Må Bra -resa till Mallorca

- En resa med massor av rolig träning, aktiviteter, rörelseglädje och gemenskap

Välkommen till en inspirerande resa till soliga Font de Sa Cala! Upplev massor av rolig träning, rörelseglädje, aktiviteter och gemenskap på höstens peppigaste resa. Ladda upp med energi inför vintern! Gruppstorleken på denna resa är mellan 25-50 personer.

Vi bjuder in dig till höstens Må bra-resa på den vackra ön Mallorca! Tillsammans beger vi oss till soliga Mallorca för träning, avkoppling och inspiration. Font de Sa Cala, den lilla semesterorten, ligger i den nordöstra delen av Mallorca, bara ett stenkast från badviken och en kort sträcka söder om Cala Ratjada. Beläget i en liten bukt mellan låga klippor och granar, med en vacker strand och fin ljus sand.

Vi är glada över att ha hälsocoach Lena Larje med oss på resan. Lena är en driven, utåtriktad person och en erfaren instruktör som brinner för hälsa, träning och att inspirera andra. Med 12 års erfarenhet erbjuder Lena föreläsningar och träningsevent med fokus på träning, kost, kvinnohälsa, resor och välmående. Lena vill inspirera till ett aktivt liv med en balans mellan träning, vila, god mat och allt annat som hör livet till för att må bra. Under veckan kommer Lena att erbjuda en härlig blandning av olika träningspass, från dans och gympa till mjuk tabata, funktionell träning och rörlighet. Gemensamt för alla pass är rörelseglädjen, och du kommer att lämna varje träningspass glad och svettig! Vi kommer också att njuta av härliga promenader, god mat och träffa likasinnade vänner i alla åldrar. Resan passar alla, oavsett om du reser ensam eller i sällskap. Under veckan erbjuds ett varierat program där det finns möjlighet att knyta nya bekantskaper.

Välkommen att må bra på Mallorca!

Resfakta

I PRISET INGÅR:
 • Reseledare och träningsinstruktör
 • Flyg från Stockholm / Göteborg / Umeå / Köpenhamn till Mallorca t/r
 • Mat på flyget t/r
 • Transfer flygplats - hotell t/r
 • Del i dubbelrum
 • Halvpension (frukost & middag) inkl. dryck
 • All träning & aktiviteter enligt program
 • Rolig och effektiv gruppträning
 • Inspirerande föreläsningar
 • Morgonpromenader
 • Kvällsunderhållning och trevligt sällskap
TILLVAL:

• Enkelrum 4200 kr
• Extra utflykter kommer att erbjudas - bokas och betalas på plats

Höjdpunkter

 • Inspirerande resa med glädje & gemenskap
 • Kunnig träningsledare som brinner för hälsa, träning och att inspirera andra
 • Roliga aktiviteter under veckan

Avresor

Avresedatum
Resa
Dagar
Pris
Platser
Avresedatum: 2024-10-01
Resa: Må Bra -resa till Mallorca
Dagar: 8
Pris: 16450 kr
Platser: 5+

Reseprogram

Visa alla dagar
Dag ETT EXEMPEL
Dagprogram

Så här kan en dag se ut:
God morgon -pass
Frukostbuffé
Föreläsning
Träningspass
Lunch & Siesta
Träningsaktivitet
Vissa kvällar mingel innan middag
Middagsbuffé
Kvällsunderhållning & gemenskap

Dag ETT EXEMPEL
Olika träningsformer

• Powergympa: Ett härligt helkroppskoncept som passar alla. Enkel koordination med fokus på rörelseglädje där övningarna går att anpassa till enklare eller mer utmanande. Styrka och kondition med egen kroppsvikt och gummiband koordinerat till bästa musiken.

• Powerdance: Enkel fitnessdans med fokus på rörelseglädje och kondition. Med enkla stegkombinationer får vi upp pulsen samtidigt som vi har riktigt roligt. Dansa loss och kom ihåg attityden! Med inspiration från disco, afro, hollywood och så klart klassiska gympa steg.

• Mjuk Tabata: Med egen kroppsvikt jobbar vi i intervallform. Det här är ett helkroppspass och vi går igenom de större muskelgrupperna i hela kroppen. Vi går noga igenom tekniktips och alternativa övningar kommer att finnas.

• Funktionell träning: Vi jobbar med styrka, rörlighet, balans och koordination. Övningarna aktiverar många olika muskler och rörelser är viktiga i vår vardag.

• Rörlighet: En form av träning som fokuserar på att förbättra flexibilitet, rörlighet och rörelseomfång i leder och muskler. Med enkla uppmjukande rörelser som följs av ett antal solhälsningar.

Dag TILLVAL
Utflykter

UTFLYKT (TILLVAL): Vingård med vinprovning
Vi tar oss gemensamt till en närliggande vingård där vi efter en rundvandring får prova deras viner tillsammans med lite tilltugg. Kan genomföras om vi blir minst 25 personer.

UTFLYKT (TILLVAL): Drakgrottorna
Med buss tar vi oss till sydöstra Mallorca där vi besöker de berömda Cuevas del Drach, fyra gigantiska underjordiska grottor. På 25 meters djup vandrar vi genom de häpnadsväckande grottorna. Efter besöket äter vi en tapaslunch nere i hamnen. Kan genomföras om vi blir minst 25 personer.

 

Extra utflykter kommer att erbjudas – bokas och betalas på plats!

Dag TRÄNINGSPROFILEN
Lena Larje

Lena Larje | Hälsocoach, licensierad kostrådgivare, klimakteriecoach och gruppträningsinstruktör inom många olika träningsformer bl.a. senior, gympa, spinning, aerobic och boxning.

Lena erbjuder varierad träning som passar de allra flesta och som går att både förenkla och göra tuffare med enkla variationer av t.ex. vikt, motstånd, tempo eller alternativ övning. Fokus ligger alltid på rörelseglädje! Lena vill att träningen ska vara enkel att förstå för att du som deltagare ska kunna jobba på så bra du bara kan, det ska vara roligt och effektivt. Passen funkar för alla, både män och kvinnor i alla åldrar.

Reseledare

Lena Larje

Träningsinstruktör, hälsocoach, kostrådgivare & föreläsare

Lena Larje är hälsocoach, licensierad kostrådgivare, klimakteriecoach och gruppträningsinstruktör inom många olika träningsformer bl.a. senior, gympa, spinning, aerobic och boxning. Lena erbjuder varierad träning som passar de allra flesta och som går att både förenkla och göra tuffare. Fokus ligger alltid på rörelseglädje! Lena vill inspirera till ett aktivt liv med en bra balans mellan träning, vila, god mat och allt annat som hör livet till för att må bra.

Hotell

BEACH CLUB FONT DE SA CALA ****

Ett strandnära hotell bara ett stenkast från den idylliska badviken Font de Sa Cala, några kilometer söder om Cala Ratjada. Hotellet erbjuder en avkopplande atmosfär och ett brett utbud av bekvämligheter och aktiviteter för din njutning. Anläggningen består av en huvudbyggnad och 3 bibyggnader.

RUMMEN
Varje rum har eget badrum med bad/dusch, WC och hårtork. Även TV, litet kylskåp, kassafack och telefon finns. Gratis WiFi finns tillgängligt för alla, och rummen städas dagligen. Anläggningen är stor och totalt finns det 360 rum.

RESTAURANGER & BARER
På hotellet finns både bufférestaurang och à la carte-alternativ för mat. Du kan även köpa drycker i barerna och caféerna, samt hitta nödvändigheter i minimarket.

HALVPENSION
I halvpension ingår frukost- och middagsbuffé varje dag. Även måltidsdrycker ingår. Lunch finns att köpa på hotellets olika restauranger.

AVKOPPLING
Hotellet erbjuder många möjligheter till avkoppling och rekreation. Du kan ta ett dopp i en av de tre poolerna eller njuta av en skön stund på den lilla stranden utanför hotellet. För ytterligare avkoppling kan du besöka bastun eller boka en avkopplande massage mot tillägg. Det finns även en frisörsalong och ett gym, även dessa mot tillägg.

HOTELLETS AKTIVITETER
• Tennis & Bordtennis • Cykeluthyrning • Biljard • Bågskytte
• Beachvolleybollplan • Basketplan • Fotbollsplan • 3 petanquebanor
• Pingis • Minigolf • Bågskytte

Läs gärna mer om hotellet>>

Om resmålet

Mallorca är en ö som älskas av alla! Denna vackra ö med ett kuperat och varierat landskap erbjuder oändligt mycket att uppleva. Höstmånaderna är populära på Mallorca. Det är lite svalare på dagarna jämfört med sommarmånaderna, men havsvattnet är fortfarande uppvärmt och bjuder på behagligt bad. Genomsnittstemperaturen brukar ligga på 23 grader i oktober och havsvattnet har en temperatur på 21 till 18 grader.

Den lilla semesterorten Font de Sa Cala ligger i den nordöstra delen av Mallorca, ca 3 km söder om semesterorten Cala Ratjada. Där finns det en vacker strand som ligger i en vik omgiven av låga klippor och tallar. Stranden är ca 100 meter lång och 60 meter bred. Det är möjligt att hyra solstolar och parasoller. Cala Ratjada är en trevlig, avslappnad och ganska liten ort med endast ett fåtal hotell och ett begränsat utbud av restauranger.

Bra att veta

Detta är en gruppresa för ca 30-55 personer. För att njuta av resan fullt ut rekommenderar vi att deltagarna har promenadvana på ojämnt underlag. Träningen kommer att anpassas för olika nivåer och det är fördelaktigt att deltagarna har en viss rörelsevana.

Teknisk arrangör på denna resa är TUI.

Läs gärna Inför avresan med Reseskaparna>>