Om oss

Välkommen till ReseSkaparna!

Våra ledord är omtanke och kvalité. Vi passar Dig som är nyfiken och intresserad av lite mer innehållsrika kulturupplevelser, samtidigt som Du vill att det ska vara tryggt och bekvämt. Vi älskar vårt jobb och genom vår långa erfarenhet kan vi garantera lyckade researrangemang. Våra reseledares kompetens och kunskap gör att de kan förmedla en djupare lokal kännedom, som ger Dig ett nära och mer personligt möte med kulturen på resmålet. Du är den viktigaste ingrediensen när Du väljer att resa med oss, eftersom din upplevelse är vår inspiration.

Resmål – person mer än destination

Vi har med tiden breddat vårt utbud av resmål, men vi väljer oftast bara de resmål där vi kan erbjuda en färdledare som verkligen kan sitt resmål, förmedlar sin kunskap på ett intressant och underhållande sätt samt har en omtänksam personlighet. Läs mer om våra färdledare >>

Kvalité – vår ledord

Hos ReseSkaparna är kvalitet och omtanke honnörsord. Vi arbetar kontinuerligt med att säkra god kvalitet inom alla områden. Vår målsättning är att våra kunder ska vara nöjda hela resan – från första kontakt med oss tills man kommer hem. Har du tips om saker vi kan förbättra? Vi tar tacksamt emot era synpunkter! Gärna via info@reseskaparna.se.

Grundare – ReseSkaparnas historia

ReseSkaparna grundades 2009 av Christina Wallblom & Katarina Åström. ReseSkaparna var en fortsättning på Kul Tur resor, som Katarina och Christina grundade 2000. Vår tanke var att skapa unika resor baserade på reseledarnas erfarenheter och kunskaper. Vi letade efter personer som också kunde underhålla med musik, anekdoter och teater. Tanken var att man skulle få en Kul Tur med kultur. I den andan har vi fortsatt genom åren, att göra personliga resor. Våra resor är alltid baserade på en person, en reseledare/ciceron som verkligen kan sitt resmål och som är med och skapar resan med sina platser, utvalda restauranger, besöksmål mm som man inte kan finna på egen hand. Vi brukar säga att det är mer person än destination. Det skall vara innehållsrikt, bekvämt och spännande att resa med oss.

 

 

 

 

 

 

 

 

Katarina Åström & Christina Wallblom

Ny ägare – WE Travel Group

Den 5 juli 2019, sålde Katarina & Christina sina aktier till We Travel Group. ReseSkaparna ingår numera i Tour Operators WE Travel Group AB. Tour Operators WE Travel Group består av flera researrangörer med mångårig expertis och kunskap om resmål världen över. Tillsammans bildar vi en komplett researrangörsgrupp som hjälper våra kunder tillrätta för att hitta sin drömresa.
Mer om WE Travel Group>>

“Jag har inte blivit besviken en enda gång. Det har varit fantastiska resor.”
- Christina Utterström