Spela Bridge på Båstads Riviera

- invid havet på vackra Bjärehalvön i Skåne

Följ med till Skåne och den vackra Bjärehalvön, det är som att komma utomlands. Hotell Riviera Strand, som ligger invid stranden erbjuder vackra omgivningar och trevlig restaurang. Här kan du koppla av i beprövad badortstradition när du bor precis vid stranden i en miljö som andas ledighet och modern elegans. Här finns Sveriges längsta sandstrand utanför dörren. På Bjärehalvön kan man strosa längst havet, en promenad på ca 1 km tar er längst havet in till Båstad. Vi spelar bridge varje dag, och vår lokala guide Ingrid Persson Skog som bor i Båstad visar oss sin stad samt den vackra Bjärehalvön och berömda Norrvikens trädgårdar. Denna resa är skapad för dig som vill hänföras av vackra omgivningar, bo bekvämt, njuta av bad och god mat. Vår erfarne bridgeledare Kalle Persson ordnar dagligen bridgespel. Du kan välja att ansluta med egen bil eller med tåg.

Resfakta

I PRISET INGÅR:
 • Bridge- och reseledare Kalle Persson
 • Del i dubbelrum Riviera med frukost
 • Lunch på Norrvikens Trädgårdar
 • 4 middagar på hotellet
 • Fri tillgång till poolhus, bastu, varma utomhusbad och gym
 • Lokalguide under utfärderna
 • Utfärder på Bjärehalvön med Norrvikens Trädgårdar)
 • Guidad rundtur av Båstad med promenad längs havet
 • Bussresa Båstad - Riviera t/r
 • Dagligt bridgespel
TILLVAL:

TILLVAL
Enkelrum: 1 950 kr
Avdrag pp vid 3-4 personer i lgh -2 sovrum: 600kr
Tåg Stockholm - Båstad: ca 1400 kr
BRIDGE
Bordsavgift: 60 sek per dag
Vid bokning ange medlemsnummer i Svensk Bridge förbundet

Höjdpunkter

 • Hotellets faciliteter och omgivningar
 • Kalles omtyckta upplägg av bridgespelet
 • Ingrids utfärder
 • Norrvikens Trädgårdar
 • Härliga havspromenader

Avresor

Avresedatum
Resa
Dagar
Pris
Platser
Avresedatum: 2021-06-13
Resa: Spela Bridge på Båstads Riviera
Dagar: 5
Pris: 8750 kr
Platser: 5+

Reseprogram

Visa alla dagar
Dag 1
RIVIERA STRAND

Vi samlas på Båstads station för transfer till hotell Riviera.  För er som kommer med egen bil samlas vi på hotellet. Väl framme får vi våra rum innan det är dags för vårt första bridgespel 15.00 – 19.00. Gemensam middag.

Dag 2
BÅSTAD

Ingrid möter oss på hotellet för en trevlig promenad längs havet till Båstad. Det blir en guidad tur som kretsar kring Båstads saltstänkta förflutna. Ortens historia innehåller det mesta – feta sillfångster, stridslystna snapphanar och ryssar, engelsk hästhavre och turistiska nöjen. Här figurerar även namn som familjen Nobel, John F. Kennedy, Birgit Nilsson och Märta Måås-Fjetterström. Egen tid i Båstad eller promenad åter till hotellet. Bridge 15.00 – 19.00 och gemensam middag. (F,M)

Fotograf: Gunilla Hovenäs

Dag 3
BRIDGE OCH AVKOPPLING

Tid att njuta av hotellets faciliteter och koppla av eller ta en stärkande promenad norrut längs havet. Bridge 15.00 – 19.00. Gemensam middag. (F,M)

Dag 4
BJÄREHALVÖN MED NORRVIKENS TRÄDGÅRDAR

Ingrid hämtar oss med buss och tar oss med på en fin tur på Bjärehalvön. Under turen får ni veta en del om Båstads historia – medeltiden, snapphanekrigen, familjen Nobel, Birgit Nilsson, Märta Måås-Fjetterström och varför inte John F. Kennedys otippade uppdykande på badorten. På ett färgsprakande Norrviken tar ni del av den fängslande berättelsen om hur Norrvikens skapare Rudolf Abelin förvandlade sina trädgårdsdrömmar till drömträdgårdar. Vi avrundar turen med lunch i Norrvikens vackra orangeri innan bussen tar oss åter till hotellet.
Bridge kl: 15- 19.00. Gemensam middag. (F,L,M)

Dag 5
BRIDGE OCH HEMRESA

Vi spelar bridge på förmiddagen 09.00 – 13.00. På eftermiddagen hämtas vi med buss för transfer till Båstad station. (F)

Reseledare

Ingrid Persson Skog

Skåne

Ingrid är guide med Båstad och Bjäre som specialområden. Sedan tio år tillbaka guidar Ingrid både till fots, till sjöss, i buss och på cykel. Hon berättar gärna om denna lättälskade trakt för sina gäster. Här rör vi oss i svindlande vackra miljöer, alltid med havet inom räckhåll. Som guide levererar hon med substans, humor och inlevelse. Välkommen till härliga dagar vid havet med Ingrid.

Kalle Persson

Bridgeresor

Kalle är vårt nya tillskott i bridgefamiljen. Men lång erfarenhet av bridgeutbildningar är han perfekt att ha med på våra bridgeresor.

Hotell

HOTEL RIVIERA STRAND

Här får du möjlighet till både aktivitet och återhämtning. Du kan unna dig en behandling, eller ett dopp i någon av poolerna och avslappning i bastun. På Restaurang Riviera är det liv i köket från morgon till kväll. Närodlade Bjäreråvaror förvandlas omsorgsfullt till måltider som passar alla – exklusiva nordiska smaker för alla. Miljön är lyxigt tillbakalutad.

FRI TILLGÅNG: SPA, POOLER & AVKOPPLING
Spaområde med pooler inom- och utomhus, bubbelpool samt bastu. I gymmet har du maskiner och fria vikter. Morgonrock och badtofflor till låns.
RUM: Standardrum på 35 kvm med plats för upp till 4 personer.

Läs mer om hotellet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev