Tom Jones på Dalhalla

"Tjuren från Wales"

Vi bjuder in till en upplevelsefull musik- och kulturresa. Varmt välkomna till en musikalisk resupplevelse; en exklusiv konsert med Tom Jones i Dalhalla. Vi börjar vår resa med att besöka Långshyttans brukshotell, vackert beläget mellan åarna, för lunch innan vi når vårt hotell i Falun. Under resan besöker vi även Vikmanshyttan med Nordens enda industriella stentryckeri. Med på resan som reseledare har vi inga mindre än revymakarna Olle och Irene ”Jag kan allt” Sangemark.

Resfakta

I PRISET INGÅR:
  • Reseledare Irene & Olle Sangemark
  • Bussresa 2 dgr
  • Del i dubbelrum med frukost (F)
  • 2 luncher (L)
  • Middag (M)
  • Konsertbiljett på Dalhalla rad 27
  • Besök enligt program
TILLVAL:

Enkelrum: 250 kr

Avresor

Det finns inga planerade avresor för denna resa, är ni en grupp som önskar en grupp resa kontakta oss per telefon 08 – 94 40 40 eller info@reseskaparna.se

Reseprogram

Visa alla dagar
Dag 1
DALHALLA

På vägen upp till Dalarna stannar vi och äter gemenam lunch på Brukshotellet i Långshyttan, mitt i kulturleden Husbyringen. På hotellet i Falun välkomnas vi och får våra rum. Clarion Collection Hotel Bergmästaren ligger i de lugnare delarna av Falun, omgivet av världsarvsskyddad natur. Efter middagen beger vi oss till Dalhalla och resans höjdpunkt, konserten med Tom Jones. Det gamla kalkbrottet är idag en akustiskt utformad arena som kan jämställas med kända scener i antikens Grekland och Italien. Åter till hotellet under sen kväll/natt.(L, M)

Dag 2
VIKMANSHYTTAN & HEMRESA

En avkopplande morgon, kanske tid för en promenad eller njuta av frukosten. Våra reseledare guidar oss runt på vår väg till Vikmanshyttan där vi får en intressant guidad visning av Sveriges och Nordens enda industriella stentryckeri. Tryckeriet grundades 1945 av Rolf Jansson, legendarisk pionjär. Här ser vi en permanent utställning av originallitografier. Vidare till Garpenbergs slott där vi äter sen lunch. Innan vi når Stockholm gör vi ett frivilligt kaffestopp för bensträck. Åter Stockholm ca kl. 18.00. (F, L)

Reseledare

Olle & Irene Sangemark

Wales, Irland, Sverige

Våra egna revyartister! Med värme och glädje visar de de platser som ligger dem varmast om hjärtat.

Hotell

Quality Hotel Galaxen

Läs mer om hotellet här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev