Reseledare

Våra reseledare och guider skapar en unik resa med sina kunskaper och talanger.

Vår filosofi är att resan ska vara en upplevelse som stannar kvar länge i sinnet. Minnena skapas genom möten med olika människor och kulturer. Våra reseledare har alla en djup kunskap om resmålet men många har även andra talanger inom musik, sång och teater som de bjuder på under resans gång. Genom samarbete med lokala personligheter förmedlar vi annorlunda upplevelser som dramatiserade turer samt resor med sång och musik. På våra musikresor är reseledarna musikkunniga och bjuder ofta på sång.
Vi kommer här presentera våra reseledare med bild och lite mer bakgrundsinformation om varje reseledare, inom kort.

Anna Rudh

Italien, Siclien, Ischia

Anna är vår härliga reseledare i Italien. Med kunskap och stort engagemang visar hon oss både sin egen ö och Sicilien.

Linnéa Sallay

Sverige, Musikresor

Linnéa har en gedigen musikutbildning och är en av våra mest uppskattade reseledare. Därtill Auktoriserad Stockholmsguide

Erik Sunnerstam

Sverige, Malta, Musikresor

Erik är vår flöjtist med öga för detaljer. Han har gjort flera uppskattade musikresor, bland annat till Dalhalla. Numer tar han även med grupper utomlands, vilket han gjort med stor bravur.

Hans Eguinoa

Spanien

Hans är vår kunniga vandringsledare och vinkännare. Med honom får vi uppleva Det Gröna Spanien, Vin & Vandring samt tågresa till Rioja & Kantabrien.

Monica Mozo

Spanien

Monica har tidigare jobbat på ReseSkaparnas kontor, men följde sin dröm och bor nu i Fuengirola och tar hand om våra grupper på plats.

Teddy Lundberg

Sverige, Frankrike, Spanien, Musikresor

Teddy är vår omtyckta tenor. Med stor kunskap leder han oss i operans värld på resor både i Sverige och utomlands. Han tar även väl hand om er på långtidssemester på Teneriffa.

Irene Sangemark

Wales, Irland, Sverige

Vår egna revyartist! Med värme och glädje visar hon de platser som ligger dem varmast om hjärtat.

Ali Mostafa

Jordanien, Tanzania, Egypten

Ali är vår man i Jordanien, Tanzania och Egypten. Ali är utbildad egyptolog med ursprung i just Egypten. Med sitt lugna sätt förmedlar mellanösterns kultur på ett uppskattat sätt. Ali är sen flera år bosatt i Sverige med sin familj och talar flytande svenska. Han har visat många grupper det vackra exotiska Tanzania de senaste åren, en resa han verkligen rekommenderar.

Anneli Wiklund

Slovakien, Sverige, Vandringsresor

Anneli är vår alltid lika glada vandringsledare. Med lång erfarenhet av reselederi och vandring gör hon resan till ett härligt minne.

Fredric Cederlund

Mallorca

Fredric är vår man på Mallorca. Sedan länge bosatt på Mallorca kan han ön som sin egen ficka. Fredric är en mycket uppskattad guide.

Josif Paparisto

Albanien, Makedonien

Josif har skräddarsytt resan till Albanien för ReseSkaparna, med målet att verkligen få visa sitt land i alla aspekter och att få smaka på landets kultur, mat, musik och historia.

Johan Berg

Italien, Terracina, Sicilien, Korsika, Sardinien & Bergslagen

Johan Berg har bott i Italien i 17 år och kan sitt "andra" land väldigt väl. Han berättar om både historia och människor på ett underhållande sätt.

Katarina Åström

ReseSkaparnas grundare och reseledare i Sverige

Katarina Åström från Reseskaparna följer med på resan och ser till att ni alla får den där riktigt ”goa” julkänslan.

Jöran Nielsen

Skottland, Irland, Holland, Frankrike, Tyskland, Danmark, Sverige

Jöran är kanske vår mesta reseledare, ständigt på resande fot. Med enorm kunskap och roliga anekdoter gör han resan till ett sant nöje!

Zlatko Papac

Balkan

Zlatko är vår man i Balkan som efter flera år i Sverige flyttade tillbaka till Bosnien för att jobba med turismen.

Christina Falkengård

Sverige

Christina Falkengård är journalist och författare till bland annat resehandboken om Inlandsbanan. Hon tar oss med på en mycket speciell resa längs inlandsbanan.

Rita Saxmark

Sverige

Rita har länge varit knuten till ReseSkaparna som reseledare och artist. Med varma och härliga sätt är hon en mycket uppskattad reseledare.

Dénes Szász

Ungern

Dénes är vår man i Budapest. Med stor kunskap och humor visar han oss sitt hemland.

Mikael Ineman

Sverige

Micke är vår eminente chaufför. Han driver bussbolaget Viatour och hjälper oss med våra bussresor. En riktig fixare som älskar att se resenärer trivas. Har en förkärlek för klassisk musik och kör gärna våra resor till landets olika operascener.

Kikki Fjelde

Sverige, Norge

Kikki, vår äkta värmlandska levandegör flera värmländska personligheter med humor, värme och djup kunskap. Hon verkligen har en otrolig kunskap om sitt landskap som hon förmedlar på ett underhållande sätt.

Fredrik Hammenborn

Malta

Fredrik är en av våra allra mest uppskattade reseledare. Med stor kunskap och glädje visar han sitt Malta.

Einar Szpiro

Polen, Norge, Sverige

Einar är en av våra mest lovordade reseledare. Med mycket humor och stor kunskap gör han uppskattade resor bland annat till Krakow.

Kicki Wallblom

Reseledare, hälsoresor

Kicki är ansvarig för ReseSkaparnas, hon som älskar att vara ute på resande fot. Hon har stor erfarenhet som reseledare och kommer ta väl hand om er under resan. På träningsresorna tar hon er gärna med på morgonpromenader och hon har en bakgrund som friidrottare och tränare.

Olle & Irene Sangemark

Wales, Irland, Sverige

Våra egna revyartister! Med värme och glädje visar de de platser som ligger dem varmast om hjärtat.

Kalle Persson

Bridgeresor

Kalle är vårt nya tillskott i bridgefamiljen. Men lång erfarenhet av bridgeutbildningar är han perfekt att ha med på våra bridgeresor.

Catharina Falkengård

Uzbekistan, Ukraina, Norge, Sverige

Catharina har gedigen kunskap och stor erfarenhet av världens alla hörn. Hon har alltid en historia att berätta.

Isabel Höckert

Portugal

Isabel är vår varma reseledare som brinner för sin destination och som alltid bjuder på det lilla extra.

Vanja Devčić

Kroatien

Vanja är vår man i Zagreb, han visar sin stad och Kroatien med stor entusiasm och mycket bra svenska.

Deja Bytautiene

Litauen, Vilnius

Deja är vår reseledare och guide i Vilnius. Hon är en mycket uppskattad och kunnig guide.

Urszula Kowalczyk

Krakow, Polen

Vår reseledare, Urszula Kowalczyk, är mycket erfaren och har stor kunskap om Polen. Urszula är från Polen och bor där men talar svenska och har guidat flera av våra grupper i Krakow.

Jan Luthman

Sverige, Gotland

Jan är vår egna gotlänning som med underbar dialekt och stor kunskap visar oss sin härliga ö.

Mona Drar

Mindfulness coach

Leg psykolog (2004), inriktad på naturbaserad terapi, självmedkänsla och mindfulness. Författare och föreläsare. ”Jag ser mig själv som lärare och elev, vandrare och vägvisare. Jag brinner för att guida andra i deras resa mot ökad medvetenhet och självkärlek”.

Stephanie Johannesson

Spanien, Kuba, Indien, Argentina, Jordanien

Stephanie är vår reseledare i Barcelona. Proffsig som få gör hon också långresor som Kuba och Indien.

Marko Arsenijevic

Belgrad

Marko är född och uppvuxen i Belgrad. Han pratar flytande svenska och har studerat Skandinavisk kultur, litteratur och språk.

Annika Bless

Tyskland

Annika är vår guide i Berlin som med stor glädje och kunskap visar oss sin hemstad.

Jelena Stankovic

Serbien

Jelena är vår guide i Belgrad. Med kunskap och värme förmedlar hon den serbiska kulturen på ett strålande sätt.

Henrik Helin

Indonesien

Henrik Helin har besökt många av Indonesiens öar och har stor erfarenhet av landet. Henrik talar Indonesiska och visar Indonesiens kultur på ett uppskattat sätt.

Miguel Quintana, Ph.D.

Miguel är född på Gran Canaria och välkomnar er till sin hemstad. Han har en PH D inom psykologi med inriktning på mindfulness samt forskare på Karolinksa institutet. Samordnare och hälsocoach som kan guida till bättre självmedvetenhet och lär oss hur vi kan optimera vår egen sinnesstämmning för att klara av krävande situationer.

Helena Slezakova

Tjeckien, Prag

Helena är vår reseledare och guide i Prag. Hon är en mycket uppskattad och kunnig guide.

Anneli Blomberg

Yogainstruktör och lärare

Anneli är utbildad i både ashtanga vinyasa yoga och vinyasa flow vid Inbalance Yoga Teacher training (200h) men leder även lugnare former av yoga med anpassningar utifrån var och ens förutsättningar. Anneli har yogat i 11 år och uppskattar mycket denna form av fysisk aktivitet som ger en helhet på hälsa och friskvård. Anneli är även utbildad simidrottsledare genom Svenska Simförbundet. Hon utbildar också simlärare och -instruktörer. Anneli arbetar till vardags inom Stockholms stad med att utveckla lärare i deras praktik, både som coach och fortbildare. Anneli kommer bjuda på mjuka och dynamiska pass av yoga. Alla övningar utförs lugnt och inkännande.

Anita & Per Söder

Indien

Yogainstruktörer som gör yoga till ett praktiskt redskap i vardagen. För ett enkelt välmående. Prova på Mediyoga, Kundaliniyoga och stolsyoga. Per & Anita föreläser om det ayurvediska hälsosystemet, om andning och sömn samt yogisk hälsa.

Per Söder

Per Söder har sedan han blev fri från sin migrän 1999 ägnat sig åt yoga. Han har vidareutvecklat det yogaprogram han själv gått igenom för att hantera sin huvudvärk, till kursen i Yoga mot huvudvärk och migrän. Han har skrivit tre böcker om yoga mot huvudvärk och stress. Han har vid ett flertal tillfällen berättat om sin resa till ett liv utan migrän i TV-program som Fråga doktorn och Malou efter tio. Förutom yoga har han ägnat sitt liv åt jobbet som lärare i religion, svenska och medieutbildning. Idag är han fortfarande verksam som lärare på Djurgymnasiet i kursen Mental styrketräning. Tidigare i livet har han arbetat som filmare och hotelldirektör. Sedan 2014 driver han Yogamottagningen i Stockholm tillsammans med sin fru Anita Davén-Söder.

Anita Davén Söder

Massage, Mediyoga, Ayurveda Sjuksköterska och barnmorska i grunden med lång erfarenhet från sjukvården. Arbetade tillsammans med Per Söder på Blue Hotel med spahelger. Jobbar numera heltid med Yogamottagningen där hon masserar, leder Mediyoga och ger ayurvedisk hälsorådgivning. Hon ger indisk ansiktsmassage och droppar olja i pannan på kunder med den ayurvediska Shirodarabehandlingen. Hon är även instruktör i babymassage och mindfulness. Anita är ägare till Yogamottagningen tillsammans med Per.

Monika Lilja

Sverige

Monika har varit med ReseSkaparna länge. Hon gör resor med tema på personligeter så som Taube och Cornelis.

Jan Johansen, artist

Vår folkäre artist Jan Johansen, känd för sin starka röst, inledde sin karriär i coverbandet Off Duty. Han blev känd med hela svenska folket när han vann melodifestivalen 1995 och kom trea i Eurovison Song Contest med ”Se På Mej”. Jan är både låtskrivare, sångare spelar trummor, gitarr och bas. Dessutom har han hunnit medverka i musikaler, hyllningsturnéer till ABBA, Cornelis Vreeswijk och Ted Gärdestad samt gjort en mängd gig och släppt tio album. Vi kommer få två trevliga kvällar med sång och underhållning och kanske får vi alla testa att sjunga.

Ann Wilson, dansare

Ann är känd dansjury profil och dansare. Redan som 15-åring blev hon Svensk Juniormästare och är utbildad inom ballroom och latinamerikansk dans. Ann bjuder in oss till roliga danspass fyllda av glädje, energi och skratt. Dansskola, prova på rumba, chacha och samba/salsa samt latinfitness och en inspirerande föreläsning med goda tips & råd. ”Dansen har alltid varit den röda tråden i mitt liv och kommer alltid att vara.”

Christer Odlander, pianist

Christer Odlander är en mycket mångsidig pianist som varit verksam både som kyrkomusiker och haft egen dragspelstrio. Han anlitas ofta som ackompanjatör till sångsolister som Peter Jöback & Rickard Söderberg, sam till körer, krogshower, konserter & symfoniorkestrar.

Ulrike Verdinau-Floderer

Wien

Ulrike är auktoriserad lokalguide och har bott i Wien i nästan 30 år. Hon älskar sin stad och visar den på ett personligt sätt och har mängder att berätta om staden och folket.

Hans Lindqvist

Inspiratör & underhållare

Musiker och löpcoach. Hasse är en äkta allt-i allo från den ”gamla” skolan. Den perfekt värden och en toppenbra guide i naturen runt Ekstakusten. Blossom och Hasse har levt och jobbat ihop både inom showbiz och träning i snart 3 decennier.

Mia Högfeldt, make-up artist och föreläsare

Mia Högfeldt är en av Sveriges mest kända och etablerade makeup-artister med sin devis: ”Sminka fram, inte över!” Får Mia personer att känna sig vackra i sitt eget, unika jag. Mia uppdaterar dig om dagens hudvård och lär dig hitta ditt eget uttryck. Mia bjuder in till en presentation där hon ger tips och råd, samt att alla som vill får en personlig konslutation på ca 10 min med Mia.

Eva Sundqvist Olmos

Din personliga värd och ägare av South End of the Lake center i Norrtälje. Eva är certifierad Yogalärare från Yoga alliance och har en bakgrund inom journalistik och film. Eva tar oss med på Yoga- och andningsäventyr

Christian Rudén

Smart Seniors nya VD

56 år. Gift med Marita. Bor i Rönninge. Har 5 vuxna barn, hund och häst. Gillar Skidåkning, golf, musik, löpning, resor och socialt umgänge. Tycker livet bara blir bättre med åren och försöker leva efter mottot "fånga dagen".

Ingrid Persson Skog

Skåne

Ingrid är guide med Båstad och Bjäre som specialområden. Sedan tio år tillbaka guidar Ingrid både till fots, till sjöss, i buss och på cykel. Hon berättar gärna om denna lättälskade trakt för sina gäster. Här rör vi oss i svindlande vackra miljöer, alltid med havet inom räckhåll. Som guide levererar hon med substans, humor och inlevelse. Välkommen till härliga dagar vid havet med Ingrid.

Maj-Lis Hellenius

"Livsstilsprofessor", den officiella titeln är professor i allmänmedicin, Gymnastikledare

Är läkare och sedan år 2006 professor i allmänmedicin, med inriktning mot just hjärtkärlprevention. Hon verkar också vid Stockholms hittills enda landstingsfinansierade livsstilsmottagning. Maj-Lis har flera böcker där hon samlar goda råd för ett långt och friskt liv. Om god mat och motion. Om detta lär hon ut på resan och ger tips om bra matlagning. Vi får även köra några pass med Maj-Lis.

Bodil Jönsson

Inspiratör, författare, filosof och fysiker och kommer att följa med på hälsoresan tillsammans med tidningen SENIOREN. Bodil slog igenom med storsäljaren ”Tio tankar om tid” och har sedan skrivet ett flertal böcker. Hon är med på resan för att sprida tankeglädje. ”Vi har ju haft en sådan oerhörd tur, vi som lever och åldras nu, att vi allesammans borde gå omkring med pannband som det står TACK på”, säger hon. På resan får du två djupborrande Bodil-föreläsningar, och dessutom kommer hon att ha några entimmes ”samtalssalonger” för dem som vill tänka tillsammans. Läs mer på: www.bodiljonsson.se

Kristina Adolfsson

Seniorens chefredaktör - Resans värd

Kristina har ett stort intresse för hälsa, yoga och träning som hon har tagit med sig till de olika tidningar hon varit chefredaktör för och omvandlat till praktiska och peppande artiklar. Hon tar hand om alla våra resenärer på plats.

Jill Taube

Psykiatriker, föreläsare, författare och dansinstruktör och terapeut

Jill är inte bara danslärare utan även psykiatriker. Hon kommer att ge oss oss roliga och enkla danspass så att alla kan hänga med! Hon kommer också att få oss att förstå hur fysisk aktivitet får oss att må bra psykiskt. För Jill är fysisk aktivitet och psykiskt välmående en mission i livet! är läkare, föreläsare, författare och dansinstruktör. Hennes mission är att bidra till ökad psykisk hälsa. Det försöker hon med på olika sätt, i sitt eget företagande och i uppdrag. Bland annat genom att lyfta det friska även hos den som är sjuk. Att se till det friska istället för att försöka bota det sjuka, att ha ett salutogent perspektiv istället för ett patogent. Fotograf: Hanna Karlberg. Läs mer på www.jilltaube.se

Madelein Månsson, 72, DJ, fitnessinstruktör och föreläsare (17/4):

Våga nytt efter 60, det är Madeleins budskap. Hon vill ingjuta mod och styrka i alla seniorer och är själv bästa exemplet. Vid 60 tog livet tog en ny vändning. Nu håller hon populära, gympapass, driver den stora succén discoklubben GLORIAS för 50+, där hon själv är DJ Gloria, discjockey, och håller i föreläsningar och kryssningar. Hon kommer att få oss att vilja träna, dansa, göra qi gong och att våga mer. Läs mer på www.gloriasdj.se

Anita Österlind

Inspiratör

Våga färg! Kläd- och färgvalsinspiratör

Babben Larsson

Inspiratör

Babben är en av våra mest folkkära artister och underhållare. Hon kombinerar utan problem att uppträda som ståuppkomiker, jazz-sångerska, programledare och föreläsare. Den här veckan kommer hon att visa prov både på sin humor, sitt allvar och sin musikalitet. Det vill ni inte missa!

Mikael Sandström

"Soldoktorn" Läkare & TV profil

Mikael är narkos- och akutläkare. Han är vidare expert i Nyhetsmorgon i TV4 varje tisdag och driver ”Läkarpodden”. Känd för sin varma personlighet och humor. Han bjuder in till Dr Mikael Live, ”Vill du veta mer om Minnet Lycka eller Kärlekens Kemi? Vi går igenom en kort resa genom livets tre stora hörnpelare och jag ska med glädje vara din ciceron”.

Ingemar Skoog

Inspiratör, Hälsa & kultur

Forskare i åldrande Ingmar Skoog har forskat om åldrandet i fyra decennier och leder Centrum för Åldrande och Hälsa, AgeCap, vid Göteborgs universitet. Ingmar är professor i psykiatri och överläkare och upplyser outtröttligt och tankeväckande om äldres både fysiska och psykiska hälsa. Du kommer att känna dig stärkt, gladare och klokare efter Ingmars föreläsningar.

Camilla Nilsson

Höga Kusten

Mitt namn är Camilla Nilsson. Jag är idag en stolt Höga Kusten guide. Så ofta jag bara får möjlighet tar jag chansen att guida i vårt fantastiska landskap, med höga berg och djupa dalar. Vår storslagna natur med havet och älvarna runt oss. Möjligheten att få visa och uppleva naturen och besöksmålen med en grupp nyfikna resenärer, det gör min dag till en underbar dag! Har de senaste 7 säsongerna haft denna möjlighet att få guida på Höga Kusten när kryssningsfartygen anlänt. Är utbildad Höga Kusten guide och medlem Härnösands guideklubb. Till vardags arbetar jag i vårt familjeföretag JOBO Taxi och inom Svenska Kyrkan med begravningsverksamhet. Brinner för mötet med människor och trivs som bäst när jag får förmedla kunskap och kultur.

Lotta Engberg

Sångerska & programledare

En av Sveriges mest älskvärda och meriterade sångerskor och programledare. För att nämna ett litet urval har Lotta varit programledare för Melodifestivalen, Kär och galen och Bingolotto. Och visst kan man säga att sommaren mer eller mindre blir invigd när Lotta på Liseberg gör entré? Ingen sommar utan Lotta. När det gäller Melodifestivalen är hon mer än meriterad: 1987 vann Lotta Engberg med låten ”Fyra Bugg & en Coca Cola” och har deltagit flertalet gånger med stor framgång efter det. Under 2019 och våren 2021 kan du se Lotta i musikalen Grease. På vår resa kommer hon underhålla med sång och allsång en kväll och tillsammans med Mikael ”Soldoktorn” i en talkshow. Vi får även lära oss mer om Lotta när Seniorens chefredaktör intervjuar Lotta en kväll.

Cecilia Nisbet Nilsson

Inspiratör, Författare & Kostrådgivare

Kokboksförfattare och kostrådgivare lär dig äta och laga läkande och god mat. Hälsa och näring i välsmakande kombination.

Alexandra Zazzi

Inspiratör, Stjärnkock och TV-profil

Med härliga Alexandra får vi lära oss hur vi kan äta gott och samtidigt hälsosamt. Vi har sett henne ett flertal tv-program (kockarnas kamp, Expedition Robinson, Biggest Loser). Alexandra kommer också att dela med sig av sina bästa recept, smarta kökstips och annat användbart. Vi kommer hem med massor av matinspiration. Under veckan bjuder Alexandra in till seminarium och lättare workshops.

Markiz Tainton

Inspiratör, Matkreatör

Markiz är matkreatör i TV4 Nyhetsmorgon och har varit med i Sveriges mästerkock. Markiz är matinspiratören som älskar livet och bjuder på mat, livsstil och familjeinspiration i vardagen. Markiz är en smaksättare och hon lagar underbar mat. Markiz ger oss mattips och vi lagar mat tillsammans.

Blossom Tainton-Lindqvist

Inspiratör, PT, Yogainstruktör, föreläsare, underhållare

Blossom är en av våra mest omtyckta hälsoprofiler och artist. En personlig tränare, yogainstruktör och inspirerande föreläsare. Blossom håller i yoga och roliga danspass, inspirerande föreläsningar och bjuder på soft unplugged underhållning med sin man Hans Lindqvist.

Micke & Micke

Micke & Micke underhåller med musik, dans & sång. De bjuder in till en danskväll med bugg, disco och schlager - vi dansar loss tillsammans.

Mathias Lang

Grundare och resenansvarig på Smart Senior

Efter 10 år som VD på Smart Senior har jag lämnat över det rodret till Christian, så han får sköta det administrativa medan jag får fokusera på att ordna trevliga resor och aktiviteter för våra medlemmar. Somrarna tillbringar jag ca 8 mil norr om La Manga, i en mindre spansk kuststad som heter Santa Pola. Så jag känner mig som hemma i Spanien och det bästa som kommer från Spanien är Siestan!

Johan Danielsson

Försäljningschef Vi i Villa

Johan är ansvarig för Vi i Villas samtliga kommersiella aktiviteter där läsarresor är en viktig och spännande del. Johan gillar att träna på gym och har nyligen blivit pappa till en liten kille som heter Philip. Johan tar gärna med er på en morgonpromenad och kommer på denna resa tillsammans med Helena även att hålla i programmet som helhet.

Helena La Corte

VD på Vi i Villa

Helena är VD och ansvarig utgivare på Vi i Villa. Hon har arbetat med Vi i Villa sedan år 2004. Helena tycker om allt som har med boende och hus att göra samt att resa - helst till varma platser. Hon tar gärna med er på en morgonpromenad och kommer på denna resa tillsammans med Johan även att hålla i programmet som helhet.

Johan Holmsäter

Inspiratör

Hälsofilosof, entreprenör och grundare av Friskis & Svettis.

Titti & Lisa - sångerskor och underhållare

Titti Björkegren, sång och Lisa Bengter, piano/sång. Båda dessa musiker har bred erfarenhet från scen och musik i olika former. Under veckan står de för underhållningen och bjuder på loungemusik och show.

Barbro Hultman

Inspiratör

Journalist, författare och fd redaktör vid hovet

Dermot Clemenger

Danslärare

Dermot kommer erbjuda härliga danspass där du får prova på många olika dansstilar och lära dig enkel danskoreografi. Dermot kommer också värma upp oss inför discot. Med sin värme och humör tillför Dermot en härlig energi på resan. Vi känner Dermot Clemenger som en av domarna i Let’s Dance på TV4.

Sofia Åhman

Träningsexpert på TV

Sofia är träningsexpert på TV med sin Hemmagympa med Sofia och medverkan i TV-programmet Go´kväll, föreläsare och utbildad personlig tränare samt senior PT. Sofia är en mästare på att få människor att skratta, svettas och må bra. Hon har jobbat på en rad träningsresor och älskar kombinationen av sol, upplevelser, träning, god mat och nya bekantskaper!

Karin Bajlo

Yogainstruktör

Karin bjuder på mjuka och dynamiska pass av I am yoga, som härstammar från Kundaliniyogan. Alla övningar utförs lugnt och inkännande. Karin har yogat i över 15 år och har utbildat sig till instruktör i I am-projektet hos Göran Boll, som grundade Medi Yogan. Karin arbetar till vardags som kommunikatör på SPF Seniorernas förbundskansli.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev