Stora Hälsoresan med Senioren på Kreta

Må bra med Sofia Åhman, Lotta Engberg, Dermont Clemenger & Mikael "Soldoktorn" – en resa för kropp och själ

Vill du träna, dansa, skratta, sjunga och våga nytt? Följ med på Seniorens stora hälsoresa till Kreta, denna grekiska ö som sedan länge är ett av Medelhavets mest uppskattade resmål. Med tre hundra soldagar, fina stränder, storslagen natur och gästfria människor är det lätt att förstå varför.
Inspireras av kunniga profiler. Testa rolig och effektiv seniorträning, prova stolsyoga, hitta dansglädjen, sjung, skratta och träffa nya vänner. Lär dig mer om dig själv och om hur du blir modigare och vågar mer, om hur du kan ta hand om dig och träna för att må som bäst. Sola, bada, ät och drick gott. Bäst av allt – hela programmet är specialutformat och anpassat för Seniorens läsare. Du reser tillsammans med likasinnade och alla medföljande profiler och tränare kommer att göra allt för att veckan ska bli en succé. Den här resan är perfekt även för dig som väljer att resa ensam – här finns ett fullspäckat program att välja ur och massor av tillfällen att göra nya bekantskaper.

Lotta Engberg, en av Sveriges mest älskvärda och meriterade sångerskor och programledare följer med.På vår resa kommer hon underhålla med sång och allsång en kväll och tillsammans med Mikael ”Soldoktorn” i en talkshow. Sofia är SVT.s träningsexpert med sin hemmagympa och medverkan i TV-programmet Go´kväll, föreläsare och utbildad personlig tränare samt senior PT. Hon är en mästare på att få människor att skratta, svettas och må bra. Dermot Clemenger kommer erbjuda härliga danspass där du får prova på många olika dansstilar och lära dig enkel danskoreografi. Dermot kommer också värma upp oss inför discot med Madelein. Med sin värme och humör tillför Dermot en härlig energi på resan. Vi känner Dermot Clemenger som en av domarna i Let’s Dance. Mikael Sandström är narkos- och akutläkare. Han är vidare expert i Nyhetsmorgon i TV4 varje tisdag och driver ”Läkarpodden”. Känd för sin varma personlighet och humor. Han bjuder in till Dr Mikael Live, ”Vill du veta mer om Minnet Lycka eller Kärlekens Kemi? Vi går igenom en kort resa genom livets tre stora hörnpelare och jag ska med glädje vara din ciceron”. Karin Bajlo, yogainstruktör, bjuder på mjuka och dynamiska pass av I am yoga, som härstammar från Kundaliniyogan. Alla övningar utförs lugnt och inkännande.

Vi bor bekvämt på det femstjärniga hotellet Aquila Rithymna Beach, beläget direkt på stranden nära den gamla venetianska staden Rethymnon. Den grekiska ön Kreta är sedan länge ett uppskattat resmål. Mitt på ön ligger staden Rethymnon med sin gamla borg La Fortezza och sina vackra venetianska hus. Den lilla pittoreska fiskehamnen är som en teaterkuliss från en Medelhavsopera, både till form och utseende.

Resfakta

I PRISET INGÅR:
 • Flyg inkl. mat ombord Arlanda/ Kastrup/Landvetter - Kreta t/r
 • Transfer från flygplatsen till hotellet t/r
 • Del i dubbelrum med balkong på hotell Aquila Rithymna Beach *****
 • All Inclusive på hotellet
 • All träning & aktiviteter enligt program
 • Inspirerande föreläsningar & workshops
 • Rolig släpp loss-dans och discokväll.
 • Stolsyoga, qigong och meditation.
 • Morgonpromenad
 • AquaFun med Sofia
 • Styrkepass med Sofia
 • Kvällsunderhållning enligt program.
 • Reseledare från ReseSkaparna
 • Utfärd - smaka på Kreta & vandring
 • OBS! Alla aktiviteter är speciellt anpassade för Seniorens läsare.
TILLVAL:

ALLA SPF MEDLEMMAR ERHÅLLER 500 KR RABATT PÅ ORDINARIE PRIS
Enkelrum: 2 650 kr
Enkelrum med havsutsikt: 3 650 kr
Dubbelrum med havsutsikt: 1 000 kr pp
Hotellskatt, betalas på plats ca € 3 per rum per natt

Höjdpunkter

 • Sång & underhållning med Lotta
 • Inspirerande träningspass och vattengympa med Sofia
 • Danspass med Dermot
 • Härliga hotell Aquila Rithymna Beach
 • Vandring och smaka på Kreta - utfärd

Avresor

Avresedatum
Resa
Dagar
Pris
Platser
Inga avresor tillgängliga.

Reseprogram

Visa alla dagar
Dag 1-8
SMÖRGÅSBORD AV AKTIVITETER

Resan erbjuder flera olika aktiviteter du kan välja på.

En exempel dag, preliminära tider
07.30 Morgonpromenad
08:00 Yoga vid havet
09:00 Frukost
10:30 Inspirerande föreläsning
12:00 Roligt träningspass
SIESTA – Lunch
15.00 Härligt danspass
16.00 Aqua Fun – vattengympa
18:30 Mingel med drink
19:00 Gemensam middag
20:30 Underhållning

Dag
SOFIAS PASS

SOFIAS PASS & FÖRELÄSNING

Sund och stark senior – föreläsning
Det här är en inspirations föreläsning/workshop för dig senior som vill ha lite träningstips och knep som passar dig. På ett lättsamt och inspirerande sätt pratar Sofia om hur en senior bör träna. Hur kan man träna med artros? Hur gör man för att få bra livskvalitet på ålderns höst? Vad är Senior Power? Små övningar kan ge stora resultat. Vi provar några övningar som du lätt kan göra hemma. Vi tränar inte för att bli yngre, utan för att kunna bli äldre!
Efter den här föreläsningen/workshopen kommer du att ha redskapen för att skapa dig en friskare, starkare och gladare liv!

Hjärnstark:
I denna workshop får du prova övningar som är bra för både kropp och knopp. Hur kan vi träna upp hjärnan bäst och minska vår risk för demens? Vi provar en del övningar som utmanar hjärnan och som garanterat leder till en hel del skratt. Inget ombyte behövs. Tillsammans blir vi hjärnstarka!Passar dig som vill utmana hjärnan och lära dig mer om hur den kan tränas.

Rörlighet för seniorer:
Att vi blir allt stelare med åldern har du säkert känt. Stelheten ställer till det när vi ska ta på strumporna, skotta, kliva upp på något och ta oss upp från golvet. Den orsakar också snedbelastningar och smärta. I den här klassen får du prova på flera rörlighetsövningar du kan göra hemma för att få en smidigare kropp. En liten insats kan ge stora vinster! Passar dig som vill bli rörligare.

Vattenfys!
Rolig och skonsam träning som får mungiporna att peka uppåt och musklerna och hjärtat att pumpa! Passar dig som vill träna i vatten

Senior cirkel:
På olika stationer testar vi enkla och effektiva övningar som man kan köra hemma. Vilka övningar är speciellt viktiga för seniorer? Hur kan jag träna fast jag har skador? Hur kan jag variera min träning? På dessa pass tränar vi både styrka och kondition. OBS! Varje pass ser olika ut och ger dig nya övningar så att du får en gedigen träningsbank med dig! Sofia guidar dig och ger dig alternativ så att alla kan vara med. Kom och upplev träningsglädjen ihop med andra! Passar dig som vill komma igång med träningen eller ta träningen till en ny nivå.

Core – Mage /Rygg
Effektiv och funktionell träning för mage och rygg till härlig musik. En stark kärna är en bra grund för att slippa ryggont och få en bra hållning. Passar dig som vill träna mage och rygg.

Dag
DERMOT DANSPASS

DERMOT DANSPASS

Salsa Shines
Vi drömmer oss bort till den härliga sydamerikansk ö Kuba och lär oss
grunderna och kortare koreografier i den heta dansen Salsa.

Merengue/Bachata Mix
På Domikanska Republiken härstammar båda Merengue och Bachata. Härliga latino danser till glada musik.

Let’s Dance
Vi tittar in i Lets Dance världen och lära oss grunderna till några av danserna ni har sett i tv programmet. Det blir en härlig och svettig träningspass med bland annat Cha Cha, Jive och Samba.

Disco Grooves
Här ta vi fram några av tidernas bästa Disco Dänger och och lära ut dem grooviaste moves så att vi har vad det krävs to “Strut Your Stuff” när bästa DJ Gloria har Disco kvällen.

Dag
KARINS YOGA

YOGA MED KARIN
Yoga
Mjuka följsamma och dynamiska pass i » I am yoga« . Skönt för kroppen och lugnar sinnet.

Yoga som medicin
Passet är hämtat från MediYogan och har ingått i forskning på onda ryggar, stress och utmattning, sömnstörningar, hjärtinfarkt och högt blodtryck.

Stark & lugn
Kan yoga på en stol verkligen ge effekt? Det enkla svaret är: Ja, det får man.

Andning
I detta pass fokuserar vi lite extra på andningen genom rörelserna vi gör i passet. Vi avslutar med en meditation som löser upp jäkt och stress och fyller på förråden av livsenergi.

Yoga för en stark rygg
Passet innehåller rotationer, ryggradsvridningar som kan göras stående, sittande och liggande. Viktiga för en hälsosam och frisk ryggrad.

Yoga för hjärtat
I passet gör vi sköna övningar för hjärtat. Vi avslutar med en kraftfull, djupverkande och balanserande meditation.

Dag
UTFÄRD VANDRING OCH LOKALA SMAKER

LOKALA SMAKER, VANDRING & BAD
En dag när vi upplever Kretas vackra natur och stränder med kristallklart vatten, vi reser längs vackra dalar och besöker Kanakis Olive Oil, en familjedriven olivproducent. Orelia & Adonis välkomnar oss på ett personligt sätt. Vi får lära oss om de olika olivoljesorterna och hur de olika produktionsfaserna ser ut. Vi avslutar besöket med att provsmaka olivoljor. Nu finns det möjlighet för de som vill vandra genom den vackra Imbros ravinen, en vandring på ca 9 km. Det sluttar sakta nerfört genom hela vandringen, underlaget är ojämnt så man bör ha bra vandringskängor. Vandringen bjuder på helt fantastiska naturscenerier. Klipporna som kantar ravinen är på sina ställen 300 meter höga. Den smalaste passagen är bara två meter bred. De som inte önskar vandra fortsätter med bussen till Kretas södra sida, där man finner vackra stränder med klart vatten. På vägen stannar vi till vid Frangokastello som är ett venezetiskt fort som ligger ovanför en vacker strand. Här kör vi ett träningspass för de som inte vandrar. De som vandrat ansluter och vi avslutar dagen vid en av Kretas vackra stränder på sydsidan innan vi reser genom vackra bergspass tillbaka till hotellet. Vi har med oss picnic lunch från hotellet.

Dag
RETHMYNON

Rethymnon är Kretas tredje största stad och den gamla stan är en av de bäst bevarade på ön. Genom historien har Rethymnon styrts av både venetianer och ottomaner, något man kan se på arkitekturen i den äldre bebyggelsen.  Rethymnons stolthet är Fortezza-borgen, charmiga gränder i gamla stan och stadens äldsta bageri är värt att besöka. I bageriet kan du besöka Giorgios som sedan närmare 50 år tillbaka ännu bakar för hand med filodeg och gör de mest fantastiska bakverken! Den gamla hamnen är ett perfekt ställe att inta någon specialitet eller smaka den goda glassen. Lokalbussens hållplats finns direkt utanför hotellet, och det tar ca 15 min med bussen in till den gamla staden.

Reseledare

Lotta Engberg

Sångerska & programledare

En av Sveriges mest älskvärda och meriterade sångerskor och programledare. För att nämna ett litet urval har Lotta varit programledare för Melodifestivalen, Kär och galen och Bingolotto. Och visst kan man säga att sommaren mer eller mindre blir invigd när Lotta på Liseberg gör entré? Ingen sommar utan Lotta. När det gäller Melodifestivalen är hon mer än meriterad: 1987 vann Lotta Engberg med låten ”Fyra Bugg & en Coca Cola” och har deltagit flertalet gånger med stor framgång efter det. Under 2019 och våren 2021 kan du se Lotta i musikalen Grease. På vår resa kommer hon underhålla med sång och allsång en kväll och tillsammans med Mikael ”Soldoktorn” i en talkshow. Vi får även lära oss mer om Lotta när Seniorens chefredaktör intervjuar Lotta en kväll.

