Mindfulness retreat på Gran Canaria

“När vi vänder blicken mot naturen får vi samtidigt syn på oss själva.” – Mona Drar

Ibland behöver vi byta miljö för att pausa autopiloten och hitta till medvetenhet. I det nya kan vi få en klarare blick och komma närmre oss själva. Ofta är det i tystanden vi kan börja höra vår inre röst. Naturen speglar oss på ett medkännande och träffsäkert sätt och påminner om att vi är en del av något större.

Tillsammans tar vi en paus från dagens snabba och uppkopplade tillvaro. Vi saktar ner och riktar blicken inåt för att kunna hitta till ökad medvetenhet och närvaro. Vi släpper taget om vardagsbestyr för att stanna upp och bottna i oss själva. Genom meditation, övningar och samtal tränar vi på att möta nuet med medkänsla och acceptans. Naturen leder vägen på vår vandring. Inga förkunskaper krävs för att delta i retreaten. Ett nyfiket och öppet sinne blir ditt bästa resesällskap.

Vår inre resa kommer kantas av Gran Canarias vackra landskap. Den nordvästra kusten är fortfarande en plats med kraftfull natur och dolda oaser. Den orörda naturen inspirerar till att utforska och upptäcka oss själva. Guayedra stranden är fortfarande relativt oexploaterad och Eco-Lodgen är belägen precis invid stranden. Här kan vi dra oss tillbaka och njuta av lugnet, omgivna av höga berg och palmer.

Resan leds av Mona Drar, Retreat ledare, psykolog (2003), författare och föreläsare.
Miguel Quintana, PH D inom psykologi med inriktning på mindfulness finns också tillgänglig under resan.

Programmet kommer att genomföras på svenska (Mona) och engelska (Miguel).

Resfakta

I PRISET INGÅR:
 • Flyg Arlanda t/r
 • Transfer flygplatsen - hotell t/r
 • Boende del i dubbelrum i Eco lodge
 • Helpension, vegetarisk gourmet buffe
 • Tredagars retreatprogram
 • Guidade meditationer
 • Mindful Yoga sessioner
 • Gruppmeditation
 • Tvådagars naturvandring
 • Välkomst- och Avskedsfest
 • Tid att vila
TILLVAL:

Enkelrum: 3 000 kr

Avresor

Avresedatum
Resa
Dagar
Pris
Platser
Avresedatum: 2022-02-16
Resa: Mindfulness retreat på Gran Canaria
Dagar: 8
Pris: 19950 kr
Platser: 5+

Reseledare

Mona Drar

Retreat ledare

Retreat ledare, psykolog (2003), författare och föreläsare. Mona utgår från ett holistiskt förhållningssätt i sitt liv och arbete. Mona arbetar med naturbaserad terapi, självmedkänsla och mindfulness. I många år har hon väglett högpresterande individer och grupper till ökad balans och medvetenhet. ”Jag ser mig själv som både lärare och elev. Jag brinner för att guida andra på deras vandring mot ökad medvetenhet och självkärlek.”

Hotell

GUAYEDRA ECO-LODGE

En nybyggd resort belägen invid stranden med naturen i fokus. Rummen har badrum, wifi, kokvrå samt egen terrass. På resorten finns pool, yogarum, gym och trädgårdar.

Mer info finns på hemsidan:
www.redondodeguayedra.com

Några av våra resor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev