Gruppresor

 Vår specialité är skräddarsydda gruppresor enligt föreningars och företags önskemål.

Om du är ansvarig för föreningens, intresseklubbens eller den privata gruppen och behöver råd om vart er nästa resa skall gå, resans tema eller innehåll är ni välkomna att kontakta oss för tips och rekommendationer. Vi har ett stort utbud av resor i både Sverige, Norden och Europa.

Vi har alltifrån trevliga flerdagsresor i vårt underbara land till lite längre resor i något av våra vackra grannländer eller ut i vida Europa. Vårt reseprogram vill vi skall vara en inspirationskälla för er som organiserar gruppresor med nya intressanta uppslag vid planeringen av framtida resor.

Dela resa med annan förening, ibland har man inte tillräckligt många som vill resa. Vi hjälper till och finner annan förening som vill dela en avresa. Vi har ett väl etablerat nätverk av föreningar som vill resa. Läs mer om hur man kan DELA AVRESA

Gruppresor för grupper med specialintressen

Vi kan erbjuda special framtagna resor för grupper som t ex körer, operavänner, konst- och kulturföreningar, bridgegrupper samt olika typer av yrkeskategorier. Det kan vara resor inom såväl Sverige som utomlands och som kan kombineras med något speciellt evenemang ni önskar besöka. Vi förmedlar även kontakter med likasinnade grupper på andra orter för intressanta och givande möten. För er som sjunger i kör hjälper vi t ex till med inspirerande repetitionsmiljöer och möjligheter till uppträdanden samt utbyte med andra körer. Om ni så önskar kan vi erbjuda professionella reseledare som har en bakgrund inom de olika specialområdena. Önskar ni t ex en musikresa har vi utbildade musiker/sångare som förhöjer upplevelsen av er resa genom att bjuda på sig själva och sitt kunnande. Kontakta oss gärna för hjälp och förslag.

Kontakta oss för mer information. Tel 08 – 94 40 40

Uppslag på resor för föreningar

Under Grupp- & Föreningsresor ser du uppslag på resor som vi gjort nyligen men som inte har något uppbokat datum just nu. Utöver dessa resor har vi ett stor portfölj med resor till stora delar av världen. Kontakta oss om du söker något specifikt.

Vi skickar gärna ut aktuella nyheter och erbjudanden till föreningar. Om du önskar dessa utskick är det bara att kontakta oss på telefon 08 – 94 40 40.

Vi ser fram emot att tillsammans med dig som är ansvarig för resorna i din förening planera nästa resa för er förening eller ert företag.