Sofia Åhman

Träningsexpert på TV

Sofia är träningsexpert på TV med sin Hemmagympa med Sofia och medverkan i TV-programmet Go´kväll, föreläsare och utbildad personlig tränare samt senior PT. Sofia är en mästare på att få människor att skratta, svettas och må bra. Hon har jobbat på en rad träningsresor och älskar kombinationen av sol, upplevelser, träning, god mat och nya bekantskaper!

Dermot Clemenger

Danslärare

Dermot kommer erbjuda härliga danspass där du får prova på många olika dansstilar och lära dig enkel danskoreografi. Dermot kommer också värma upp oss inför discot. Med sin värme och humör tillför Dermot en härlig energi på resan. Vi känner Dermot Clemenger som en av domarna i Let’s Dance på TV4.

Mikael Sandström

"Soldoktorn" Läkare & TV profil

Mikael är narkos- och akutläkare. Han är vidare expert i Nyhetsmorgon i TV4 varje tisdag och driver ”Läkarpodden”. Känd för sin varma personlighet och humor. Han bjuder in till Dr Mikael Live, ”Vill du veta mer om Minnet Lycka eller Kärlekens Kemi? Vi går igenom en kort resa genom livets tre stora hörnpelare och jag ska med glädje vara din ciceron”.

Karin Bajlo

Yogainstruktör

Karin bjuder på mjuka och dynamiska pass av I am yoga, som härstammar från Kundaliniyogan. Alla övningar utförs lugnt och inkännande. Karin har yogat i över 15 år och har utbildat sig till instruktör i I am-projektet hos Göran Boll, som grundade Medi Yogan. Karin arbetar till vardags som kommunikatör på SPF Seniorernas förbundskansli.

Kristina Adolfsson

Seniorens chefredaktör - Resans värd

Kristina har ett stort intresse för hälsa, yoga och träning som hon har tagit med sig till de olika tidningar hon varit chefredaktör för och omvandlat till praktiska och peppande artiklar. Hon tar hand om alla våra resenärer på plats.

Kicki Wallblom

Reseledare, hälsoresor

Kicki är ansvarig för ReseSkaparnas, hon som älskar att vara ute på resande fot. Hon har stor erfarenhet som reseledare och kommer ta väl hand om er under resan. På träningsresorna tar hon er gärna med på morgonpromenader och hon har en bakgrund som friidrottare och tränare.

Hotell

AQUILA RITHYMNA BEACH *****

Vårt trivsamma och eleganta hotell ligger vid en privat strand, med generösa strövområden och pooler. Vid stranden och poolområdet erbjuds solstolar, parasoller och handdukar utan kostnad. På hotellet kan du njuta av uppskattad service och mängder med aktiviteter, kostnadsfritt gym och bastu.

RUMMEN
Bekväma dubbelrum med badrock och tofflor, luftkonditionering, kaffe- och tefaciliteter, minibar/kylskåp med vatten, öl och läsk, tv, gratis WiFi, säkerhetsbox. Badrum med hårtork, wc, badkar eller dusch. Handdukar för pool och strand finns i rummet. Städning varje dag. Balkong. Rummen har utsikt mot trädgård eller berg, om man önskar havsutsikt kan man boka det mot tillägg. Rummen är ca 24 kvm stora.

POOLER & HAV
Här varvar du enkelt bad i någon av de tre poolerna (varav en saltvattenspool) med sköna dopp i Medelhavet. Både vid stranden och poolområdet erbjuds solstolar, parasoller och handdukar utan kostnad. Slår hungern till finns en snackbar där du kan beställa in något enkelt att äta.

RESTAURANG & POOLBAR
På Aquila Rithymna Beach finns flera restauranger (både buffé och à la carte), barer och caféer som bland annat serverar traditionella grekiska drycker och rätter. Här hittar du huvudrestaurangen Rithymna, Taverna Mournies som ligger vid poolområdet, restaurangen Oceana vid stranden samt á la carte-restaurangen Ancient Eleftheria. Vårdad klädsel gäller middagstid. Inga bad- eller strandkläder och vid middagstid måste män bära långbyxor. Vi äter gemensam middag varje dag i utvald restaurang.

GYM, SPA & TENNIS
Hotellet erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och sporter. Vill du träna finns ett gratis gym och bland annat beach volley, vattenpolo, minifotboll och bordtennis utan kostnad. Det är gratis att använda tennisbanan men utrustning, kvällsbelysning och lektioner erhålls mot avgift. Unna dig en massage (mot avgift) eller en stund i bastun (utan kostnad) efter dagens sol och bad.

ALL INCLUSIVE
I resans pris ingår frukost, lunch och middag alla dagar, snacks, glass, eftermiddagskaffe samt obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar. All Inclusive gäller fram till avresa från hotellet.
05.00-7.15 Tidig frukost (Måste sägas till dagen innan senast)
07.15-10.00 Frukostbuffé & sen frukost, kl. 10.00-10.30.
12.30-14.30 Lunchbuffé i huvudrestaurangen Rithymna alt på à la carte på taverna Mournies
11.00-12.30 & 14.30-18.30. Snacks
16.00-18.00 Kaffe och kaka
Glass i strandbaren.
18.30 – 21.30 Middagsbuffé
22.00-23.00 Nattsnacks
10.00-1.00 Obegränsat med öl, vin, läsk och lokala drinkar, kl. .
Minibar med läsk, vatten och öl som fylls på vid behov (en gång per dag).
Kaffe- och tefaciliteter på rummet.
20 % rabatt på Taverna Mournies och restaurangen Archaia Eleftherna.
25 % rabatt på room service.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation får man ett kort som alltid måste visas upp när något ut All Inclusive-programmet ska nyttjas. All Inclusive gäller fram till det klockslag på avresedagen som du checkade in på på ankomstdagen. Exempel: checkar du in klockan 17.00 på ankomstdagen, gäller all Inclusive fram till kl. 17.00 på avresedagen.

Resekommentarer

En stor eloge för en fantastisk resa.

Välorganiserad och trevlig med ett mycket intressant, omväxlande och spännande program. Ett stort tack till alla som var engagerade i att göra denna resa oförglömlig.

Med vänliga hälsningar. Monica och Lennart

Visa kommentaren

Bra att veta

På flygplatsen

Tills vidare är det krav på munskydd på alla Swedavias flygplatser i Sverige. Det är krav på medicinska munskydd som täcker mun och näsa. Swedavia godkänner inte sjalar, hemgjorda munskydd eller liknande. Även i Grekland anbefalles munskydd på flygplatsen.

Var uppmärksam på att på många flygplatser är butiker och restauranger stängda. Man kan inte räkna med att kunna köpa mat eller fika på flygplatsen.

Mer om vad som gäller på arlanda: https://www.swedavia.se/arlanda/reseinformation-med-anledning-av-coronavirus/

Landvetter: https://www.swedavia.se/landvetter/reseinformation-med-anledning-av-coronavirus/

Kastrup: https://www.cph.dk/en/practical/travel-safely-through-copenhagen-airport

 

Flygplanen

På samtliga av de flygplan vi flyger med, Novair och SAS, renas luften av så kallade HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) som fångar upp 99,97 procent av alla mikrober, som virus och bakterier, för att säkerställa hög luftkvalitet. Luften ombord byts ut var 2-3 minut. Luften trycks ner från taket till golvet. Detta gör det svårt för små droppar att spridas eftersom luftflödet innebär att de omedelbart faller till golvet. Samtliga flygplan städas och desinficeras också i enlighet med Europeiska unionens byrå för luftfartssäkerhet EASA:s regelverk.

Ombordstigning har anpassats på både SAS och Novair för att underlätta för social distansering, genom att dela in ombordstigningen i olika zoner. Du börjar ombordstigning först när det är dags för din zon. Detta kan innebära att ombordstigningen tar lite längre tid än vanligt, men det är enbart för din egen säkerhet. Tänk på att vara på flygplatsen i god tid innan avgång.

Checka gärna in i automaterna på flygplatsen. Har du förbokat dina sittplatser kan du också checka in online hemifrån, 2-14 dagar innan avresa. Då behöver du endast lämna in dina väskor vid bagageinlämningen (Bagage Drop).

Håll avstånd i köerna för check-in, säkerhetskontroll och vid gaten.

 

Ombord

Kabinpersonalen kommer att använda munskydd som täcker mun och näsa under hela flygningen. Hos både Novair och SAS är det tillsvidare ett krav på att även passagerarna använder munskydd som täcker mun och näsa. Undantaget är barn upp till 6 år. Observera att det är passagerarens ansvar att ta med munskydd. Utan munskydd kan man nekas ombordstigning.

 

Mat & dryck ombord

För att i möjligaste mån undvika kontakt ombord sker tills vidare ingen matservering, dryckesservering eller försäljning ombord. Hos Novair kan du förbeställa ett enklare matpaket (snack

 

 

meal), innehållandes smörgås, en flaska vatten, en äppeljuice samt en chokladbit. Matpaketet finns då placerat på ditt säte.

 

Transferbussen

Reser du ensam får du ett eget dubbelsäte. Par får sitta tillsammans. Vi tillåter max 25 – 30 per buss i en 50-persons buss. Vi håller distans och går ombord med avstånd.

 

Inresekrav Grekland

För att resa till Grekland krävs EU:s digitala Covidbevis, som finns att ladda ner i e-tjänsten Covidbevis.se. Resenärer som anländer till Grekland med flyg eller via lands-/havsgränser behöver, oavsett nationalitet, fylla i följande elektroniska formulär Passenger Locator Form (PLF) senast 24 timmar innan ankomst till Grekland. Tillhör man samma familj/hushåll fyller man i ett formulär och registrerar sedan övriga familjemedlemmar i samma formulär.

 

På resmålet

Det är viktigt att du har med dig munskydd för hela resan. Grekland har infört regler om obligatoriskt munskydd i butiker, och detta gäller såväl i minimarkets och bagerier som i köpcentrum. I Grekland är det även obligatoriskt med munskydd i bussar och taxi, på spa och i frisörsalonger samt vid besök på kontor, banker och myndigheter.

 

Social distansering

Grekland kräver social distans på allmänna platser som restauranger, torg, affärer, museum etc. precis som på hotellets alla allmänna utrymmen inklusive pooler.

 

Incheckning

Vi kommer checka in er i förväg innan ankomst och dela ut rum och nycklar i bussen.

 

Träning/Våra aktiviteter

Alla aktiviteter genomförs på hotellet.

Vi kommer dela upp er i 2 olika grupper så vi är max 35-40 vid varje gruppträning.

Vi kommer köra parallella pass, på markerade rutor, där man har en egen ruta.

Om ev dåligt väder har vi två olika rum inomhus med god plats för att hålla avstånd.

Vid föreläsningar och underhållning kommer vi ha gott om plats och ställa stolarna med större mellanrum. Alla konferensrum nyttjas bara till halva sin kapacitet.

 

Restaurang

Vi kommer att ha en egen del i restaurangen med mindre bord med mellanrum emellan. Personalen i restaurangen har på sig mask och engångshandskar. De finns också tillgängliga för hotellets gäster. Just nu har man en viss bufféservering där personalen står bakom skydd och serverar, med strikta krav på social distansering vid kösituationer. Menyer, bord och stolar desinficeras mellan varje gäst.

 

Städning

Hotellet genomför extra noggrann städning och desinficering av samtliga ytor, såväl i rum som i allmänna utrymmen, med extra fokus på hissknappar, handtag, räcken och annat som används av många gäster. Den som vill kan avbeställa städning på rummet efter incheckning.

Solbäddar desinficeras även mellan varje gäst och badhanddukar delas ut skyddade i plast. Det finns inget som tyder på att det virus som sprider covid-19 kan spridas i klorerat vatten i pooler eller hot tubs. Hotellets samtliga anställda har undervisats och certifierats i enlighet med ett covid-19 säkerhetsprotokoll.

 

Vid sjukdom

Hotellet har läkare tillgängliga dygnet runt. Grekland har infört egna förebyggande åtgärder med fokus på hälsa och hygien. Om du blir sjuk, kontakta ReseSkaparnas personal på resmålet så informerar vi hotellet. Därefter följs de lokala riktlinjer som finns, detta gäller både dig och dina medresenärerer. Vi rekommenderar alltid våra kunder att ha en reseförsäkring.

På EUs hemsida kan du läsa mer om vad som gäller i EU-länder.

 

Skulle det vara så att resan inte går att genomföra av olika skäl erbjuds alla resenärer självklart återbetalning. Vi undersöker även möjligheten till en alternativ resa i Sverige.

Vi är måna om både vår och er hälsa.

Några av våra resor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev