Vandring i Hälsingland

med boende på Orbaden Spa & Resort

Välkommen till några dagar med skön vandring, kryddat med det Hälsingska kulturarvet. På den här turen vandrar vi längs älvar och sjöar, i härlig gammelskog och njuter av underbara utsikter över blånande berg och älvdalar.

Vandringarna anpassas efter väder och vind. Är vädret vackert så njuter vi av härliga utsikter och regnar det väljer vi leder där vi kan må gott och äta vår matsäck i en stuga vid en skön brasa.
Vandringarna varierar mellan 7 - 13 km och går mestadels i lätt terräng. Vi vandrar med utsikt över Hälsinglands blånande berg, nära vatten och i riktig vildmark. Vi får också del av den hälsingska kulturarvet genom bl a världsarvet Hälsingegårdar.

Vi vandrar alla dagar. Ankomst och avresedagen blir kortare turer.
Vi bor på Orbaden Spa och Resort som ligger mellan Bollnäs och Järvsö. Här kan vi efter vandringen njuta av underbart spa och skön avkoppling, med utsikt över Hälsinglands blånande berg, eller så bokar du in en skön behandling.
Sista kvällen blir det lite extra med musikunderhållning och andra trevligheter.

Resfakta

I PRISET INGÅR:
  • Vandringsledare
  • Bussresa enligt program
  • Del i dubbelrum med frukost (F)
  • 4 lunch/matsäck (L)
  • 3 middagar (M)
  • Övriga besök enligt program
TILLVAL:

Enkelrum: 900 kr

Avresor

Avresedatum
Resa
Dagar
Pris
Platser
Avresedatum: 2021-05-17
Resa: Vandring i Hälsingland
Dagar: 4
Pris: 9850 kr
Platser: 5+

Reseledare

Anneli Wiklund

Slovakien, Sverige, Vandringsresor

Anneli är vår alltid lika glada vandringsledare. Med lång erfarenhet av reselederi och vandring gör hon resan till ett härligt minne.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev