ReseSkaparna på kontoret

Möt ReseSkaparna på kontoret!

Här är vårt team som tillsammans med er skapar nya reseupplevelser ut i världen. Kontakta oss gärna om du vill skapa din drömresa tillsammans med oss eller vill veta mer om någon av våra resor.

Isabel Betancor
Isabel har läst en Internationell resebranschutbildning med IATA/UFTAA diplom och har varit med sedan starten år 2009. Med lång erfarenhet och olika arbetsuppgifter har hon landat i det som hon tycker är roligast, att ha kontakt med våra reseombud ute i föreningarna och att producera nya resor. Isabel gör gärna många kortare resor under året tillsammans med nära och kära.

Jenni Pettersson
Började sin resa på ReseSkaparna december 2022. Jenni har jobbat hela sitt liv med restaurang- och hotellbranschen men ville nu ta steget mot resebranschen. Speciellt intresse för Må bra- och träningsresor. Jenni är resekoordinator hos oss på ReseSkaparna.

Dijana Dzakula
Började sin anställning 2022 efter en praktikperiod under sin utbildning till Reseproducent. Hon ansvarar för att hantera förfrågningar, bokningar och förser resenärer med information om våra resor. Dijana har en omfattande erfarenhet inom turism och kundservice och 2004 började hon som reseledare. 2009 började hon arbeta på Arlanda i incheckningen och därefter som flygvärdinna på SAS. Hon har bott i Australien och Grekland och har ett stort intresse för att upptäcka världen, gärna på egen hand.

Sara Unde
När du ringer oss är det stor chans att du får prata med Sara, som svarar på många samtal och på e-post från våra kunder. Hon har arbetat på ReseSkaparna sedan 2022 och ansvarar för bokningar, förfrågningar och svarar på frågor om våra resor. Hon är utbildad till resekonsult och har även arbetat med djur- och naturresor inom den koncern av researrangörer som ReseSkaparna ingår i. Innan sina studier upptäckte hon världen genom att resa och bo i USA, England och Australien samt volontärarbete i Malawi.

Helene Welin
Helene ansvarar för kundkommunikation och resebokningar via e-post och telefon. Hon är en erfaren resekonsult med en fullföljd TRAC-utbildning och erfarenhet av att organisera både privat- och affärsresor. Arbetar på ReseSkaparna sedan 2023. Hennes passion för resor speglas även i hennes personliga liv, där hon helst utforskar världen tillsammans med sin familj.

Linda Ljungblom
Linda har arbetat på ReseSkaparna sedan våren 2022. Hon ansvarar för att resor blir bokningsbara i vårt system. Har lång erfarenhet inom resebranschen där hon tidigare jobbat med produktion av aktiva resor och event. Intresset för resor började i hennes ungdom då det bar av mot Australien och sedan dess har resandet varit hennes följeslagare genom livet.

Monika Lykvist
Monika är projektledare på marknadsavdelningen och tjänstledig på deltid för att utbilda sig till hållbarhetsspecialist. Trivs bra ute i naturen, gärna i löpspåren i Nackareservatet eller på skidor i Norrland. Monika är gärna aktiv på resan och gillar att vandra.

Mollie Engstrand

Mollie är ansvarig för vår digitala marknadsföring. Hon delar sin tid mellan ReseSkaparna och systerbolagen i WE Travel Group. Utbildad digital marknadsförare på Stockholms Internationella Handelsskola och har arbetet hos oss sedan 2023. På resan uppskattas konst, kultur och natur.

Cecilie Eslander
Håller ett vakande öga på ReseSkaparna och Grand Tours.