Bridgeresor

Omtyckta bridge – och kulturresor

ReseSkaparna har ett samarbetsavtal med Svenska Bridgeförbundet och erbjuder ett brett utbud av bridgeresor.

På alla våra resor erbjuds tävlingsbridge men på våra resor till Malta och Mallorca erbjuds även bridge för mindre rutinerade.

Våra bridgeresor leds av vår erfarna bridgeledare Christer Cedergren tillsammans med bridgespelande hustru Britt eller Kalle Persson. Bridge spelas varje dag med en bordsavgift som betalas på plats. Medlemsskap krävs och medlemsnummer anges vid anmälan.

Ert värdpar Britt och Christer Cedergren står för omtanke och kvalité på våra bridgeresor. Vår erfarne bridgeledare Christer Cedergren ordnar bridgespel under resorna som i kombination med våra lokala guiders unika kunskap ger er en extra innehållsrik bridge- och kulturresa.

NYHET: Bridgespel för mindre rutinerade
På efterfrågan erbjuds nu bridgeresor för mindre rutinerade till Mallorca och Malta. Resan är initierad av bridgeledare Kalle Persson från St Eriksbridgeklubb. Resan riktar sig till de bridgespelare som har spelat i några år och vill ta nästa steg och förbättra sitt spel. Vi kombinerar intressanta utflykter med seminarier i bridge. Vi går igenom ämnen som grundläggande budteori med budträning,Stenbergs 2 NT, kontrollbudgivning inkl essfråga och naturligtvis spelteknik och försvarsspel. Har gruppen önskemål om andra ämnen tar vi upp det också.

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev