We Travel Group

Vi ingår i researrangörsgruppen Tour Operators WE Travel Group AB, som består av åtta researrangörer  med mångårig expertis och kunskap om resmål världen över. Tillsammans bildar vi en komplett researrangörsgrupp som hjälper våra kunder tillrätta för att hitta sin drömresa.

 

Grand Tours www.grandtours.se
Grand Tours erbjuder innehållsrika resor med må-bra upplevelser. Resorna kännetecknas av kvalitet och personlig service och leds alltid av en svensktalande färdledare. Grand Tours arrangerar flodkryssningar, hälsoresor, tågresor, rundresor och långtidsresor.

Favorit Kultur och Temaresor www.favoritresor.se
Favorit Kultur och Temaresor arrangerar resor med specialteman såsom musikresor, natur- och kulturresor, vin- och gourmetresor och resor med ett högt kvalitativt innehåll gällande konst och arkitektur. Favoritresor erbjuder också vandringsresor.

Hemslöjdsresor www.hemslojdsresor.se
Hemslöjdsresor arrangerar specialkomponerade reseprogram för resenärer som har textil, hantverk och slöjd som specialintresse. Resorna genomförs i grannländer, såsom Estland och Danmark, men även till fjärran resmål som Peru, Kina och Indien. Hemslöjdsresor delar även ut resestipendier.

Historiska resor www.historiskaresor.se
Historiska resor erbjuder innehållsrika program med historisk anknytning ledda av specialister inom sitt område. Några av resorna har militärhistorisk inriktning. Alla resor har det gemensamt att de är skapade särskilt för dig med ett starkt intresse för länders och folks historia.

Kinaresor www.kinaresor.se
Kinaresor erbjuder Sveriges största och mest innehållsrika program över resor till Kina. I utbudet ingår även resor till Vietnam, Kambodja, Laos och Japan. Kinaresor har svenska färdledare med expertis på Kina och Sydostasien samt och ett antal svensktalande kinesiska guider på plats i Kina.

Indienresor www.indienresor.se
Indienresor är nu en verksamhet inom Kinaresor, men har sin bakgrund i den specialiserade Indienresearragören Samuel Travel. Indienresor organiserar såväl innehållsrika gruppresor som specialkomponerade arrangemang för individuella resenärer.

Äventyrsresor www.aventyrsresor.se
Äventyrsresor arrangerar hållbara naturresor med fokus på djurliv och vandring. I små grupper reser vi till tex Serengeti, Galapagos, Borneo och Arktis. Gruppresorna leds av biologer men du kan också välja att resa i egen grupp med lokal naturguide.

Resegaranti
Tour Operators WE Travel Group AB ställer lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet och är medlemmar i SRF (Svenska resebyråföreningen).

 

Ägare och VD
Tour Operators WE Travel Group AB ägs av Anders Eslander och Thord Wilkne. VD är Kerstin Swanvall.

Varmt välkommen att upptäcka världen med oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev