Kom i form med Vi i Villa

Kom i form med Vi i Villa, Torremolinos, Spanska solkusten.

Roligare än så här kan man inte ha det. Förra resan blev en succé, och de som var med gav resan högsta betyg.

Nu har du ny chans att följa med – vi åker till lyxiga 4+-hotelletSmy Costa del Sol 4+ (Fd. Pueblo Camino Real) i härligt soliga Torremolinos, strax utanför Malaga, vid bästa stranden på Spanska solkusten, med all inclusive.

Vi laddar med massor av rolig träning, dans, yoga, trädgårds- och matinspiration och kommer hem starkare, gladare och startklara för ett härligare sommarliv. Trädgårdsmästaren och tv4-profilen Linda Schilén ger oss genvägarna till en vackrare trädgård och ett skönare uteliv. Stjärnkocken Alexandra Zazzi lär oss att bli matsmart och ger oss massor av inspiration inför kommande grillsäsong. Vi får dansa loss och sjunga med superstjärnan Tess Merkel från Alcazar. Gokväll-kända tränaren Sofia Åhman får oss att hitta träningslusten, och vi hittar yogalugnet med Challe (Charlotte) Lundholm. Challe är också resans peppande värd.

Ett fullspäckat program med träning, dans, yoga, aqua fun, föreläsningar, ny inspiration för trädgård, god mat och vin, underhållning och mycket mer.
Vi kommer i form, har kul, träffar nya vänner, vågar testa nytt, lär oss nya saker och njuter av livet – och alla kan vara med, både du som är nybörjare och mer van.

Vi ses på Spanska solkusten!

Resan är ett samarbete mellan Magasinet Vi i Villa, Goodlifetravel.se by FeatureFamiljen och Reseskaparna.

Innehåll och program produceras av Goodlifetravel.se by FeatureFamiljen, www.goodlifetravel.se. Info@goodliftravel.se.se
Researrangör: Reseskaparna event & resor. Frågor om bokning, flyg och hotell kontakta Reseskaparna på info@reseskaparna.se eller på telefon 08-94 40 40

Oss kommer du att träffa:
Challe Lundholm, Hälsoinspiratör, yogalärare och resans värd.
Alexandra Zazzi, stjärnkock och tv-profil
Linda Schilén, trädgårdsmästare, författare och tv-profil.
Tess Merkel, dansare och sångare i Alcazar.
Sofia Åhman, träningsexpert i SVT:s Go´kväll.

Resfakta

I PRISET INGÅR:
 • Flyg Arlanda/Kastrup/Landvetter - Malaga t/r
 • Transfer flygplats-hotell t/r
 • Del i dubbelrum med All inklusive 7 nätter
 • Svensk reseledare
 • Rolig och effektiv träning
 • Inspirerande föreläsningar och workshops om trädgård och sommarliv ute
 • Skojiga danspass
 • Yoga för rygg och avslappning
 • Aqua-träning – poolskoj
 • Löpning och stavgång
 • Allsångskväll
 • Hälsoinspiration
 • Gemensamma middagar
 • Kul kvällsunderhållning
TILLVAL:

Enkelrum: 2 000 kr

Tillägg: 250 kr för resor från Göteborg (dyrare flyg)

Vi kommer erbjuda en utfärd som tillval - mer information kommer.

Höjdpunkter

 • Rolig och effektiv träning
 • Allsångskväll
 • Inspirerande föreläsningar och workshops om mat och trädgård

Avresor

Det finns inga planerade avresor för denna resa, är ni en grupp som önskar en grupp resa kontakta oss per telefon 08 – 94 40 40 eller info@reseskaparna.se

Reseprogram

Visa alla dagar
Dag 1
PROGRAM

Det här händer på resan

Föredrag, träning och utflykter
Under veckan erbjuds ett spännande program med träning, föredrag, underhållning och utfärder samt vandring. Ett mer detaljerat program kommer.

En dag på hotellet kan se ut så här, preliminära tider:
08.00– 09.00 Yoga och meditation med Challe
08.00 Promenad/löpning med Vi i villa
10.00 Workshop med Linda
10.30 Dans med Tess
11.15 Träning med Sofia/ Stora gräset
12.30 Aqua fun med Sofia och Challe
SIESTA/LUNCH
15.00 Träning med Sofia
15.45 Föryngringsyoga med Challe
16.30 Dans med Carin
18.30 Babbel och bubbel
19.00 Föreläsning Alexandra
20.00 Middag med allsång

Reseledare

Linda Schilén, Trädgårdsmästare, författare och tv-profil

Flygvärdinnan Linda sadlade om och blev trädgårds- mästare. Hon vill få oss att förstå att det inte alls behöver vara så krångligt och svårt att få den trädgård vi drömmer om – och ha roligt på vägen. Enkla genvägar, konkreta tips, massor av skratt och smittande entusiasm utlovas.

Alexandra Zazzi, Stjärnkock och TV-profil

Med härliga Alexandra får vi lära oss hur vi kan äta gott och samtidigt hälsosamt och smalt. Under hösten har vi sett henne i Biggest looser VIP. Alexandra kommer också att dela med sig av sina bästa sommarrecept, smarta utekökstips och annat användbart. Vi kommer hem med massor av inspiration inför den kommande grillsäsongen

Tess Merkel, Dansare och sångare i supergruppen Alcazar

Tess är sångare och dansare från med den världsberömda discogruppen Alcazar. Med över 50 miljoner sålda skivor är hon en våra största stjärnor. Nu får vi chansen skapa rumpan och gör läckra discomoves med henne. Med massor av charm och positiv energi får hon oss att hitta den rätta dans-feelingen – och kanske sjunga lite också? Obs, ingen pardans, alla dansar själva.

Sofia Åhman, Träningsexpert på SVT:s Go´kväll

Sofia är träningsexpert i TV-programmet Go´kväll, föreläsare och utbildad personlig tränare samt senior PT. Sofia är en mästare på att få människor att skratta, svettas och må bra. Hon har jobbat på en rad träningsresor och älskar kombinationen av sol, upplevelser, träning, god mat och nya bekantskaper!.

Challe Lundholm, yogainstruktör och hälsoguide:

Challe är hälsoinspiratör, yogalärare och fd. chefredaktör på magasinet ToppHälsa. Med en medicinsk typ av yoga och meditation som alla kan göra sittandes på stol eller stående, kommer hon att ge oss verktyg för ett friskare och gladare liv. Challe kommer också att vara vår peppande guide under resan. Läs mer: www.goodliftetravel.se

Hotell

Smy Costa Del Sol **** (fd Pueblo Camino Real Hotel)

Läge:

Vårt hotell kommer under vintern 2018-2019 att renoveras och byter namn i samband med det till Smy Costa Del Sol.

Läge:
Smy Costa Del Sol (fd Camino Real) är beläget på ca 30 minuters promenad från Torremolinos centrum. Hotellet ligger invid havet och den fina sandstranden Las Alamos med sin långa strandpromenad. Det är ett nyrenoverat 4-våningars hotell, som erbjuder 512 smakfulla rum. De större shoppinggalleriorna ligger cirka tre kilometer bort. Busshållplats finns precis utanför hotellet. Hotellet har flera stora gräsytor där vi skall träna.

Restaurang och Barer
All inclusive ingår på Smy Costa Del Sol och i hotellets huvudrestaurang dukas välfyllda bufféer upp varje dag. I poolbaren kan du koppla av med svalkande drycker och lättare tilltugg. På hotellet finns också ett kafé.

Pooler & Spabehandlingar
Smy Costa Del Sol erbjuder ett trevligt poolområde med en stor pool, jacuzzi, solsängar och parasoller. Poolhanddukar kan fås mot en deposition på 10 € per handduk. Vill du koppla av ordentligt kan du unna dig en välgörande massage (avgift).

Rummen
Dubbelrummen är smakfullt inredda och utrustade med balkong, satellit-TV, telefon, kassafack, luftkonditionering och gratis WiFi.

All inclusive
Detta ingår:
Frukost-, lunch och middagsbuffé i huvudrestaurangen. Måltidsdryck i form av husets vin, läsk och mineralvatten serveras till lunch och middag.
Frukost : 08.00 till 10.00
Lunch: 13.00 till 15.00
Middag: 19.00 till 21.30

Det finns möjlighet att äta en måltid från à la carte-menyn till lunch i strandrestaurangen (voucher hämtas i receptionen före klockan 10.00). Strandrestaurangen har öppet för lunch 12.30 – 14.30.
Snacks i form av smörgåsar, sötsaker och frukt serveras mellan klockan 10.30 och 13.00 samt klockan 15.00 till 18.00 i huvudbaren.

Från klockan 10.00 till 23.00 finns glass, läsk, kaffe, te, dagens cocktail, sangria och övriga drinkar från meny i huvudbaren (gäller lokala märken av dryck).

Vid ankomst till hotellet får du ett exakt all inclusive-program som gäller för vistelsen.

Bildspel – länk

 

Några av våra resor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev