Nyår på Malmöoperan

- med musikalen Skönheten och Odjuret

Följ med ReseSkaparna till Malmö och se Disneys Skönheten & Odjuret på Malmöoperan. Sedan Skönheten och odjuret gjort succé som film 1991, övertalades Disney att också göra en scenversion. Tre år senare hade den fantastiska berättelsen om den förtrollade prinsen och den fattiga flickan premiär på Broadway. Nu kommer Skönheten och odjuret till Malmö Opera. Linus Fellbom regisserar och med sig har han scenografen Dan Potra. Duon har tidigare arbetat tillsammans på Hans och Greta på stora scenen och Dracula på Kungliga Operan. Tillsammans förvandlar de Malmö Operas stora scen till en magisk plats där mirakel kan ske. Rita Saxmark blir vår reseledare på resan, som haft roller i många stora musikaler, så som West Side Story, Lés Misérables, Sound of music och The Phantom of The Opera. I den sistnämnda gjorde hon rollen som Carlotta, i Stockholm, Antwerpen och Köpenhamn.

Resfakta

I PRISET INGÅR:
  • Reseledare Rita Saxmark
  • Tågresa Stockholm - Malmö t&r
  • Del i dubbelrum med frukost (F)
  • 1 lunch på tåget dag 1 (L)
  • Nyårsmiddag på hotellet (M)
  • Eftermiddagskaffe på hotellet
  • Musikalbiljett till galaföreställningen
  • Ett glas mousserande till tolvslaget
TILLVAL:

Enkelrum: 650 kr

Avresor

Avresedatum
Resa
Dagar
Pris
Platser
Avresedatum: 2019-12-31
Resa: Nyår på Malmöoperan
Dagar: 2
Pris: 3950 kr
Platser: Väntelista

Reseprogram

Visa alla dagar
Dag 1
NYÅRSAFTON

Vi möts på Stockholm central och kliver på tåget. Lunch ombord. Vid ankomst promenerar vi till vårt hotell som ligger ca 700 meter från centralstationen i Malmö. Clarion Collection Hotel Temperance ligger mitt i Malmö, bara två kvarter från gågatan. Hotellet ligger i stadsdelen Gamla Väster, stadens äldsta och charmigaste kvarter. När vi kommer fram står fikat uppdukat för de som vill ta sig en kopp kaffe. Tid för att göra oss iordning inför nyårsmiddagen som vi äter på vårt hotell. Därefter promenerar vi till Malmöoperan som ligger ca 1 km bort. Hotellet hjälper gärna till att beställa taxibilar till de som inte vill/kan promenera till operan (ingår ej). Nu är det dags för resans höjdpunkt, musikalen Skönheten & Odjuret. Efter föreställningen får alla gäster 1 glas bubbel och utanför har Malmö Stad sitt årliga fyrverkeri som kan beskådas på första parkett genom de stora fönstren i foajén eller ute på operans piazza. Efter detta kan de som vill dansa till storband i foajén till kl 02.00. (F, L, M)

Dag 2
NYÅRSDAGEN

Sovmorgon och frukost i lugn och ro. Fri tid fram till tåget avgår tillbaka till Stockholm. (F)

Reseledare

Rita Saxmark

Rita har länge varit knuten till ReseSkaparna som reseledare och artist. Sina erfarenheter från opera- och musikalscener i Sverige och Europa har hon nytta av som utbildad logonom. Hon håller föredrag och kurser i röst, tal, andning, kommunikation, retorik, fonationsrör (bubbelteknik) etc. Rita har haft roller i många stora musikaler, så som West Side Story, Lés Misérables, Sound of music och The Phantom of The Opera. I den sistnämnda gjorde hon rollen som Carlotta, i Stockholm, Antwerpen och Köpenhamn.

Hotell

Clarion Collection Hotel Temperance ****

Detta centrala men fridfulla hotell ligger bara några minuters promenad från Gustav Adolfs torg och shoppinggatan Södergatan. Norr är ett utmärkt val för resenärer som gillar historiska stadskärnor, kaféer och stämningsfull miljö.

Officiell gradering: ****

Rum: WC, dusch, hårtork, TV, telefon.

Faciliteter: Restaurang & bar.

Wifi: fritt

Läs mer här

Några av våra resor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev