Bridge på solkusten

- bästa kombination med sol, utflykter & bridge

Spaniens soligaste landskap lockar med små mysiga bergsbyar och trevliga orter längs havet. Vi bor bekvämt på trevligt hotell invid havet i Fuengirola, en av de trevliga semesterorterna längs med solkusten och gör utfärder till den mysiga byn Mijas Pueblo samt äter lunch hemma hos lokal familj under ett Andalusiskt äventyr. Med oss på resan har vi vår bridgeledare Kalle Persson samt vår värdinna Monica som möter oss vid ankomst till Malaga och följer med oss på utflykterna.

Medlemmarna i Svenska Bridgeförbundet erhåller 500 kr rabatt på denna resa, skriv in koden: BRIDGE

Resfakta

I PRISET INGÅR:
 • Bridge- & reseledare Kalle Persson
 • Svensktalande lokal värdinna vid ankomst/avresa samt under utfärder
 • Flygresa från Arlanda/Köpenhamn/Göteborg till Malaga t/r
 • Transfer från flygplatsen till hotellet t/r
 • Del i dubbelrum med frukost (F)
 • 2 luncher (L)
 • 8 middagar, två på restaurang (M)
 • Utfärd Malaga inkl. Picassomuseet
 • Utfärd Mijas Pueblo inkl. vinprovning
 • Utfärd Andalusiskt äventyr
 • Bridgespel
TILLVAL:

Enkelrum: 4000 kr
Flygtillägg från Köpenhamn/Göteborg:
900 kr

TILLKOMMER: Bordsavgift på € 5/speldag, penningpriser. Betalas på plats till er bridgeledare.

Höjdpunkter

 • Kalles omtyckta ledning av bridgespel
 • Hotellets läge nära Playa de San Francisco och centrum
 • Lång strandpromenad
 • Vår lokalguide Monicas kunskap om området
 • Intressanta utflykter i området

Avresor

Avresedatum
Resa
Dagar
Pris
Platser
Avresedatum: 2023-11-07
Resa: Bridge på solkusten
Dagar: 9
Pris: 18450 kr
Platser: 5+

Reseprogram

Visa alla dagar
Dag 1
ARLANDA/CPH – COSTA DEL SOL

Vi möter Kalle på flygplatsen (Arlanda) och tar oss sedan via Köpenhamn till Malaga. Vid ankomst tas vi emot av vår värdinna, Monica, som visar oss till bussen som ska ta oss till vårt fyrstjärniga hotell som ligger centralt beläget, ett kvarter från den långa strandpromenaden i Fuengirola. Vi tar en promenad som avslutas vid en restaurang för sen välkomstmiddag. (M)

Dag 2
FUENGIROLA & BRIDGE 1

Vi möts i receptionen och följer med Monica på en promenad i området kring hamnen och upp till centrala Fuengirola med buss- och tågstationen. Sedan har vi en ledig eftermiddag till att pusta ut lite innan det är dags för – BRIDGE 1. Middag på hotellet. (F, M)

Dag 3
MALAGA, PICASSO & BRIDGE 2

Vi börjar vår andalusiska upplevelse genom att göra som lokalborna och ta tåget till Malaga. Här får vi en guidad stadsrundtur med lokalguide och besöker Picassomuséet. Museet erbjuder en unik samling av tavlor, litografier och keramik från hela hans karriär. I centrum av staden finns också två moriska fästningar och en romersk teater som vi får veta mer om. Lunch på restaurang. Åter Fuengirola, BRIDGE 2 och middag på vårt hotell. (F, L, M)

Dag 4
FUENGIROLA & BRIDGE 3

Ledig dag för avkoppling eller egna upptäcktsfärder. BRIDGE 3. Middag på hotellet. (F, M)

Dag 5
MIJAS PUEBLO, VINPROVNING & BRIDGE 4

Halvdagsutflykt med lokalbussen till den vackra Andalusiska byn, Mijas Pueblo, som ligger strax ovanför Fuengirola. En promenad genom de smala gatorna återspeglar livet i gamla dagar. Byn ligger på en stenig platå med utsikt över Fuengirola och havet. Vinprovning med tilltugg på Museo del Vino. Åter till Fuengirola. BRIDGE 4. Middag på hotellet. (F, M + vinprovning)

Dag 6
FUENGIROLA & BRIDGE 5

Ledig dag för avkoppling eller egna upptäcktsfärder. BRIDGE 5. Middag på hotellet. (F, M)

Dag 7
ANDALUSISKT ÄVENTYR, BRIDGE 6

Vår färd tar oss till byn Alfarnatejo med vacker utsikt över bergsmassiven i söder. Vi börjar med ett besök i en olivlund, som är en betydande del av det lokala jordbruket, för att sedan besöka en olivoljeproducent där vi får provsmaka oljan. Under en promenad längs de smala gränderna i byn ser vi kyrkan och provsmakar det söta Malagavinet. Vi delar upp oss i mindre grupper för nu väntar en hemlagad måltid hemma hos byborna. Åter till Fuengirola för BRIDGE 6. Middagen serveras som vanligt på hotellet. (F, L, M)

Dag 8
MARKNAD & BRIDGE 7

Idag tar Monica med oss på en promenad till den stora och kända marknaden. Markanden hålls en gång i veckan och här finns allt från mat, frukt, kryddor och kläder till hemredskap och smycken. Vi promenerar tillbaka till vårt hotell och hinner få en stund till att packa innan det är dags för BRIDGE 7. På kvällen möts vi för att ta oss till restaurangen där vi ska äta vår avslutningsmiddag. (F, M)

Dag 9
HEMRESA

Tid för frukost utcheckning från hotellet. Vi möts utanför hotellet för transfer till flygplatsen. Direktflyg till Arlanda och sedan vidare till Köpenhamn för de som bokat till det. (F)

Reseledare

Kalle Persson

Bridgeresor

Kalle är vårt nya tillskott i bridgefamiljen. Men lång erfarenhet av bridgeutbildningar är han perfekt att ha med på våra bridgeresor.

Monica Mozo

Spanien

Monica har tidigare jobbat på ReseSkaparnas kontor, men följde sin dröm och bor nu i Fuengirola och tar hand om våra grupper på plats.

Hotell

Leonardo Hotel Fuengirola Costa Del Sol****

Leonardo Hotel Fuengirola Costa del Sol ligger 200 meter från stranden i Fuengirola. Här erbjuds boende med en utomhuspool, privat parkering, en gemensam lounge och en terrass. På det här boendet finns en restaurang och en 24-timmarsreception. Du kan beställa rumsservice, och WiFi är gratis i alla utrymmen. Boendet ligger 1,3 km från stranden Los Boliches och knappt 300 meter från stadens centrum.

De luftkonditionerade rummen har ett skrivbord, en vattenkokare, en minibar, ett värdeskåp, en platt-tv, en balkong och eget badrum med badkar eller dusch. Sängkläder och handdukar ingår i alla rum på Leonardo Hotel Fuengirola Costa del Sol.

En frukostbuffé står framdukad varje morgon på boendet.

Stranden El Castillo ligger 2,3 km från Leonardo Hotel Fuengirola Costa del Sol, och till Plaza de Espana är det 10 km. Närmaste flygplats är Málagas flygplats, som ligger 26 km från hotellet.

Läs mer om hotellet här >>

Bra att veta

Om våra bridgeresor
• Bridge spelas så mycket som möjligt i samklang med andra aktiviteter.
• Ange medlemsnummer vid bokning.
• En bordsavgift om € 5 (euro)/speldag, penningpriser. Betalas på plats till bridgeledaren.
• Alla tävlingsresultat rapporteras till förbundet.

Några av våra resor