Stadsvandringar med Linnéa

Små Grupper, intressant historik och fantastisk underhållning!

Vår uppskattade guide och reseledare sedan 20 år är inte enbart sångerska och violinist, utan även Auktoriserad Stockholmsguide. Många har rest med Linnéa Salay på operaresor men även andra fina långresor i Sverige och Europa. Kanske har ni också följt med Linnéa på någon av hennes härliga dagsturer i Stockholm med omnejd?

Sedan ett par år erbjuder Linnéa även guidade vandringar i det intima formatet. Längd är ca 1,5 – 2 tim. Man behöver kunna gå obehindrat i långsam takt, vi stannar ofta för att lyssna till intressant historik. De flesta turer bjuder på lite avslutande levande musik – sång & fiol – i det fria, på en väl vald plats där det går att slå sig ner.  Då är det trevligt med egen fikatermos och sittunderlag.

I nuläget finns inga öppna datum, men samtliga vandringar kan beställas av grupper och föreningar till ett fast pris. Det går även att boka ett specialupplägg i samband med en vandring – som t ex en avslutande lunch i en fin källare i Gamla Stan. Här kan Linnéa underhålla till kaffet. Tag kontakt med Linnéa för förslag och pris.

Boka direkt med Linnéa Sallay:
info@linneasallay.se
073-500 62 82
www.linneasallay.se

 

Välkommen att upptäcka huvudstaden med Linnéa!