ReseSkaparna på kontoret

Möt ReseSkaparna på kontoret!

Här är vårt team som tillsammans med er skapar nya reseupplevelser ut i världen. Kontakta oss gärna om du vill skapa din drömresa tillsammans med oss eller vill veta mer om någon av våra resor.

 

Christina Wallblom
Christina, mer känd som ”Kicki”,  är en av ReseSkaparnas grundare med lång erfarenhet i resebranschen. Kicki är kontorets alltid lika glada virvelvind som har 1000 bollar i luften. Hennes idéer och inspiration sinar aldrig och hon har alltid minst ett nytt resmål på gång! Kicki älskar att vara ute på resande fot. På träningsresorna tar hon er gärna med på morgonpromenader och leder vattengymnastikpass.

 

Isabel Betancor 
Isabel har varit med sen starten 2009. Hon började som praktikant och har hängt kvar sen dess. Isabel har studerat till reseproducent på Scandinavian College of Travel and Tourism i Orsa. Isabel är den på kontoret som aldrig får spela musik då övriga medarbetare inte är helt överens i hennes låtval. Hon gör gärna många kortare resor under året, men en favorit är spanska Solkusten.

Linda Ljungblom
En erfaren kollega som jobbar med ReseSkaparnas resor och även systerbolag Grand Tours resor.

 

 

Jenni Pettersson
Ny på kontoret – började på ReseSkaparna december 2022. Jenni har jobbat hela sitt liv med restaurang- och hotellbranschen men ville nu ta steget mot den roliga, lockande resebranschen. Jenni kommer från Finland och får sin SISU därifrån. Hon ser fram emot att fortsätta resan tillsammans med ReseSkaparna.

 

Dijana Dzakula
En av våra eminenta kollegor som svarar på de flesta samtal och e-post från våra kunder. Dijana har jobbat flera år inom service och resebranschen, både i luften och på flygplatsen. Hon har en förkärlek till Grekland, då hon har jobbat som reseledare där och rest runt i landet flera gånger. Hon har även pluggat grekiska i Aten. Megálos! Dijana kommer från Serbien och har mycket kunskap om Serbien och balkanländerna, hon har även rest runt i de forna Jugoslaviska länderna och i Albanien.

Sara Unde
En av våra eminenta kollegor som svarar på de flesta samtal och e-post från våra kunder.

Cecilie Eslander
Håller ett vakande öga på ReseSkaparna och Grand Tours.