Långtid

Långtidssemester med ReseSkaparna!

Vill du komma bort från den svenska vintern och njuta av ett mildare klimat? Då kan du följa med ReseSkaparna söderut för en lite längre vistelsen. Här hittar du angenäma temperaturer, spännande upplevelser och hotell eller lägenheter som utgör en trevlig bostad under 3-4 veckors tid.

Gemensamt för alla långtidssemester är att det finns en värd som bor på orten tillgänglig på plats under vistelsen. En värd som känner området väl där ni skall bo, då de är själva har varit bosatta på orten en längre tid och verkligen har de lokala kontakterna och kännedom om den lokala kulturen. De är alltid redo att hjälpa till med tips eller praktiska problem. Reseledaren delar med sig av sina djupa kunskaper under utfärder, aktiviteter och föredrag. Våra värdar arrangerar promenader, boulespel, bridge eller sällskapskvällar på hotellet, golf, vinprovning eller annat som resenärerna är intresserade av.

Välkomna till våra långtidssemester med härliga upplevelser!

 

UPPSLAG AV VÅRA RESOR! Nedan hittar du resor som är aktuella eller som vi tidigare har genomfört, men för tillfället kanske inte har något planerat datum. Om du och din förening är intresserad av någon av nedanstående resor, tveka inte att höra av er till oss! Kontakta oss via e-post på info@reseskaparna.se eller ring 08-94 40 40.