Må Bra -resa till Mallorca

- Vårens peppigaste resa till soliga Alcudia med massor av rolig träning, dans, yoga och gemenskap

Häng med på en inspirerande resa till soliga Alcudia! Upptäck massor av rolig träning, dans, yoga och gemenskap på vårens peppigaste resa. Ladda upp med energi inför sommaren 2024!

Välkommen till vårens Må bra -resa på den vackra ön Mallorca! Vi ger oss iväg till soliga Mallorca för en energifylld start inför sommaren med träning, avkoppling och inspiration. Träningsprofilen Anna Adelman, känd för sin sprudlande energi och positiva inställning, kommer att guida oss genom olika pass och aktiviteter samt hjälpa oss att hitta vår träningslust. Yogainstruktören Emma Eriksson lär oss fördelarna med yoga och meditation och visar oss vägen till inre frid och klarhet, ger oss verktyg för att minska stress och främja psykiskt välbefinnande. Under vår resa kommer fokus att ligga på glädje och känslan av att må bra! Varje individ kan anpassa aktiviteterna och övningarna efter sin egen dagsform.

Under resan får vi även lyssna på föreläsningar om träning, rörelseglädje och de positiva hälsofördelarna med regelbunden motion, samt testa olika aktivitetsformer som lugn yoga och vattengympa. På plats har du även möjlighet att krydda din semester lite extra genom att delta i olika utflykter och valfria aktiviteter. Vi kommer att njuta av härliga strandpromenader och god mat, träffa likasinnade vänner i alla åldrar och ha roligt tillsammans. Resan passar alla oavsett om du reser ensam eller i sällskap. Under veckan erbjuds ett varierat program där det finns möjlighet att knyta nya bekantskaper.

Välkommen att må bra på Mallorca!

Resfakta

I PRISET INGÅR:
 • Reseledare och träningsinstruktörer
 • Flyg Arlanda/Landvetter - Mallorca t/r
 • Transfer flygplats - hotell t/r
 • Del i dubbelrum
 • Halvpension (frukost & middag) exkl. dryck
 • All träning & aktiviteter enligt program
 • Inspirerande föreläsningar
 • Enkel och effektiv gruppträning
 • Rörlighet, yoga & meditation
 • Morgonpromenader
 • Kvällsunderhållning och trevligt sällskap
TILLVAL:

• Enkelrum 3 900 kr
• Extra utflykter kommer att erbjudas - bokas och betalas på plats

Erbjudande

500 kr

Alla ❤️ -erbjudande: 500 kr rabatt per person. Boka senast fredag 23 februari och ange kod LOVE vid bokningstillfälle.

Gäller till och med 2024-02-24

Höjdpunkter

 • Inspirerande resa med glädje & gemenskap
 • Kunniga träningsledare & reseledare på plats som tar hand om gruppen
 • Roliga aktiviteter under veckan

Avresor

Avresedatum
Resa
Dagar
Pris
Platser
Avresedatum: 2024-04-09
Resa: Må Bra -resa till Mallorca
Dagar: 8
Pris: 14450 kr
Platser: 5+

Reseprogram

Visa alla dagar
Dag ETT EXEMPEL
DAGPROGRAM

Så här kan en dag se ut:
08:00 God morgon -pass eller morgonpromenad
09:00 Frukostbuffé
10:15 Föreläsning / frågestund
11:30 Träningspass
Lunch & Siesta
15:30 Träningsaktivitet
18:00 Vissa kvällar mingel innan middag
19:00 Middag
20:30 Kvällsunderhållning, musik-quiz, dans och gemenskap

Ett exempel på olika pass under veckan:
Våga Yoga: Möjlighet att testa lugn yoga med betoning av att ha roligt på mattan. Yoga handlar inte bara om att få kroppen in i rätt positioner, det handlar om att njuta av varje ögonblick samtidigt som vi fokuserar på att skapa hälsosamma rörelsemönster, balans och styrka i din kropp.
Meditation: En metod för inre frid och klarhet, minskar stress och främjar psykiskt välbefinnande, perfekt för att öka närvaro och främja inre balans.
Funktionell träning: Styrka, balans och rörlighet som förstärker både kroppen och knoppen. Vi använder varandra som motvikt i vissa par- och gruppövningar. Inget pass är det andra helt likt och variationen ger mer motivation och en glad själ.
Vattengympa: Med sina mjuka rörelser är den skonsam mot hela kroppen och vattnets motstånd gör att rörelserna kan bli jobbiga.
Rörlighet: Vi jobbar med kroppskontroll och balans, passet förbättrar din mobilitet och gör din kropp både rörlig och stark.

Dag TILLVAL
UTFLYKT: Drakgrottorna (bokas & betalas på plats)

UTFLYKT (TILLVAL): Drakgrottorna
Med buss tar vi oss ca 1,5 timmar till sydöstra Mallorca där vi besöker de berömda Cuevas del Drach, fyra gigantiska underjordiska grottor vars tak, väggar och golv är täckta med underliga stenformationer. Här finns Europas största underjordiska sjö, Martel, på vilken små båtar sakta glider fram med musiker vilka spelar klassisk musik. På 25 meters djup vandrar vi genom de häpnadsväckande grottorna. Efter besöket i underjorden äter vi en god tapaslunch nere i hamnen i den lilla byn Porto Cristo. Obs, kan endast genomföras om vi blir minst 25 personer.

Dag TILLVAL
UTFLYKT: Vandring (bokas & betalas på plats)

UTFLYKT (TILLVAL): Vandring
Vi ordnar med vandringar som bokas och betalas på plats. Med sitt varierade landskap, från bergiga områden till pittoreska kuststigar, erbjuder Mallorca en unik vandringsupplevelse. Mallorcas vandringsleder erbjuder inte bara fysisk aktivitet utan också en chans att uppleva öns kulturella arv och natursköna skatter. Oavsett om man är en erfaren vandrare eller en nybörjare finns det en rutt som passar alla, och varje steg är en möjlighet att upptäcka den mångfald som denna vackra ö har att erbjuda.

Reseledare

Anna Tergil (fd Adelman)

Täningsinstruktör, hälsoinspiratör & kursledare

Anna använder naturen, träningen och skratten för att ta fram ditt sanna jag, den du är när du mår som bäst. Hon har en bakgrund från flera olika idrotter och är utbildad inom hälsa, kost, träning och idrottspsykologi. Anna är en pedagogisk inspiratör med sin lustdrivna och lekfulla personlighet, kreativitet och lyhördhet. Hon vill skapa en hållbar träning, både fysiskt och själsligt samt visa hur den för människor samman och får oss att känna tillhörighet och tacksamhet. Anna tycker om dynamiken i grupper med blandade träningserfarenheter, det ger ofta mer fokus på glädje än prestation. Varje individ anpassar övningarna efter sin dagsform. Vill du ta en paus, kan du lägga dig i mossan och titta på trädkronorna eller filosofera en stund på en stubbe. Träning ska drivas av din lust, hur ska den annars bli en del av ditt liv?

Emma Eriksson

Yoga, meditation & mindfullness

Emma har praktiserat yoga och meditation i över 15 år och besitter en omfattande utbildning från Nordiska Yogainstitutet. Med sin specialisering inom personlig träning inom yoga är hon kvalificerad att skräddarsy individuella yogaprogram utifrån unika behov och mål. För Emma handlar välmående om att omfamna och äga sitt eget utrymme, och hon strävar efter att dela med sig av denna insikt till andra genom sina träningspass och guidade meditationer.

Jenni Pettersson

ReseSkaparna | Reseledare på aktiva resor & träningsinstruktör

Jenni jobbar på ReseSkaparna - koordinerar, producerar och leder olika resor - med speciellt intresse just för Må bra- och träningsresor. Hon är även utbildad grupptränings- & Pilatesinstruktör. Det som driver Jenni är inspirationen att kunna dela rörelseglädje med andra och få fler att må bra av motion! Under resan kommer Jenni att vara med som färdledare, till hands för att hjälpa till och ta hand om gruppen.

Hotell

PLAYA ESPERANZA RESORT ****

Playa Esperanza Resort ligger direkt vid den fina Playa de Muro-stranden i Alcudia i närheten av naturparken S’Albufera. Hotellet har flera pooler med utsikt över havet och möjlighet till både träning och av avkoppling i hotellets spa. Poolområdet har tre pooler som är omgärdade av gräsmattor som sträcker sig fram till sandstranden. På kvällarna är loungebarens terrass en trevlig samlingsplats.

RUMMEN
Alla rum har bad/dusch, WC, hårtork, TV, minibar, kassafack, telefon och AC. Gratis WiFi finns tillgänglig. Rummen städas dagligen. Pool- och strandhandduk finns att låna mot deposition. Hiss finns i alla byggnader.

RESTAURANGER & BARER
På hotellet finns en bufférestaurang och två à la carte-restauranger. Klädkod: Långbyxor vid middagen. Svalkande drycker serveras i tre olika barer och på kvällarna ordnas underhållning för både stora och små.

HALVPENSION
I halvpension ingår frukost och middag varje dag. Frukost- och middagsbufférna serveras i huvudrestaurangen, självklart med vegetariska alternativ. Måltidsdrycker ingår inte och kan beställas och betalas separat.

SPA
Passa på att pyssla om dig själv i spa-avdelningen. Här finns en inomhuspool och jacuzzi, bastu och ångbad. Inträde till spa/wellness-area utan kostnad. Här kan du även välja många olika skönhetsbehandlingar mot en kostnad.

HOTELLETS AKTIVITETER
•Tennis och padel-tennis • Gym • Cykeluthyrning •Bordtennis

 

Läs gärna mer om hotellet>>

Om resmålet

Mallorca är en ö som älskas av alla! Denna vackra ö med ett kuperat och varierat landskap erbjuder oändligt mycket att uppleva. Till Mallorca kan man åka när som helst under året och i april, i början av säsongen, kan man njuta av blommande mandelträd och mild sommarvärme. Den förväntade temperaturen i april är +19°C med högst +26°C.

Bra att veta

Detta är en gruppresa för ca 40-60 personer. För att njuta av resan rekommenderar vi att deltagarna har promenadvana på ojämnt underlag. Träningen kommer att anpassas för olika nivåer, men det är fördelaktigt om deltagarna har en viss grundläggande rörelsevana. Vi tar med oss yogamattor till alla. Teknisk arrangör på denna resa är TUI.

Läs gärna Inför avresan med Reseskaparna>>