska upplevelse med att besöka Malaga. Vi promenerar genom centrum förbi den kända katedralen på väg mot Picassomuséet. Museet erbjuder en unik samling av tavlor, litografier och keramik från hela hans karriär. I centrum av staden finns också två moriska fästningar, en romersk teater och en underbar modern hamnbassäng. Lunch på restaurang. Åter Fuengirola och middag på vårt hotell. BRIDGE 2. (F, L, M)

Dag 4
MARKNAD

Idag visar Monica den omtyckta och kända loppmarknaden i Fuengirola. Här finns allt från kläder till antika föremål. Eftermiddagen tid för avkoppling eller göra egna upptäcktsfärder. BRIDGE 3. Middag på hotellet. (F, M)

Dag 5-6
FUENGIROLA

Lediga dagar för avkoppling eller egna upptäcktsfärder. BRIDGE 4 & 5. Middag på hotellet. (F, M)

Dag 7
ANDALUSISK ÄVENTYR

Vår färd tar oss till byn Alfarnatejo med vacker utsikt över bergsmassiven i söder. Vi börjar med ett besök i en olivlund, som är en betydande del av det lokala jordbruket, för att sedan besöka en olivoljeproducent. På ett olivoljemuseum får vi provsmaka olivolja. Under en promenad längs de smala gränderna ser vi kyrkan och provsmakar det söta Malagavinet. Vi delar upp oss i mindre grupper för nu väntar en hemlagad måltid hemma hos byborna. Åter till Fuengirola. BRIDGE 6. Kvällen är fri för att äta middag på egen hand. (F, L)

Dag 8-9
EGNA DAGAR

Lediga dagar för avkoppling eller egna upptäcktsfärder. BRIDGE 7 & 8. Middag på hotellet. (F, M)

Dag 10
MIJAS PUEBLO

Halvdagsutflykt till den vackra Andalusiska byn, Mijas Pueblo. En promenad genom de smala gatorna återspeglar livet i gamla dagar. Byn ligger på en stenig platå med utsikt över Fuengirola och havet. Vinprovning med tilltugg på Museo del Vino. Åter till Fuengirola. BRIDGE 9. Avslutningsmiddag på restaurang. (F, M)

Dag 11
HEMRESA

Fri tid fram till utcheckning och transfer till Malaga flygplats för hemresa. Vi flyger direkt till Stockholm Arlanda. (F)

Reseledare

Monica Mozo

Spanien

Monica har tidigare jobbat på ReseSkaparnas kontor, men följde sin dröm och bor nu i Fuengirola och tar hand om våra grupper på plats.

Kalle Persson

Bridgeresor

Kalle är vårt nya tillskott i bridgefamiljen. Men lång erfarenhet av bridgeutbildningar är han perfekt att ha med på våra bridgeresor.

Hotell

Prenumerera på vårt nyhetsbrev