WE Travel Group

Tour Operations WE Travel Group AB

Vi ingår i researrangörsgruppen Tour Operators WE Travel Group AB, som består av sex researrangörer med mångårig expertis och kunskap om resmål världen över. Tillsammans bildar vi en komplett researrangörsgrupp som hjälper våra kunder till rätta för att hitta sin drömresa.

Resegaranti: Tour Operators WE Travel Group AB ställer lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet och är medlemmar i SRF (Svenska resebyråföreningen).

Ägare och VD: Tour Operators WE Travel Group AB ägs av Anders Eslander och Thord Wilkne. VD är Kerstin Swanvall.

 

Varmt välkomna att upptäcka världen med oss!

 

Grand Tours www.grandtours.se
Grand Tours erbjuder innehållsrika resor med må-bra upplevelser. Resorna kännetecknas av kvalitet och personlig service och leds alltid av en svensktalande färdledare. Grand Tours arrangerar flodkryssningar, hälsoresor, tågresor, rundresor och långtidsresor.

Hemslöjdsresor www.grandtours.se
Hemslöjdsresor ingår i Grand Tours och arrangerar specialkomponerade reseprogram för resenärer som har textil, hantverk och slöjd som specialintresse. Resorna genomförs i grannländer, såsom Estland och Danmark, men även till fjärran resmål som Peru, Kina och Indien.

Historiska resor www.historiskaresor.se
Historiska resor erbjuder innehållsrika program med historisk anknytning ledda av specialister inom sitt område. Några av resorna har militärhistorisk inriktning. Alla resor har det gemensamt att de är skapade särskilt för dig med ett starkt intresse för länders och folks historia.

Äventyrsresor www.aventyrsresor.se
Äventyrsresor arrangerar hållbara naturresor med fokus på djurliv och vandring. I små grupper reser vi till tex Serengeti, Galapagos, Borneo och Arktis. Gruppresorna leds av biologer men du kan också välja att resa i egen grupp med lokal naturguide.