Seniorgården

ReseSkaparna har ett samarbete med Seniorgården. Seniorgårdens boende och VIP-kunder har via Boförmåner erbjudanden och rabatter hos ReseSkaparna som erbjuder ett brett utbud av resor.

 

Uppge bokningskod: SENIORGÅRDEN vid bokning för att erhålla rabatt.

Alltid för Seniorgårdens boende och VIP-kunder:

7/11 Long Stay Sicilien 22 dgr – Läs mer

17/12 Long Stay Teneriffa 22 dgr – Läs mer

 

De flesta av våra avresor går från Arlanda, vill ni resa från annan ort kan vi dra av kostnaden för flyget och ni ansluter med eget bokat flyg. Ring oss för mer information.

 

Det är extraordinära tider och alla vill inte resa så långt. Se nedan erbjudanden på resor i Sverige.

FÖLJ MED PÅ LINNÉAS VANDRINGAR – LÄS MER

– Små Grupper, Intressant Historik & Underhållning

Vår uppskattade guide och reseledare sedan 20 år är inte enbart sångerska och violinist, utan även Auktoriserad Stockholmsguide.

 

 

Vill ni resa inom de närmaste 2 månaderna – se våra sista minuten erbjudanden.

Läs mer om Seniorgården

Seniorgården

Om Seniorgården
Seniorgården bygger seniorbostäder för alla över 55 år samt vård och omsorgsboende. Vackra och funktionella bostäder. Alltid i attraktiva lägen med närhet till grönområden och kommunikationer. Fokus ligger på trygga och tillgängliga seniorbostäder med möjlighet till service och gemenskap.

Seniorbostäder för aktiva seniorer
Deras seniorbostäder är trygga, bekväma hem där du kan bo och trivas länge. Genomtänka bostadsrätter byggda utifrån vårt eget seniorprogram. Det innebär välplanerade, tillgängliga lägenheter med en mängd smarta detaljer och funktioner som ger ditt hem långsiktiga mervärden. Till varje förening hör också gemensamhetslokal, gästrum och välplanerade utemiljöer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev