Må bra med Blossom & Hans på Gotland

på mysiga Fröjel resort vid vackra Eksta kusten på Gotland

Välkommen till vackra Ekstakusten på Gotland!
En helt ljuvlig oas för både återhämtning och uppladdning! Blossom och Hasse välkomnar er till sitt paradis. Gotland har en magisk och helande kraft. En unik resa, där vi får ny inspiration med Blossom & Hasse. De bjuder in till en härlig må bra-vistelse med utomlandskänsla på trivsamma Fröjel Resort&Spa. Härliga dagar med aktiva upplevelser, underbar natur, bra boende, god mat och gemenskap. Det blir rörelseglädje, relax & underhållning. Vi har satt ihop ett unikt 5-dagars program för er som tycker om att njuta av livet och ta hand om såväl kropp som själ.

”Vi har nu bott här i två och ett halvt år och inte ångrat en sekund att vi lämnade storstaden för denna idyll. Varje dag då vi ser solen gå ner i havet bakom Karlsöarna, måste vi nypa oss i armen. Det är en dröm som blivit verklighet. Vi vill dela med oss av den inspiration och det välbefinnande som ”öjn” ger oss dagligen, och vi vill göra det på det vis vi kan bäst. Nämligen med en skön mix av sött och salt. Träning, återhämtning, musik, dans och sång. Kom och ha kul med oss och låt alla sinnen njuta fullt ut! Du reser tillsammans med likasinnade och den är perfekt även för dig som väljer att resa ensam – här finns ett fullspäckat program att välja ur och massor av tillfällen att göra nya bekantskaper. Vi möter er i Visby hamn och för er som önskar kan ni ansluta med egen bil. ”

Välkomna önskar Blossom & Hasse

Resfakta

I PRISET INGÅR:
 • Del i dubbelrum på Fröjel resort med frukost
 • Spännande träningpass med Blossom och Hans
 • Inspirerande föreläsningar & workshop
 • Enkel och effektiv gruppträning
 • Rolig disco- och danskväll
 • Kvällsunderhållning enligt program
 • 4 middagar varav 3 tvårättersmiddagar & en fyrarättersmiddag
 • Tre luncher
 • Vinprovning
 • Tillgång till Fröjel Resort Spa, pool, bubbelpool och gym
 • Utfärd till Holmhällar & sydvästra Gotland
 • Pilgrimsvandring på Klinteberg med föredrag i Fröjel kyrka
 • Bussresa Visby hamn - Fröjel t/r
 • Båtresa Nynäshamn - Visby t/r
TILLVAL:

Enkelrum: 950 kr
Lägenhet med 2 sovrum: 300 kr p.p.
Preliminära båttider
Nynäshamn - Visby: 11.45 - 15.00
Visby - Nynäshamn: 16.30 - 19.45

Höjdpunkter

 • Naturen vid Eksta kusten
 • Att får träna med Blossom & Hans
 • Rolig dans
 • Yoga
 • Vandra

Avresor

Avresedatum
Resa
Dagar
Pris
Platser
Avresedatum: 2021-05-09
Resa: Må bra med Blossom & Hans på Gotland
Dagar: 5
Pris: 9950 kr
Platser: 5+

Reseprogram

Visa alla dagar
Dag
PRELIMINÄRT PROGRAM

PRELIMINÄRT PROGRAM
Observera att detta är ett preliminärt program med cirka tider, vi reserverar oss för ändringar i programmet. Vi delar upp oss i två grupper, så vi kan hålla avstånd. Vi kommer att vara max 40 personer, dvs ca 20 per grupp. Passen är ca 30 – 40 min.
-Vi startar dagarna med en skön morgonpromenad som avslutas med lite stretch och meditation eller ett lugnt yogapass som mjukar upp och stärker både kropp och sinne.
Därefter avnjuter vi en hälsosam frukost. På förmiddagen gör vi antingen en utflykt eller har föredrag/workshop på resorten. Tid för vila och Spa. På eftermiddagarna blir det styrketräning alternativt vattenjumpa. Kanske en liten kom-i-gång jogg och tips av coach Hasse. Självklart ska vi dansa också. Det är bland det hälsosammaste som finns! Zumba och Disco står på schemat. Whoop whoop! Alla pass är tillgängliga för alla och anpassade för alla nivåer.
Hälsar Blossom & Hans

Dag 1
VISBY - FRÖJEL

15.00 Båten ankommer Visby
15.30 Blossom möter er med buss för
transfer till Fröjel
16.30 Välkomstdryck, incheckning
& rundtur
19.00 Middag
21.00 ”Landa” En skön meditation för
en god natts sömn

Dag 2
TRÄNING & ROSENSERIEN

07.30 Morgonpromenad med Hans (grp 1)
07.30 Yoga med Blossom (grp 2)
08.10 Yoga med Blossom (grp 1)
08.10 Morgonpromenad med Hans (grp 2)
09.00 Frukost
10.00 Föredrag av Rosenserien samt få
testa produkter & fina erbjudanden
Detta har man sedan användning
av för dina SPA-ritualer
13.00 Lunch
15.30 Vattengympa (grp 1)
15.30 Styrketräning (grp 2)
16.30 Styrketräning (grp 1)
16.30 Vattengympa (grp 2)
19.00 Middag
20.30 Underhållning/Föreläsning

Dag 3
TRÄNING & HOLMHÄLLAR

Innan frukost samma program som dag 2.
10.00 Utflykt till Holmhällar & lunch
Spa-tid och träning
15.30 Kom – igång jogg (grp 1)
15.30 Styrketräning (grp 2)
16.30 Styrketräning (grp 1)
16.30 Kom – igång jogg (grp 2)
19.00 Middag & vinprovning

Dag 4
PILGRIMSVANDRING & DANS

Innan frukost samma program
som dag 2.
09.00 Frukost
Spa-tid efter frukost
12.00 Lunch
13.00 Buss till Klinteberget för
Pilgrimsvandring
Fika och föredrag i Fröjel kyrka
Buss tillbaka
Cava och Zumba Gold
19.30 Middag
Underhållning & Quiz

Dag 5
YOGA & VISBY

07.30 Välj yoga eller promenad eller jogg
08.30 Samtliga avslutningsmeditation
09.00 Frukost
11.30 Buss till Visby
Egen tid för lunch i Visby
och shopping.
13.30 Guidad tur av Visby för de som vill.
16.00 Båt åter Nynäshamn

Dag 3
UTFÄRD HOLMHÄLLAR- sydöstra Gotland

Holmhällar är ett underbart vackert Raukområde, många anser det vara finare än Hoburgsgubben. En dag för rekreation, att få njuta av naturens skönhet när vi promenerar runt och kanske det blir ett litet skogsbad samt meditation. Vi ser lite mer av Gotlands sydöstra delar när vi också besöker När.

Raukområdet vid Holmhällar är upp till 40 meter brett, har en längd av närmare en kilometer och följer strandlinjen i en båge från Skvalpvik i norr till Holms fiskeläge i sydväst. Raukarna står tätt, och många av dem är stora och märkligt utformade. De högsta har en höjd av närmare fem meter.

Dag 4
PILGRIMSVANDRING PÅ KLINTEBERG

Pilgrimsleden mellan Fröjel och Klinte är ca 8 km lång och går på mjuka stigar genom lummig tall- och blandskog, längs höga klintar med utsikt över kusten, genom fuktig myrmark och utmed öppna fält och åkrar. Att vara pilgrim är att vara på väg – att ha ett inre och yttre mål med sin vandring. Vi njuter av naturen och tystheten. Vi besöker Fröjel kyrka och fikar.

Reseledare

Blossom Tainton-Lindqvist

Inspiratör, PT, Yogainstruktör, föreläsare, underhållare

Blossom är en av våra mest omtyckta hälsoprofiler och artist. En personlig tränare, yogainstruktör och inspirerande föreläsare. Blossom håller i yoga och roliga danspass, inspirerande föreläsningar och bjuder på soft unplugged underhållning med sin man Hans Lindqvist.

Hans Lindqvist

Inspiratör & underhållare

Musiker och löpcoach. Hasse är en äkta allt-i allo från den ”gamla” skolan. Den perfekt värden och en toppenbra guide i naturen runt Ekstakusten. Blossom och Hasse har levt och jobbat ihop både inom showbiz och träning i snart 3 decennier.

Hotell

FRÖJEL RESORT

FRÖJEL RESORT & SPA
Välkomna till Fröjel Resort & Spa vackert beläget vid Ekstakusten med möjlighet till avkoppling och rekreation. Ni bor bekvämt i fräscha rum och lägenheter och kan njuta av god mat och en gedigen vinlista på Balders Krog. Simma i poolen, värm dig i bastun och upplev sköna Spabehandlingar. Här får du möjlighet till både aktivitet och återhämtning. Inom några minuters promenad (300 m) finner man den vackra stranden vid Eksta kusten, här njuter man av den fina utsikten över havet och Karlsöarna. Hemsida: www.frojelresot.se

FRI TILLGÅNG: SPA, GYM, POOL, BASTU & BUBBELPOOL
Poolhuset har öppet från 08.00 till 20.00. Här finns en rymlig pool, skön bastu och bubbelpool (obs bubbelpoolen har samma vatten som stora poolen; d.v.s. temperaturen är runt 30 grader och är alltid rent och utan bakterier. Vår Spa-del består av kunniga terapeuter som i våra ljusa varma behandlingsrum ger såväl klassisk massage som andra traditionella kroppsbehandlingar. Resortens gym är utrustat med träningsmaskiner från Life Fitness, som på ca 40 minuter ger dig möjlighet att träna hela kroppen. Här finns även Concept roddmaskin, spinningcykel, trappmaskin, magtränare och bänk med fria vikter, Pilatesbollar och mattor för stretching. Gymet är öppet 24 timmar 7 dagar i veckan.

Läs mer om hotellet

HOTELLRUM & LÄGENHETER
Det finns hotellrum och lägenheter.  På hela resorten kan du enkelt koppla upp dig mot hotellets Wi-Fi och det finns TV, DVD och radio i alla boenden. Hotellrummen är sköna och välmöblerade, här sover man 1-2 personer. Lägenheterna har två olika storlekar – den minsta är en svit med sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning och ett badrum. Här kan man bo upp till 4 personer. I den största lägenheten finns två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning och ett stort badrum. Här kan man bo upp till 6 personer. Alla lägenhetsenheter eller hotellrum är belägna på bekvämt avstånd från poolhuset som ligger som en mittpunkt i resorten. Alla interna gångstråk är i betong, anläggningen är anpassad för rullstolsburna och andra som uppskattar slätt underlag.

HOTELLRUM
Dubbelrummen har ett badrum med duschhörna, vägghängd toalett och dubbla handfat. Handdukstork och hårfön finns också i varje hotellrum. Alla våra hotellrum ligger i markplan och passar därför utmärkt för alla.

LÄGENHET MED 1 SOVRUM

Lägenheterna är 38 kvadratmeter och har alla egen uteplats och direkt ingång utifrån. Här finns microvågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och äggkokare, samt porslin, bestick och kastruller. Man kommer in i en rymlig hall, ett sovrum med två sängar, vardagsrum med kök i öppen planlösning, matbord och bäddsoffa. Badrummet har duschhörna, vägghängd toalett ochtrevlig badrumsinredning. Handdukstork och hårfön finns också. På den stora terrassen i västläge finns utemöbler, solsäng/solstolar.

LÄGENHET MED 2 SOVRUM
Lägenheterna har bekvämligheter så som ett stort badrum med duschhörna, vägghängd wc samt dubbla handfat. Därtill finns ytterligare en wc med tvättställ.
Köket är stort och rymligt och utrustat med kyl/frys, spishäll och ugn, diskmaskin, microvågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och äggkokare, samt alla tänkbara glas, bestick, porslin och kastruller. Lägenheten har två rymliga sovrum med vardera två sängplatser och i  vardagsrummet finns ytterligare två sängplatser. På den stora terrassen i västläge finns utemöbler, solsäng/solstolar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev