Må bra med Blossom & Hans på Gotland

på mysiga Warfholms pensionat vid vackra Eksta kusten på Gotland

Välkommen till vackra Ekstakusten på Gotland!
En helt ljuvlig oas för både återhämtning och uppladdning! Blossom och Hasse välkomnar er till sitt paradis. Gotland har en magisk och helande kraft. En unik resa, där vi får ny inspiration med Blossom & Hasse. De bjuder in till en härlig må bra-vistelse med utomlandskänsla på trivsamma Warfholms pensionat. Härliga dagar med aktiva upplevelser, underbar natur, bra boende, god mat och gemenskap. Det blir rörelseglädje, relax & underhållning. Vi har satt ihop ett unikt 5-dagars program för er aktiva seniorer som tycker om att njuta av livet och ta hand om såväl kropp som själ.

”Vi har nu bott här i två och ett halvt år och inte ångrat en sekund att vi lämnade storstaden för denna idyll. Varje dag då vi ser solen gå ner i havet bakom Karlsöarna, måste vi nypa oss i armen. Det är en dröm som blivit verklighet. Vi vill dela med oss av den inspiration och det välbefinnande som ”öjn” ger oss dagligen, och vi vill göra det på det vis vi kan bäst. Nämligen med en skön mix av sött och salt. Träning, återhämtning, musik, dans och sång. Kom och ha kul med oss och låt alla sinnen njuta fullt ut! Du reser tillsammans med likasinnade och den är perfekt även för dig som väljer att resa ensam – här finns ett fullspäckat program att välja ur och massor av tillfällen att göra nya bekantskaper. Vi möter er i Visby hamn och för er som önskar kan ni ansluta med egen bil. ”

Välkomna önskar Blossom & Hasse

Resfakta

I PRISET INGÅR:
 • Del i dubbelrum på Warfholms pensionat med frukost
 • Spännande träningpass med Blossom och Hans
 • Inspirerande föreläsningar & workshop
 • Enkel och effektiv gruppträning
 • Rolig disco- och danskväll
 • Kvällsunderhållning enligt program
 • 4 middagar varav 3 tvårättersmiddagar & en fyrarättersmiddag
 • Tre luncher
 • Ölprovning
 • Utfärd till Holmhällar & sydvästra Gotland
 • Pilgrimsvandring på Klinteberg med föredrag i Fröjel kyrka
 • Bussresa Visby hamn - Fröjel t/r
 • Båtresa Nynäshamn - Visby t/r
TILLVAL:

Enkelrum: 950 kr
Lägenhet med 2 sovrum och minst 3 personer delar: avdrag -300 kr p.p.
Deluxe dubbelrum i huvudbyggnaden: 300 kr pp
Deluxe enkelrum i huvudbyggnaden: 400 kr
Preliminära båttider
Nynäshamn - Visby: 11.45 - 15.00
Visby - Nynäshamn: 16.30 - 19.45

Erbjudande

500 kr

Helgerbjudande-500 kr rabatt

Gäller till och med 2021-05-11

Höjdpunkter

 • Naturen vid Eksta kusten
 • Att får träna med Blossom & Hans
 • Rolig dans
 • Yoga
 • Vandra

Avresor

Avresedatum
Resa
Dagar
Pris
Platser
Avresedatum: 2021-09-05
Resa: Må bra med Blossom & Hans på Gotland
Dagar: 5
Pris: 10450 kr
Platser: 5+

Reseprogram

Visa alla dagar
Dag
PRELIMINÄRT PROGRAM

PRELIMINÄRT PROGRAM
Observera att detta är ett preliminärt program med cirka tider, vi reserverar oss för ändringar i programmet. Vi delar upp oss i två grupper, så vi kan hålla avstånd. Vi kommer att vara max 40 personer, dvs ca 20 per grupp. Passen är ca 30 – 40 min.
-Vi startar dagarna med en skön morgonpromenad som avslutas med lite stretch och meditation eller ett lugnt yogapass som mjukar upp och stärker både kropp och sinne.
Därefter avnjuter vi en hälsosam frukost. På förmiddagen gör vi antingen en utflykt eller har föredrag/workshop på resorten. Tid för vila och njuta av omgivningarna. På eftermiddagarna blir det styrketräning eller dans. Kanske en liten kom-i-gång jogg eller powerwalk/stavgång och tips av coach Hasse. Självklart ska vi dansa också. Det är bland det hälsosammaste som finns! Zumba och Disco står på schemat. Whoop whoop! Alla pass är tillgängliga för alla och anpassade för alla nivåer.
Hälsar Blossom & Hans

Dag 1
VISBY - WARFHOLMS PENSIONAT

15.00 Båten ankommer Visby
15.30 Blossom möter er med buss för transfer till Warfholms pensionat, som är vackert beläget invid Östersjön
16.30 Välkomstdryck, incheckning & rundtur
19.00 Middag
21.00 ”Landa” En skön meditation för en god natts sömn

Dag 2
TRÄNING & ROSENSERIEN

07.30 Morgonpromenad med Hans (grp 1)
07.30 Yoga med Blossom (grp 2)
08.10 Yoga med Blossom (grp 1)
08.10 Morgonpromenad med Hans (grp 2)
09.00 Frukost
10.00 Föredrag av Rosenserien samt få testa produkter & fina erbjudanden
13.00 Lunch
15.30 Vattengympa (grp 1)
15.30 Styrketräning (grp 2)
16.30 Styrketräning (grp 1)
16.30 Vattengympa (grp 2)
19.00 Middag
20.30 Underhållning/Föreläsning

Dag 3
TRÄNING & HOLMHÄLLAR

Innan frukost samma program som dag 2.
10.00 Utflykt till Holmhällarna & lunch
Spa-tid och träning
16.30 Styrketräning ”Rehab o Prehab” Fokus på höfter, knän och fotleder eller
16.30 Kom-i-gång jogg med Hasse
19.00 Middag & Ölprovning.

Holmhällar är ett underbart vackert Raukområde, många anser det vara finare än Hoburgsgubben. En dag för rekreation, att få njuta av naturens skönhet när vi promenerar runt och kanske det blir ett litet skogsbad samt meditation. Vi ser lite mer av Gotlands sydöstra delar när vi också besöker När. Raukområdet vid Holmhällar är upp till 40 meter brett, har en längd av närmare en kilometer och följer strandlinjen i en båge från Skvalpvik i norr till Holms fiskeläge i sydväst. Raukarna står tätt, och många av dem är stora och märkligt utformade. De högsta har en höjd av närmare fem meter.

Dag 4
PILGRIMSVANDRING & DANS

Innan frukost samma program som dag 2.
09.00 Frukost
Egen tid att koppla av.
12.00 Lunch
13.00 Buss till Klinteberget för Pilgrimsvandring
Fika och föredrag i Fröjel kyrka
Buss tillbaka
Cava och Zumba Gold
19.30 Middag
Underhållning & Quiz

Dag 5
YOGA & VISBY

07.30 Välj yoga eller promenad eller jogg
08.30 Samtliga avslutningsmeditation
09.00 Frukost
11.30 Buss till Visby
Egen tid för lunch i Visby och shopping.
13.30 Guidad tur av Visby för de som vill.
16.00 Båt åter Nynäshamn

Dag
PILGRIMSVANDRING PÅ KLINTEBERG

Pilgrimsleden mellan Fröjel och Klinte är ca 8 km lång och går på mjuka stigar genom lummig tall- och blandskog, längs höga klintar med utsikt över kusten, genom fuktig myrmark och utmed öppna fält och åkrar. Att vara pilgrim är att vara på väg – att ha ett inre och yttre mål med sin vandring. Vi njuter av naturen och tystheten. Vi besöker Fröjel kyrka och fikar.

Reseledare

Blossom Tainton-Lindqvist

Inspiratör, PT, Yogainstruktör, föreläsare, underhållare

Blossom är en av våra mest omtyckta hälsoprofiler och artist. En personlig tränare, yogainstruktör och inspirerande föreläsare. Blossom håller i yoga och roliga danspass, inspirerande föreläsningar och bjuder på soft unplugged underhållning med sin man Hans Lindqvist.

Hans Lindqvist

Inspiratör & underhållare

Musiker och löpcoach. Hasse är en äkta allt-i allo från den ”gamla” skolan. Den perfekt värden och en toppenbra guide i naturen runt Ekstakusten. Blossom och Hasse har levt och jobbat ihop både inom showbiz och träning i snart 3 decennier.

Hotell

WARFHOLMS PENSIONAT

WARFHOLMS PENSIONAT
Välkomna till Warsholms pensionat vackert beläget vid Ekstakusten med möjlighet till avkoppling och rekreation. Ni bor bekvämt i fräscha rum och stugor och kan njuta av god mat. Här får du möjlighet till både aktivitet och återhämtning. Warfsholm är ett pensionat som varit igång sedan 1899. Warfsholm ligger precis vid havet, bara 20 minuter från Visby. Här finns vackra strövområden, badbrygga, sandstrand, utsikt över Karlsöarna och helt magiska solnedgångar. Här finns café och restaurang.
Hemsida: www.warfsholm.se

Läs mer om hotellet

HOTELLRUM & LÄGENHETER
På Warfsholm hittar du ett pensionat som varit igång sedan 1899. Här finns 110 bäddar fördelat på 10 fina stugor med självhushåll, 14 standard hotellrum i den vackra parken och i huvudbyggnaden Villa Wöhler finns dessutom 8 deluxerum och en svit.

HOTELLRUM
I vårt baspris ingår dubbelrum i någon av följande hus Backstugan, Parkstugan eller Grindstugan. I den mån man önskar en lägenhet och dela flera personer kan man man boka det mot ett avdrag och vill man  uppgradera till ett rum i huvudbyggnaden går det bra, se vår prisinformation.

Grindstugan – Två söta dubbelrum med veranda
Grindstugan ligger precis innanför vår grind i parken, Här har vi två dubbelrum med mysigt läge med sin egna lilla terrass utanför de båda dörrarna. Ni har utsikt mot Villa Wöhler och ser havet glittrandes alldeles bakom. Grindstugan passar bra om ni är två sällskap som vill bo nära varandra.

Parkstugan – Klassiska hotellrum för två
Parkstugan ligger mitt i parken och framför Villa Wöhler. Här har vi åtta dubbelrum med liten veranda och parken rätt utanför dörren. Här är fyra av rummen är vända mot havet och fyra mot parken och kapellet. Ett av rummen har bäddsoffa med möjlighet till 2 extrabäddar. Parkstugan helrenoveras våren 2018

Backstugan
Backstugan är en av våra stugor i parken. Här finns fyra dubbelrum där du ser havet glimtandes på båda sidor om Villa Wöhler. Du har en liten terrass utanför dörren och kliver rakt ut i vår fina trädgård

LÄGENHETER

Parstugorna – Lägenhet med havsutsikt
Nära till havet ligger Warfsholms parstugor. Här bor du i moderna 6-bäddslägenheter på 40 kvadratmeter. Lägenheterna har vardagsrum med TV och ett fullt utrustat kök med diskmaskin. Ni har två sovrum, där det ena är ett dubbelrum och det andra har två våningsängar. Du har ett soldäck med uteplats och havet glittrandes en bit bort.
Ängsgården – Lägenhet på ängen för 5 pers
I Ängsgården bor du lite mer privat än i våra andra stugor som ligger som i en liten by. Ängsgården ligger vacker på äng lite avsides från pensionatet. Huset har under våren 2018 fått en rejäl ansiktslyftning. Här finner du 4 moderna lägenheter på 40 kvm för 5 personer. Lägenheterna har vardagsrum med TV och ett fullt utrustat kök med diskmaskin. Ni har två sovrum, där det ena är ett dubbelrum och det andra har en våningssäng och en singelsäng. Du har egen uteplats nära naturen och vår köksträdgård.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev