Resekommentarer

Vi sätter våra kunder i första rummet!

Dina synpunkter är den bästa hjälpen för oss att få reda på om någonting inte har fungerat som det borde. Därmed kan vi bli bättre och förbättra upplevelsen av dina resor.

Resekommentarer

Stort tack för Albanien-resan

Allt var över förväntan, landet, arrangemangen, upplägget, guidningen, hotellen och för att inte tala om måltiderna som var läckra och rikliga. Josif är en kunnig och intressant guide som dessutom tog oss med till restauranger av högsta klass där vi fick smaka av många olika rätter.

- Inger & Kristina

Läs mer

Tack för Opera på Skäret 2023

Hjärtligt tack för en mycket givande resa!

Ett särskilt tack för att ni var så flexibla att ni gjorde ett stopp i Västerås för vår skull så vi slapp åka till Stockholm fram och tillbaka.
Vi uppskattade vår guide och entertainer, Rita, mycket. Proffsigt och avspänt!

- Sagt om reseledaren Rita Saxmark

Läs mer

Tack för Savonlinna 2023

Stort tack Linnéa Sallay för den fantastiska operaresan till Savonlinna!

Du gjorde den oförglömlig med ditt engagemang, din entusiasm, ditt glada skratt och inte minst ditt musikaliska kunnande. Även ditt kunnande längs vägen med alla berättelser och med alla kopior i bussen. Vi är så jättenöjda.

- Marie och Gunnar Karlbom

Läs mer

Rhodos

Tack Christina för en fin och vacker och planerad resa! Allt så välplanerat med omsorg för alla medresenärer. Maten med god dricka var upplagd så tilltalande! Rekommenderar ert resebolag❣️Det gick att resa ensam!

- Inger Arvidsson🥰🍀🍀🍀🍀🍀

Läs mer

Ischia

Jag är väldigt nöjd med min Ischiaresa.

Anna har ju bott på Ischia och det märks att hon etablerat många bra kontakter på ön. Vi åt på genuina små lokala restauranger, som en vanlig turist kanske inte hittar själv. God äkta italiensk matlagning med fina råvaror. Vi har blivit så bortskämda.

- Anita

Läs mer

Skottland

En fantastisk guide, var rädd om honom!
Vi fick se och uppleva landskapet på nära håll eftersom färden gick genom små byar och inte via motorvägen. Mycket trevligt! Det blir mer genuint. Det är få resor som vi har varit på och som gett oss så stort utbyte under transporterna mellan sevärdheterna.

- Sagt om reseledaren Jöran Nielsen

Läs mer

Fuerteventura

Hej Reseskaparna!
Ett stort tack för en otroligt fin resa till Fuerteventura. Vi är så nöjda för all träning, tränare, Babben, alla föreläsare, hotellet, maten, Cava mingel o till sist det fina vädret😉

- Marie Wallin, Seniorens träningsresa feb 2022

Läs mer

Sicilien

Stort tack för en inspirerande resa på Sicilien med fantastiske Johan (även kallad Giovanni) Berg. Johan gav mycket positivt av sig själv vilket gjorde resan extra trevlig och minnesvärd. Var och en av oss fick total uppmärksamhet och goda råd.

- Med förhoppning om att ses igen, hälsar Evy

Läs mer

Kreta

Välorganiserad och trevlig med ett mycket intressant, omväxlande och spännande program. Ett stort tack till alla som var engagerade i att göra denna resa oförglömlig.

- Med vänliga hälsningar. Monica och Lennart

Läs mer

Jordanien mars 2020

Vår resa till Jordanien var en minnesvärd upplevelse. Mycket tack vare vår Reseledare Ali och ett bra upplägg.
Ali är den bästa reseledaren vi någonsin haft. Han var alltid tillgänglig och hjälpsam.

- Agneta Hortlund

Läs mer

Vilken fantastisk reseledare!

Vilken fantastisk reseledare! Ett enormt engagemang och det gick inte att bli annat än glad av hans reselederi och energi! En av de bästa reseledare jag haft!

- Sagt om reseledaren Einar Szpiro

Läs mer

Vin & vandring i Kastilien

Jag och min man vill med detta brev tacka er för en alldeles UNDERBAR resa. Resan är utöver det vanliga måste vi säga! En eloge för Eva och Victoria!

- Anna och Jan Wrangel

Läs mer

Bilbao & Rioja

Monica Mozo och Eva Eguinoa hade, genom både stora kunskaper om landskap, byggnader, sociala förhållanden och personlig charm, stor del i att resan blev så lyckad. Genom sin glada framtoning skapade de omgående en mycket trevlig och familjär stämning i resegruppen!

- Resenär SPF Saltsjö Boo

Läs mer

Dalmatien

Ett varmt tack till Reseskaparna som bjuder på otroligt kvalitativa guider!

- Karin Felländer

Läs mer

Skottland med Skye & Tattoo

Det var ett stort nöje att vara med på hans resa. Vi har aldrig tidigare haft en bättre reseguide! Jöran är helt ”outstanding”.

- Lisa & Bengt Disland Modigh

Läs mer

Vin & Vandring i Kastilien

Det blev en fantastisk vecka. Mycket god mat och utsökta viner. Allt detta fick vi uppleva i bästa tänkbara väder. Hans är den perfekta reseledaren och guiden, insatt i Spaniens historia och levande kultur samt supertrevlig och omtänksam.

- Birgitta & Bert Karlsson

Läs mer

Norra Irland

Jag har fått lära mig mycket om Irlands historia samtidigt som jag kunnat njuta av den vackra naturen. En som i högsta grad bidrog till denna positiva upplevelse var vår kunnige och glade reseledare, Jöran Nielsen, som tog hand om oss alla på ett omtänksamt sätt.

- Harriet Nyström, Teaterombud, SPF Sigtuna stad

Läs mer

Amsterdam

Ni ska ha stort beröm för en väl organiserad resa innehållande många guldkorn. Att kunna göra en budgetresa med så rikligt innehåll kan bara Reseskaparna göra.

- Karin & Tore Gabrielson

Läs mer

Oslo med opera

Planeringen var utmärkt. Tidtabellen hölls med stor precision. Hotellet var alldeles utmärkt. Allt får högsta betyg och operaföreställningen var i sig ett oförglömligt minne.

- Sture Wass & Lotta Norén

Läs mer

Kroatien & Bosnien-Hercegovina

Jag är mycket nöjd med mina två resor med Reseskaparna och Zlatko Papac. Hans namn ger en kvalitetsstämpel, enligt min åsikt.

- Inger M Häggström

Läs mer

Nyår Krakow

Vi hade länge velat besöka Krakow och fick några intensiva dagar som vi minns med värme och glädje. En fin och upplevelserik resa, välplanerad och bra genomförd.

- Jan & Birgitta Dock, Norrtälje

Läs mer

Solens mat i Terracina

Det var en fantastisk resa med mycket effektiva och kunniga reseledare. Det gjorde ju att resan verkligen var lyckad. Fick se mycket och fick smaka på många olika maträtter och viner som tydligen är typiska för Italien. Jag är verkligen nöjd.

- Gun Karlsson, Solna

Läs mer

Malta & Gozo

Mycket prisvärd och trevlig resa med bästa reseledaren/guiden ever!!

- Kenneth Ottosson, Handelsbanksveteran

Läs mer

Strövtåg i Spaniens Själ

Att få uppleva den fantastiska naturen i Picos är något jag kommer att leva länge på! Att vädret var alldeles för varmt går ju inte att göra något åt men frånsett det så var ju vädret toppen hela veckan!

- -

Läs mer

Skottland

Vi är jättenöjda med Skottlandsresan och allt var till belåtenhet. Särskilt våran underbara reseledare Jöran Nielsen, som vi reste med för tredje gången, men inte den sista hoppas vi.

- Astrid Larsson & Leif ""Johan" Johansson.

Läs mer

Solens mat i Terracina

Är verkligen supernöjd. Lea och Johan har varit helt fantastiska!!! Delat med sig av sina kunskaper och erfarenheter samt fått mig att känna mig som deras privata gäst. Jag hade inte förväntat mig en så positiv upplevelse.

- Elisabeth Roth

Läs mer

Marocko

Skriver för att ge er lite feedback på ännu en storartad reseupplevelse. Resan var välplanerad och gav en bra bild av olika sidor av de regioner vi besökte i Marocko. Men det som särskilt
stod ut var er suveräna guide, Ali Mustafa, som gjorde ett fantastiskt jobb.

- Bo Ekvall

Läs mer

Amalfi

Jag måste ge Anna, vår guide, ett stort TACK för allt. Hon är så fantastisk, verkligen en suverän och enormt duktig och kunnig guide.

- Ewa Isaksson

Läs mer

Norra Irland

Just hemkommen från rubricerade resa vill vi tacka för en mycket intressant resa! Vi vill starkt rekommendera denna resa med Jöran som reseledare. Han är en glad skåning, som visar stor omtanke och besitter en god administrativ förmåga som underlättar för resenärerna att få till smidiga lösningar

- Yvonne & Tord Eriksson, SPF Seniorerna Sigtuna Stad

Läs mer

Irland

Mycket fick vi se och uppleva och det skiftande irländska landskapet är fantastiskt. När det gäller vår reseledare Jöran har jag endast superlativer att komma med. Han gav intressant information om Irlands historia, kultur och natur samt aktuella händelser i tiden.

- Gerda Thune

Läs mer

Skottland

Ljungbeklädda berg, fårbeklädda ängar, vacker natur och mycket annat hann vi med på åtta dagar så den resan kommer vi sent att glömma det är ett som är säkert. Vilken natur! Vad mycket det fanns att se som vi tidigare inte sett i England, Wales eller på Irland. Så olika och ändå en hel del som var l

- Lena & Lars-Erik Larsson, SPF Seniorerna Järfälla

Läs mer

Wales

I was part of the SPF group that travelled to Wales on 19th May. I want to let you know that I enjoyed the trip very much. It was well organised and the itinerary was interesting and varied.

- Kevin Nilon

Läs mer

Wales

Veckan i Wales kommer jag sent att glömma. Den var bara sååååå härlig. Tack för allt ni gjorde för oss under Walesresan. Vi kände oss verkligen väl omhändertagna från början till slut.

- Anna-Brita Pricken Lundahl

Läs mer

Malta & Gozo

Vi hade förmånen att få träffa er reseledare Fredrik Hammenborn. Vilken fantastisk person. Fredrik har dessutom en mycket bred allmänbildning och en enorm social kompetens så det var en stor njutning att få vara i hans sällskap.

- Maj & Staffan Lundquist

Läs mer

Oslo med opera

Jag vill framföra ett särskilt tack för den förnämliga Osloresan vi hade 14-17 april! För det första har jag fallit platt för guiden och reseledaren Linnéa Sallay. Att hon är operasångerska och violinist är en sak, men hon besitter en rad andra oväntade kvalitéer

- Tord Eriksson, F d ordförande i SPF Seniorerna Sigtuna Stad

Läs mer

Amsterdam

Vi är väldigt nöjda med vår resa till Amsterdam och tulpaner i Keukenhof. Jöran Nielsen är en utmärkt reseledare – sympatisk, hjälpsam speciellt till dem som är gamla och ibland behövde extra hjälp.

- Ewa & Ulf Backlund

Läs mer

Belgrad

Jag och min man var mycket nöjda med vår resa till Belgrad. Vi fick se mycket av staden och omgivningarna runt omkring som vi besökte , bl.a. ölbryggeriet och vinprovningen. Jelena var mycket duktig och berättade mycket om allt som vi ville veta bl. a. om det sociala livet m.m.

- Eivor & Pehr Wester

Läs mer

Amsterdam

För första gången har vi åkt med en arrangerad resa (brukar ”sy ihop” våra egna resor) och blev glatt överraskade! En kanontrevlig ,engagerad och kunnig guide (tack Jöran),bra utflyktsmål och trevliga måltider.

- Ingun Moback,Muskö

Läs mer

Marocko

Resan var väldigt lyckad ur alla synpunkter. Allt mycket intressant! Guiden Ali var den bästa guiden vi träffat. Hälsa honom speciellt. Även medresenärerna var mycket trevliga och det hade varit trevligt att få träffa dem igen.

- Lennart & Charlotte Cronberg (Nyköping)

Läs mer

Amsterdam

Tack för en trevlig resa. Jag fick se mycket på få dagar. Bra upplägg. Att dessutom få en bra reseledare (Jöran Nielsen) gjorde resan till en fullträff.

- Karin

Läs mer

Kuba

Tack för en fantastisk resa som verkligen var över all förväntan och vi är nog fortfarande med våra tankar i Kuba, som hade så mycket att se och uppleva.

- Gunilla & Lasse

Läs mer

Norge med Hurtigruten

En trevlig resa, mycket tack vare vår reseledare Einar, som gav oss många skämt och mycket kunskap om vårt grannland. Även en eloge till våra chaufförer.

- Bengt Andersson, Täby

Läs mer

Skottland

Vilken vecka vi har haft! Så mycket vi har fått se, uppleva och veta om Skottland och skottarna

- Agneta & Lasse Wärulf, Lena & Bengt Simonsson

Läs mer

Island

Ett stort och varmt tack för en underbar resa. Samtliga TH-veteraner var mer än nöjda! Många tyckte att den här resan var den bästa utlandsresa de hade gjort.

- Owe Rönnquist, Reseombud Trygg Hansas veteranklubb

Läs mer

Wales

Under en vecka med ett rikligt, varierande program var Irene och Olle hela tiden strålande som värdpar. Pålästa ,kunniga ,humoristiska och entiuasmerande – gav de oss allt vi kunde önska.

- Karin Felländer, Sundsvall

Läs mer

Skottland

Vi vill bara framföra ett varmt och innerligt tack till er suveräna guide Jöran Nielsen. Vi var med honom i Skottland och är jättenöjda.

- Christina & Kjell Hamberg

Läs mer

Dalhalla

Jag vill bara tacka för en jättetrevlig resa!! Bekväm buss med trevliga chaufförer, fina utflykter, god mat, bra hotell, härlig konsert och såklart vår fantastiska reseledare Karin Frölén som verkligen gjorde allt för att vi skulle få en fin resa!

- Kerstin Almén

Läs mer

Irland

Jag kom nyss hem från en vecka i Irland med er sagolikt duktiga reseledare Jöran Nielsen. Det han gör för att höja upplevelsen av resan är utan motstycke. Hans kunnighet, engagemang, lyhördhet och omtänksamhet, har förstärkt alla andra upplevelser på ett enastående sätt.

- Lena Söderlund

Läs mer

Solens mat i Terrcina

Vi vill gärna tacka för den perfekta resan till Italien. Jag tror att vi samtliga som var med på resan i maj i år tyckte att en bättre resa har vi inte varit med om.

- Kerstin & Ragnar Fossgaard

Läs mer

Malta & Gozo

Vi har nu återkommit hem från en mycket trevlig och innehållsrik vecka på Malta & Gozo.Fredrik (er reseledare) visade sig ha det mest innehållsrika och trevliga och sociala sätt vi någonsin varit med om på våra tidigare resor och han hade även ett mycket stort historiskt och kulturellt kunnande om M

- Anita och Gunnar Hasselberg

Läs mer

Irland

Jag älskade varje sekund av denna stora Irlandsresa. Och detta berodde naturligtvis på Jöran, som är en reseledare som jag måste sätta på första plats.

- Christina Utterström

Läs mer

Taubespelen

Vi vill bara tacka för en mycket, mycket trevlig resa, välorganiserad och med superbra guider, trevligt och duktig chaufför, det kunde ej bli bättre, och dessutom hade vi tur med vädret.

- Birgit Adenbäck och Irmagard Wolff

Läs mer

Hälsingland

Linnéa Sallay – Jag vill tacka dej för att du gjorde Hälsingeresan till en sådan fantastisk upplevelse. Jag kommer att leva länge på den, suga på den som en karamell.

- Solveig

Läs mer

Jordanien

Vilken fantastisk resa till Jordanien! Helt outstanding! Vilket land, vilket trevligt folk, VILKEN OTROLIGT DUKTIG GUIDE. Ali är ju så kunnig, charmig och bjuder på sig själv.

- Käthe Sivander, Sigtuna

Läs mer

Malta & Gozo

Jag skulle bara vilja säga, att ni har en världens trevligaste och kunnigaste reseledare. Det var så intressant att lyssna på honom, att man bara undrade, hur en människa kan var så trevlig. Det är inte så ofta, att de är sååååååååååååååå bra!!!!!!!!

- Maija J. Nacka

Läs mer

Dalhalla

Tack för en trevlig, och en fantastisk musikalisk resa till Dalhalla. Nog för att vi åkt många bussresor men aldrig så trevlig som denna.

- Bertil & Irene

Läs mer

Irland

Tack också än en gång för en trevlig och innehållsrik resa, där så mycket berodde på Ditt engagemang om oss och Din stora kunskap om Irland.

- Solveig

Läs mer

Jordanien

Petra och även Lilla Petra var ju intressant att se, men även borgar och övriga platser som vi fick se på resan var verkligen sevärda. Den utmärkta guidningen bidrog naturligtvis till vår fina upplevelse.

- Ulla och Lennart Lindahl Malmö

Läs mer

Istanbul

Stort tack till er guide Serhat. Vi är nu hemma och njuter av minnet från våra fem dagar med honom i Istanbul. Än en gång vill vi uttrycka vår tacksamhet över att ha fått ha honom som vår guide i denna mångmiljonstad.

- Karl-David & Siv Selin

Läs mer

Malta & Gozo

Jag har rest mycket. Jag har aldrig tidigare mött en sådan begåvning som Fredrik i Malta. Han är toppen.

- Leif Walfridsson

Läs mer

Kroatien & Bosnien-Hercegovina

Tack för en fantastiskt fin och välordnad resa med Er och SPF Östermalm. Jag reser mycket runt världen och har aldrig upplevt så mycket av landet som på denna resa.

- Elsa Ettan Bratt, Lidingö Stockholm

Läs mer

Skottland

Jag har inte blivit besviken en enda gång. Det har varit fantastiska resor.

- Christina Utterström

Läs mer

Bratislava & Wien

Ett stort tack för den fina trevliga resan till vackra Slovakien 4-10 maj. Mycket bra och kunnig lokalguide, Jana, och duktiga reseledaren, Sanna, som klarade av allt med glans.

- Ann-Mari och Sture Hummerhielm, Nackaringens SPF

Läs mer

Nyår i Göteborg

Er reseledare Linnea Sally bidrog verkligen till att det blev en trevlig stämning i hela gruppen så att även de som reste utan sällskap kände samhörighet. Jag instämmer med de övriga medresenärerna som beundrade din förmåga att vara närvarande både som reseledare och operamecenat.

- Barbro Lennartsson

Läs mer

Amsterdam med Jöran Nielsen

Med en sådan fantastisk reseledare höll samtliga medresenärer humöret på topp. Ni ska ha stort beröm för en väl organiserad resa innehållande många guldkorn.

- Karin och Tore Gabrielson

Läs mer