Välkommen till ReseSkaparna

Våra ledord är omtanke och kvalité. Vi passar Dig som är nyfiken och intresserad av lite mer innehållsrika kulturupplevelser, samtidigt som Du vill att det ska vara tryggt och bekvämt. Vi älskar vårt jobb och genom vår långa erfarenhet kan vi garantera lyckade researrangemang. Våra reseledares kompetens och kunskap gör att de kan förmedla en djupare lokal kännedom, som ger Dig ett nära och mer personligt möte med kulturen på resmålet. Du är den viktigaste ingrediensen när Du väljer att resa med oss, eftersom din upplevelse är vår inspiration.

Resmål – Person mer än destination

Vi har med tiden breddat vårt utbud av resmål, men vi väljer oftast bara de resmål där vi kan erbjuda en färdledare som verkligen kan sitt resmål, förmedlar sin kunskap på ett intressant och underhållande sätt samt har en omtänksam personlighet. Läs mer om våra färdledare

Kvalitet

Hos ReseSkaparna är kvalitet och omtanke honnörsord. Vi arbetar kontinuerligt med att säkra god kvalitet inom alla områden. Vår målsättning är att våra kunder ska vara nöjda hela resan – från första kontakt med oss tills man kommer hem. Har du tips om saker vi kan förbättra? Vi tar tacksamt emot era synpunkter! Gärna via info@reseskaparna.se.

Ägare

ReseSkaparna drivs och ägs av Christina Wallblom & Katarina Åström. ReseSkaparna verkar i ett nätverk av egenföretagare och samarbetar med rederier, flygbolag, bussbolag samt hotellkedjor. ReseSkaparna har anmält verksamhet till Kammarkollegiet för lagstadgad resegaranti. I företaget finns en gedigen kompetens och lång erfarenhet av rese- och eventarrangemang. Vi har olika upplägg som: Kultur- och temaresor, Musik och Teater & Tågupplevelser.

 

“Jag har inte blivit besviken en enda gång. Det har varit fantastiska resor.”
- Christina Utterström
Prenumerera på vårt nyhetsbrev