ReseSkaparna på kontoret

ReseSkaparna på kontoret – Reseskaparna

 

Här är vårt team som tillsammans skapar nya reseupplevelser ut i världen, kontakta oss gärna om du vill ge oss tips eller vill veta mer om någon resa.

 

Christina Wallblom
Kicki  är en av ReseSkaparnas grundare med lång erfarenhet i resebranschen.  Kicki är kontorets alltid lika glada virvelvind som alltid har 1 000 bollar i luften. Hennes idéer och inspiration sinar aldrig och hon har alltid minst ett nytt resmål på gång!

 

Isabel Betancor 
Isabel har varit med sen starten 2009. Hon började som praktikant och har hängt kvar sen dess. Isabel har som flera av våra medarbetare studerat till reseproducent på Scandinavian College of Travel and Tourism i Orsa. Isabel är den på kontoret som aldrig får spela musik då övriga medarbetare inte är helt överens i hennes låtval. Hon gör gärna många kortare resor under året, men en favorit är spanska Solkusten.

 

 

 

Sara Holmström 
Sara är också ”praktikanten som blev kvar”! 2013 slutade hon på Scandinavian College of Travel and Tourism i Orsa och började jobba på kontoret. Med sin i sammanhanget ringa ålder förvånar hon ofta med kunskaper om sådant som vi andra inte tycker att hon borde ha koll på för ”hon är ju så ung”. Sara är den som har bäst koll på tekniken på kontoret och springer ofta mellan kollegornas datorer för att fixa något fel som är trasigt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev