Bridgeresor

Boka bridgeresa med oss!

Omtyckta bridge – och kulturresor

ReseSkaparna arrangerar bridgeresor för er som vill kombinera ett välorganiserat bridgespel med kultur och nya upplevelser. Vi erbjuder tävlingsbridge med ett handikappsystem, så det passar alla nivåer. Vi kombinerar välorganiserat bridgespel med kultur och nya upplevelser och i våra resor ingår alltid flera utfärder. Våra lokala guiders kunskap i kombination med våra bridgeledares kompetens skapar en extra innehållsrik bridge- och kulturresa. Varje år erbjuds nya spännande resmål, men vi behåller även våra mest omtyckta destinationer. Vår erfarne bridgeledare Kalle Persson från BK St Erik arrangerar ett omtyckt bridgespel under resan.
Vi har ett samarbetsavtal med Svenska Bridgeförbundet och erbjuder alla medlemmar förmånliga resor samt att vi rapporterar alla tävlingar till förbundet.

Välkomna att kombinera ert intresse för bridge med nya kulturella upplevelser!

 

Vår bridgeledare

Kalle Persson
Kalle har spelat bridge i 45 år och undervisat sedan 1980. Han verkar som tävlingsledare och utbildare samt har uppdrag som tävlingsledare i observationstävlingar för veteraner. Idag är han även distriktstävlingsledare för Stockholm och ansvarar för utbildningen inom distriktet. Kalle har varit bridgeledare på ett flertal bridgeresor och ser fram emot att ta er som är mindre rutinerade vidare i ert bridgespel.

 

 

 

 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev