ReseSkaparna på kontoret

ReseSkaparna på kontoret – Reseskaparna

 

Här är vårt team som tillsammans skapar nya reseupplevelser ut i världen, kontakta oss gärna om du vill ge oss tips eller vill veta mer om någon resa.

 

Christina Wallblom
Kicki  är en av ReseSkaparnas grundare med lång erfarenhet i resebranschen.  Kicki är kontorets alltid lika glada virvelvind som alltid har 1 000 bollar i luften. Hennes idéer och inspiration sinar aldrig och hon har alltid minst ett nytt resmål på gång!

 

Åse Johansson Kristiansen
Åse började hos oss 2014 och är den som har koll på allt och alla, hon är också den med den mest fullspäckade kalendern. Med en bakgrund från HSB och en hel drös styrelseuppdrag har hon många järn i elden. Åse tackar aldrig nej till en resa och vart den går spelar inte så stor roll så länge det går att bada. Men måste hon välja är ett besök hos Fredrik på Malta en favorit.

 

Isabel Betancor
Isabel har varit med sen starten 2009. Hon började som praktikant och har hängt kvar sen dess. Isabel har som flera av våra medarbetare studerat till reseproducent på Scandinavian College of Travel and Tourism i Orsa. Isabel är den på kontoret som aldrig får spela musik då övriga medarbetare inte är helt överens i hennes låtval. Hon gör gärna många kortare resor under året, men en favorit är spanska Solkusten.

 

Sabina Ernlund
Sabina har precis som Isabel varit med från starten 2009. Hon är utbildad reseproducent på Scandinavian College of  Travel and Tourism i Orsa och började som praktikant. Utan Sabina får vi inget fika på kontoret, så när hon då och då får för sig att ha sockeruppehåll får hela kontoret snällt ordna köpefika istället. Sabinas hjärta klappar lite extra för Sydafrika, ett land hon själv rest runt i.

 

Sara Holmström – Marknadsassistent & operativt ansvarig
Sara är också ”praktikanten som blev kvar”! 2013 slutade hon på Scandinavian College of Travel and Tourism i Orsa och började jobba på kontoret. Med sin i sammanhanget ringa ålder förvånar hon ofta med kunskaper om sådant som vi andra inte tycker att hon borde ha koll på för ”hon är ju så ung”. Sara är den som har bäst koll på tekniken på kontoret och springer ofta mellan kollegornas datorer för att fixa något fel som är trasigt.

 

Noelia Lopez
Noelia är vårt nyaste tillskott i ReseSkaparfamiljen. Kontorets spanjorska som har bott både i England och Tyskland började hos oss 2018. I Spanien drev hon eget företag inom resebranschen och passar därför som handen i handsken hos oss. Med sitt ständigt glada humör är hon en stor tillgång på kontoret. Noelia brinner lite extra för layout och marknadsföring och är den som gör våra annonser.

 

Mona Lagerström – Resesäljare
Mona är den som oftast svarar i telefonen när du ringer till oss. Mona har en bakgrund som psykoterapeut men har nu bytt bana och har jobbat hos oss sen 2016. Hon har stenkoll på vilken resa som skulle passa dig bäst, när det vankas födelsedagar på kontoret är Mona expert på att hitta en passande present. Mona har en förkärlek till Asien och av våra resor vill hon helst åka på Yogaresa till Indien eller följa med Zlatko till Adriatiska kusten.

 

Katarina Åström – Säljansvarig Föreningar
Katarina är också en av grundarna till ReseSkaparna. Hon har lång erfarenhet i resebranschen. Katarina jobbar numera på WE travel group som försäljningsrepresentant. Läs mer om Katarina och vad hur du kan kontakta Katarina här. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev