Fira nyår på Wermlandsoperan

- med musikal och besök på Lars Lerins Sandgrund

Följ med ReseSkaparna till Värmland och se Something Rotten! på Wermlandsoperan. Musikalen hade Broadwaypremiär våren 2015 och nominerades för tio Tony Awards, däribland ”Best Musical”. En annan höjdpunkt på resan är Lars Lerins Sandgrund. Rita Saxmark blir vår reseledare på resan, som haft roller i de flesta stora musikaler, så som West Side Story, Lés Misérables, Sound of music och The Phantom of The Opera. I den sistnämnda gjorde hon rollen som Carlotta, i Stockholm, Antwerpen och Köpenhamn.

Resfakta

I PRISET INGÅR:
  • Reseledare Rita Saxmark
  • Bussresa
  • Del i dubbelrum med frukost (F)
  • 2 luncher (L)
  • Nyårsmiddag (M)
  • 1 förmiddagskaffe
  • Besök på Lars Lerins Sandgrund
  • Musikalbiljett, parkett rad 3, 4 och 5

Avresor

Det finns inga planerade avresor för denna resa, är ni en grupp som önskar en grupp resa kontakta oss per telefon 08 – 94 40 40 eller info@reseskaparna.se

Reseprogram

Visa alla dagar
Dag 1
LERIN & SOMETHING ROTTEN!

Vårt första stopp på resan är ett kaffestopp i trakterna av Arboga. En god lunch är beställd på Lekhyttans restaurang. Därefter går färden direkt till Karlstad. Under ett par timmar låter vi oss förföras och förundras av Lars Lerins fantastiska akvarellkonst med motiv från världens alla hörn. Sandgrund, den legendariska gamla dansrestaurangen från 1960-talet, inrymmer sedan några år Lars Lerins omtalade muséum. Vi får en introduktion till konsten, tekniken och Lars inspirationskällor av husets guider. Vidare till Karlstad och Clarion Hotel Plaza. Incheckning och tid för uppfräschning, sedan beger vi oss mot resans höjdpunkt, Something Rotten! på Wermlandsoperan. Efter operan, tillbaka till hotellet där vi äter nyårsmiddag och skålar in det nya året. (L, M)

 

Dag 2
STRANDGÅRDEN & HEMRESA

Efter sovmorgon och frukost påbörjar vi vår resa hemåt. Stopp för lunch på Strandgårdens värdshus i Kristinehamn, vid Vänerns strand. Vi är åter i Stockholm på kvällen under Nyårsdagen. (F, L)

 

Reseledare

Rita Saxmark

Sverige

Rita har länge varit knuten till ReseSkaparna som reseledare och artist. Sina erfarenheter från opera- och musikalscener i Sverige och Europa har hon nytta av som utbildad logonom. Hon håller föredrag och kurser i röst, tal, andning, kommunikation, retorik, fonationsrör (bubbelteknik) etc.

Hotell

Clarion Hotel Plaza Karlstad

Läs mer här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev