Semester på Solkusten

Varma solkusten är den perfekta platsen att koppla av på i vinter och få njuta av ett behagligt klimat. Fuengirola är en omtyckt plats på solkusten vars milda vinter bjuder till långtidssemester. Vår representant på plats, Monica, kommer till hotellet varje dag och ordnar olika aktiviteter. Vi bor på Hotel Veramar, ett modernt lägenhetshotell ca 350 meter från havet och 750 meter från centrala Fuengirola med tåg- och busstattion, butiker, mysiga torg med caféer och restauranger.

ATT GÖRA
Andalusien har en mycket intressant historia och ett rikt kulturliv. Det finns flera golfbanor, vandringsleder samt många intressanta aktiviteter och utfärder. Monica hjälper er gärna med tips samt ordnar gemensamma aktiviteter på plats.

FUENGIROLA
Fuengirola ligger 30 km från Marbella, 18 km från Torremolinos och det är 31 km till Malagas flygplats. Här råder ett subtropiskt medelhavsklimat med en medeltemperatur på 18 grader. Det är en livlig stad med stort utbud både för turister och bofasta. Det finns många butiker i centrum och här finner vi även Costa del Sols största loppmarknad. Det moriska slottet vid stranden har en fantastisk utsikt och här organiseras ett flertal festivaler under året. En trevlig strandpromenad på 8 km bjuder in till härliga promenader längs den långa sandstranden.

PRESENTATION AV ER VÄRDINNA - MONICA ERIKSSON MOZO
Till hälften hälsingetös och till hälften spanjorska. Monica visar oss sitt Andalusien med stor värme och omtanke. “Det är en dröm som går i uppfyllelse varje gång jag får möjlighet att introducera nya gäster till Spanien. Min passion har alltid varit mötet med nya människor och kulturer och jag har rest över hela världen men slutligen bestämt mig för att bosätta mig i Fuengirola. Välkomna!”

Resfakta

I PRISET INGÅR:
  • Flyg Arlanda - Malaga t/r
  • Transfer flygplats t/r
  • Del i studiolägenhet 14 nätter
  • ReseSkaparnas reseledares tjänster
  • Välkomstmöte och orienteringstur
  • Välkomstmiddag på restaurang
  • Avslutningsmiddag på restaurang
  • Utfärd Malaga inkl. lokalguide och entré
  • Utfärd Mijas Pueblo inkl. vinprovning
  • Utfärd Andalusiskt äventyr Alfarnatejo
TILLVAL:

Studiolägenhet eget bruk: + 4 100 kr

Utfärd Granada med lunch: ca 85 eur
Utfärd Sevilla: ca 75 eur
Obs! Alla frivilliga utfärder bokas på resmålet

Avresor

Avresedatum
Resa
Dagar
Pris
Platser
Avresedatum: 2019-10-29
Resa: Semester på Solkusten
Dagar: 15
Pris: 12450 kr
Platser: Väntelista

Reseprogram

Visa alla dagar
Dag 1
Ankomst, transfer till hotellet, välkomstmiddag
Dag 2
Välkomstmöte och orienteringstur till fots
Dag 3
Utfärd till Malaga inkl. rundtur, lunch och entré till Picassomuséet
Dag 4-5
Tid för egna aktiviteter, Monica kommer till hotellet dagligen
Dag 6
Utfärd Mijas Pueblo, inkl. vinprovning med tilltugg
Dag 7-9
Tid för egna aktiviteter, Monica kommer till hotellet dagligen
Dag 10
Utfärd Andalusiskt äventyr inkl lunch
Dag 11-13
Tid för egna aktiviteter, Monica kommer till hotellet dagligen
Dag 14
Gemensam avskedsmiddag på restaurang
Dag 15
Transfer till flygplatsen

Reseledare

Monica Mozo

Spanien

Monica har tidigare jobbat på ReseSkaparnas kontor, men följde sin dröm och bor nu i Fuengirola och tar hand om våra grupper på plats.

Hotell

HOTELL: Aparthotel Veramar***

Hotel Veramar ligger ca 350 meter från strandpromenaden och 750 meter från centrala Fuengirola. Det är ett lugnt område med mysiga fik och restauranger, till skillnad från hamnområdet med sina livliga gator och högljudda discotek. I närheten finns en stor matbutik samt bageri tvärs över gatan. Hotellet erbjuder tre olika boendeformer. Studiolägenheter, tvårums- och trerumslägenheter. Samtliga badrum har dusch och toalett. I köksdelen finns kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn samt husgeråd som kastrull och stekpanna, bestick, tallrikar och glas. För de som önskar går det att boka frukost och middagar mot tillägg. Frukosten äts på hotellet och middagarna äts på en restaurang tvärs över gatan från hotellet. Middagarna består av tre rätter inkl. vin.
Hotellet har även följande tjänster:
Städning, 3 dagar i veckan.
Handdukarna byts varannan dag
Sängkläderna byts var 4e dag
Gratis WiFi
Studiolägenheterna har köksdel, ett rum med matplats, två separata sängar, garderob med säkerhetsbox (uthyres) och balkong. Del i studio ingår i priset.

Tvårumslägenheterna har köksdel, ett separat mindre sovrum med garderob, vardagsrum med matplats, bäddsoffa och skrivbord samt balkong. Tillägg för del i tvårumslägenhet är 2750 kr per person för hela vistelsen, inget tillägg om 3 delar.

Trerumslägenheterna har köksdel, två separata sovrum, två badrum, samt vardagsrum och två balkonger. Det är inget tillägg för del i trerumslägenhet om det är 4 personer som delar. Om 3 delar är det 1750 kr i tillägg per person.

Klicka här för att komma till hotellets hemsida

Prenumerera på vårt nyhetsbrev