Bridgeresor

Omtyckta bridge – och kulturresor

ReseSkaparna arrangerar bridgeresor för er som vill spela tävlingsbridge och även ett upplägg för dig som vill utveckla ditt bridgespel och spela trivselbridge. Vi kombinerar välorganiserat bridgespel med kultur och nya upplevelser och i våra resor ingår alltid flera utfärder. Våra lokala guiders kunskap i kombination med våra bridgeledares kompetens skapar en extra innehållsrik bridge- och kulturresa.
Varje år erbjuds nya spännande resmål, men vi behåller även våra mest omtyckta destinationer. Våra erfarna bridgeledare Christer Cedergren från Köp En Sol och Kalle Persson från BK St Erik arrangerar ett omtyckt bridgespel under resan.
Vi har ett samarbetsavtal med Svenska Bridgeförbundet och erbjuder alla medlemmar förmånliga resor samt att vi rapporterar alla tävlingar till förbundet.

Välkomna att kombinera ert intresse för bridge med nya kulturella upplevelser!

 

Våra bridgeledare

Kalle Persson
Kalle har spelat bridge i 45 år och undervisat sedan 1980. Han verkar som tävlingsledare och utbildare samt har uppdrag som tävlingsledare i observationstävlingar för veteraner. Idag är han även distriktstävlingsledare för Stockholm och ansvarar för utbildningen inom distriktet. Kalle har varit bridgeledare på ett flertal bridgeresor och ser fram emot att ta er som är
mindre rutinerade vidare i ert bridgespel.

Christer Cedergren

Christer började spela tävlingsbridge i realskolan. 1983, då han satt med i Sveriges Bridgeförbunds styrelse, tog han tävlingsledarlicens. 1992 startade han och fru Britt Köp En Sol BS. År 2000 började vårt samarbete med Christer och vi har sedan dess genomfört ett 50-tal trevliga bridgeresor.

 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev