Irland

Bästa ReseSkapare!

Igår kom jag hem från resan till Irland och jag måste bara säga att det var en fantastisk resa. Jag har rest mycket, mest privat med sällskap men även ensam. Jag har rest i grupp tidigare också, första gången på 80-talet.

Jag älskade varje sekund av denna stora Irlandsresa.

Och detta berodde naturligtvis på Jöran, som är en reseledare som jag måste sätta på första plats. Eftersom jag rest förut har jag haft reseledare både till USA och Sovjetunionen. Reseledare och guider runt om här och där i Europa. Men jag har aldrig förut träffat en som Jöran, som verkar lägga ner hela sin kropp och sin själ i sitt jobb och vi hade så fantastisk kul. Även om det var en trevlig grupp så skulle vi aldrig ha haft så kul utan Jöran.

Den information vi fick om Irland både vad gäller historia och nutid var excellent. Jag hörde många säga detsamma. Schemat var väl genomtänkt och när det regnade var det ingen som skyllde det på Jöran 😉

Honom ska ni vara rädd om. Han genererar nya resenärer, det kan jag slå vad om. Själv ska åka med er till Skottland i augusti, och när jag fick höra att han ska leda den resan också, blev jag jätteglad.
Tack för denna vecka, reseskapare!!

Christina Utterström
Alla resekommentarer